Köszönöm Nektek! Akkor próbára teszem a kis aranyost. ;-)
Köszönöm Nektek! Akkor próbára teszem a kis aranyost. ;-)
Sziasztok makktársaim. Szeretném kérdezni,hogy van e valakinek infója, a régebben Pati 32-néven hirdetö hölgyröl ?
Tudtommal már egy ideje nem elérhető, de voltam nála párszor régen. Nem volt egy kiemelkedő, de szívesen elmennék hozzá mai fejjel újra, ha lenne ;)
Sziasztok!
Eliza 22-ről van valakinek tapasztalata?🙂
Még nincs... ;) :)
Ma lesz.... 😉
De szép csaj volt amikor még az Anikóval kezdte a vasvárin.... szép, csinos ,igazi nő.... kicsit halvérű volt de megbizhato szolgaltató volt. Később eléggé meghizott sajnos es a privát munkája miatt nehezen volt elérhető. Késöbb a lakást kiadta utazósoknak de ha az infóm nem csal már nem dolgozik ebben a müfajban.. mondjuk attol még egy két volt törzsvendégével tarthatja a kapcsolatot...hallottunk már ilyenről... :)
Meli22 mindig akkor villog a telefonja a hirdetésen amikor nem érek rá elmenni hozzá, bezzeg valamelyik este nem értel.el amikor nyiregyen voltam késő estig... pedig előbb-utobb alám kerül ugy is...😉😁😁
Sziasztok! Az apróban hírdető Barbiról van valakinek infója??-nem like-okra van szükségem, hanem konkrétan infóra! Köszi!
Hu Inez nem gyenge képeken. Infó rolla valakinek. A szolgáltatás is olyan jó? Jöhet privátba is.
Hagyd ki...
Igen!
Hát nem
Senkinek nem
Sziasztok
Ma egy fiatal lányra vágyom
Tudnátok ajánlani valakit?
Köszönöm
Nyíregyházan 09. 26-10.02-ig kiadó 1 szoba lányoknak. Igényes szoba lakás mindennel felszerelve! Önmagára igényes lányoknak.
További kérdésre telefonon 0670 7395451
Szép napot
Denisa kinálja
Igaz már a d@tum le járt de azért nem harapja le a fejed ha rá kérdezel 🤷♂️
Hivtam de sajnos nem vette fel pedig én pont nyiregyházán keresek
Sziasztok!
Tina masszázsról tudtok valamit (régen azt hiszem Kleopátra masszázs néven hirdetett)? Kb. Augusztus óta nem látni a hirdetését. Köszönöm a hasznos infókat, akár privátban is!
Sajnálom 🙄
Pedig vissza jöhetnél már mert miota te es a Greti elment nyiregyről nem nagyon van fiatal csinos megbizhato lány a városba!