Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Törölt felhasználó · 2022. március 24. 18:31

Írd meg itt! Képes vagy úgy leírni, hogy ne töröljék! Sokan csak olvasni járnak fel. 

justaGigolo · Újonc (70 hozzászólás) · 2022. március 24. 20:25

Helló! Mi van itt? :) Jogi gyorstalpaló? 

justaGigolo · Újonc (70 hozzászólás) · 2022. március 24. 20:30

Jelenleg 3 db Klaudia 25 hírdetés van. hurrá

kutya1 · Újonc (152 hozzászólás) · 2022. március 24. 22:04

Ja, bocs, aki narancssárga fehérneműben hírdet és videója is van. Régebben a stadion felé hírdetett.

A másik kettőre, így a hirdetésük megtekintése után, amúgy sem igen lennék kiváncsi!😊

Bálint28 · Újonc (74 hozzászólás) · 2022. március 26. 03:27

Sziasztok! 
Heni 41-ről valakinek friss információ? 

Nándi · Őstag (789 hozzászólás) · 2022. március 26. 14:31

"Ügyvédasszony" biztosan nagyon komoly perbeszédet fog előterjeszteni!

Sokáig tart a bizonyára alapos felkészülés! :D

vadaszz · Újonc (18 hozzászólás) · 2022. március 26. 17:36

Sziasztok!

Én végül utána jártam, ezért meglátogattam Ircsit. Elsőre egy gumis franciát kértem tőle, amit maradéktalanul teljesített. Az sajat izlésemnek határozottan kellemes volt. Ez volt az első látogatásom nála, de szerintem még meg fogom látogatni. A "szélhámos" jelzőt nem használnám rá a tapasztaltak alapján. ( https://videkilany.hu/szexpartner/nyiregyhaza/ircsi/x1S )

A jelenleg hirdető lanyok kozöl pozitiv tapasztalatom volt még Ivettnék ( https://videkilany.hu/szexpartner/nyiregyhaza/ivett/rkz ) illetve Amiránál ( https://videkilany.hu/szexpartner/nyiregyhaza/amira/zyM )

Janesz2 · Újonc (99 hozzászólás) · 2022. március 26. 20:20

Ez már nem is szex oldal itt már lassan doktorállni lehet meg ügyvédnek tanulni. 

Szindbád · Újonc (27 hozzászólás) · 2022. március 27. 16:11

"Nem minden esetben kell újlenyomat. " Sok esetben jó  a régi is.

IntimPeti · Újonc (1 hozzászólás) · 2022. március 27. 22:20

Kellemes élmény keresők és nem egymást sértegetők. Sziasztok. Izoldával randizott valaki? Számomra van benne kívánatosság...

Naturf · Újonc (5 hozzászólás) · 2022. március 27. 23:06

Vivien 37 -ről van valakinek infója?

kutya1 · Újonc (152 hozzászólás) · 2022. március 28. 08:39

Csak jelzem, hogy amire te gondoltál az:

"ujjlenyomat"!

Az "újlenyomat" az egészen mást jelent!😅

Amúgy itt mindenki szakértő, még a végén kiderül milyen szakmai végzettségű személyek járkálnak lánykákhoz farsban!😉 

picúr · Kvázi-tag (179 hozzászólás) · 2022. március 28. 09:03

Szasztok.

Tudtok valakit ajánlani egy jó franciára?

ZéróZénó · Újonc (214 hozzászólás) · 2022. március 28. 09:25

Viven, Amira, Gréti, Gaby mindnél jó a francia.
Biztos van más is, de őket ismerem, tudom, hogy jók benne.

sattila · Újonc (2 hozzászólás) · 2022. március 28. 12:04

Sziasztok!

Régóta olvaslak benneteket, eljött az ideje, hogy regisztráljak is.

Viszonylag régen veszek igénybe szolgáltatókat, van némi tapasztalat és persze vélemény is emiatt.

A jelenlegi lányok közül Amira aki elég ajánlható, igen terhelhető a hölgy...

(https://videkilany.hu/szexpartner/nyiregyhaza/amira/zyM)

Aki még eszembe jut, Anasztázia, más mindenben, de megbízható szolgáltató.

Csini és korrekt kislány.

Mindenesetre régen minden jobb volt! :)

Jakoko · Újonc (3 hozzászólás) · 2022. március 28. 19:25

Van valakinek tapasztalata Izoldával

Samec · Újonc (19 hozzászólás) · 2022. március 28. 20:00

Denisa néven hírdeto hölgy nem azonos az anno Denisával, .Én voltam párszor nála legutóbb ismét ,és egy teljesen más hölgy nyitott ajtót holott a képei a régi emléket idézik, itt valami van ,óvatosan magtársak

Denisa4 · Újonc (50 hozzászólás) · 2022. március 28. 21:50

Nyíregyháza 

Denisa4 · Újonc (50 hozzászólás) · 2022. március 28. 22:18

Kedves Samec az a furcsa az egészben ha már többször voltál nálam ugyan úgy nézek ki hajszinemet sűrűn szoktam váltani de attól még ugyan úgy fel ismerhető vok és mindenki fél ismer. Évek óta ugyan azon a címen vok.Telefonom csak én kezelem és csak én nyitok ajtót! Szóval kettő lehetőséged van. Nem jártál nálam többször sem! nem ismersz!Mert ha ismernél nem írtál volna ilyet! A másik lehetőség az hogy talán van egy másik hirdető ezen a néven és nála voltál. Pl. Tavaly nyáron volt egy ilyen akik ismernek ténylegesen, és kedves vendégeim szóltak hogy az én nevemmel hirdetet valaki hasonló képekkel de ők már a telefonban megismerték a hangom illetve a cím nem egyezett és tudták hogy nem én vagyok Az a Denisa!akinél már jártak egyszer vagy többször! Sok olyan telefon hivast szoktam pl. kapni akik csak a címet akarják megtudni :) 

Sok konkurenciám van de hát... Igen... Van is miért Ritka nagyon kevés pár lány van velem együtt úgy gondolom és tudom is aki állandó, Jó szolgáltató, nem vándorol megbízható és igényes! itt Nyíregyházán! Szóval kedves Samec megkerlek ne sározd a nevem olyan állitásokkal ami nem fedi a valóságot! 

Törölt felhasználó · 2022. március 28. 22:56

Nem kell semmire jogi értelemben felkészülni! Elhangzott egy állítás a részéről, miszerint a párjával pert nyertek-aki szintén ügyvéd- több esetben is "Ilyen ügyekben"! A kérdés csak annyi volt erre vonatkozóan, hogy melyik városban, vagy melyik bíróságon történt mindez!? Amennyiben valóban volt ilyen, az ügyvédi titoktartás gyakorlata mellett is tudott volna erre válaszolni egyből. Direkt nem kérdeztem nevekről, eseményről, időpontról...

Téma indítva: 2010.02.25., 17599 hozzászólás összesen