Iziszt nem ismerem, de Amira(26) tudok neked írni.
Úgy néz ki mint a képeken, teljesen rendben van. Normál alkat brutál nagy és szép cicikkel. Arcra nem vész, kedves, átlagos, ilyen téren teljsen rendben van. Szolgáltatása fullos, szó szerint bármit megtesz vagy bármit kérhetsz. (Persze biztos van amire nemet mond, de én még nem találkoztam ilyennel, bár én a normál kereteken belüli dolgokat favorizálom). Mélytorok adja rendesen, nem mismásolja el, tolja amíg bírja, NF kellemes, nem sietős, szexben is odateszi magát minden pózban, nem unalmas. Egy jó szexre bármikor szívesen beugrok hozzá, volt hogy csak egy SOS-re ha siettem, szóval rendben van, 1x ajánlom aztán eldöntötd vissza szeretnél e menni. Egyetlen kifogás a lakás... nem túl igényes és nem túl higiénikus. Mikor bementem zuhanyozni néha azon gondolkoztam, lehet tisztább maradtam volna ha nem teszem :D Szóval ilyen téren nem túl igényes sajnos, de a szolgáltatása ellensúlyoz szerintem, alkalmanként elugrok ha egy kis mocskos szexre vágyok :D Kommunikációban nem túl erős, nem az a csacsogós fajta, de rendben van ez is szerintem. Szóval hajrá, tégy egy próbát, aztán eldöntöd e visszamész e... ;)