Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Zita25 · Újonc (78 hozzászólás) · 2022. december 19. 14:51

Sziasztok

21

22

23

Újra városotokban

Szeretettel várok minden kedves vendéget

Üdv Zita 

Ominik · Újonc (47 hozzászólás) · 2022. december 19. 20:26

A másikon 2leanyzo is ugyanezzel a telefonszámmal hírdet mint a Lara25! Itt vannak az új Playboy cicák? :D

Rozza · Újonc (32 hozzászólás) · 2022. december 19. 20:50

Holnaptol szavazás 😃😃

Staffi új partnere ❤️❤️

😉😉😉Péntekig

staffi · Őstag (1096 hozzászólás) · 2022. december 19. 21:17

Tettem egy kicsit felelőtlen kijelentést par napja a cheten... ha... Argentina világbajnok lesz akkor meglatogatom nyirágyháza legidősebb hirdetőjét... mivel én a fiatal korosztályt látogatom szinte, igy ez egy kíhivás lesz nekem is... szóval a chatesek egyből szervezkedtek, kértek engedélyt a szerkesztőktől igy 3 hölgyre lehet szavazni es abbol kerül ki az akit megkell látogatnom..... 🫣🤔

staffi · Őstag (1096 hozzászólás) · 2022. december 20. 08:48

Közelebb lennél rádmennék😉😉😁😁

Bence88 · Újonc (58 hozzászólás) · 2022. december 20. 09:44

Alexa Trans a te embered

staffi · Őstag (1096 hozzászólás) · 2022. december 20. 09:49

Na,na.... azért ne keverjük össze a szezont a f@sz..mal... :)

laliba · Újonc (13 hozzászólás) · 2022. december 20. 12:20

Meli 20 at tegnap felhivtam ,egyeztettünk mára 11orára,hivom 11kor ö most nem ér rá, mondom neki hogy a tegnap este lefixaltuk. Akkor sem ér rá , akkor az ilyen minek hirdeti magát. Pedig tegnap meg bizonygatta hogy nem szeretne at vágni mert sok negatv kommentet kap itt. Hat ne csodálkozz meli!!

staffi · Őstag (1096 hozzászólás) · 2022. december 20. 13:34

De miért is akarasz velem kicseszni? Bantottalak én valamikor?? :)

MILFHUNTER · Tag (290 hozzászólás) · 2022. december 20. 13:40

Jó 6-7 éve én voltam vele 😁 jó nagy melles lány. Bár akkor sem volt nádszál. 

De akiket javasoltatok neki vele járna még a legjobban 

MILFHUNTER · Tag (290 hozzászólás) · 2022. december 20. 13:41

Nem gondoltam volna hogy ezt tényleg kirakjátok így voks formájában 😁😁

Alexan · Újonc (181 hozzászólás) · 2022. december 20. 15:02

Egy hírtelen ötlet mivé nötte ki magát!😄

Így év végére jó poén nekünk.

Nagy élvezet Staffinak!🤗

Természetesen kellett a segítség🌹!

staffi · Őstag (1096 hozzászólás) · 2022. december 20. 16:09

Miért lenne büntetés? Én mondtam.a chaten ha Argentina nyer akkor meglatogatom azt a hírdetőt aki a legidősebb vagy akit mondanak nyiregyen... ezért a szavazás.. nem azért ,hogy büntessenek.. 

Rozza · Újonc (32 hozzászólás) · 2022. december 20. 16:55

Örülök neki hogy enyi sok a szavazo... Am nagyon gonosz ötlet ha valaki ugy gondolja hogy büntettés... 

Minden szolgáltattó szép a maga korában én sem vagyok 20 éves és bekem is rosszul esne ha büntetésnek szánnának...

Staffi tett egy igérettet amit nyakon csiptünk... 😉

Mind a 3 hölgy igényes a képek alapján és csak a koruk miat választottuk... Hoztuk volna Jenifer Lopezt is de ő nem volt elérhető 🥰🥰🥰🥰

Basa · Újonc (132 hozzászólás) · 2022. december 20. 17:21

Kedves Admin

Szamanta Milf már hétvégén lehet nem lesz itt Nyíregyházán 

Bocsánat hogy közbe szóltam 

staffi · Őstag (1096 hozzászólás) · 2022. december 21. 10:51

Ja ja, mert te engem aztan ismersz... én is most kezdtem a szakmát... ahol en jartam lanyoknal ott te a kapu előtt se mertél elmenni😉nyugi  elfogok menni amelyik lesz a befutó... lehet ,hogy magadból indulsz ki  de én azért ha már ott vagyok es jattolok akkor már kapjak is érte valamit....😁 jártam már makkoshotykán ha akarod csinalok egy fenykepet a hirdetővel elviszem es megmutatom neked.. hazai terepen ne legyél idegen környezetbe.. 😁😁ne aggodj én ezt egy jo bulinak fogom fel ugy ,hogy barki is legyen a befuto meglatogatom... csak nehogy belémszeressen ez is igaz " Nagyfőnök " kolléga.. ??!! ő tudna mesélni dolgokat...😉😁😁

staffi · Őstag (1096 hozzászólás) · 2022. december 21. 10:53

Igen, ez igy igaz... ezekre mindre rairok viberen,hogy személyes talalkozot akarok... a válasz: háttt azt nem.lehet.... 🤣🤣utalni viszont lehet sőt jobban várja mint a családit...🤣🤣

Rozza · Újonc (32 hozzászólás) · 2022. december 21. 11:39

Ember... Már ne is haragudj... De nem tiszta fialásbol vagy ha nem fogod fell hogy ez nem bosszú.. 

Miért kell enyire belle álni másba... És mivel látom hogy elég tájékozot vagy.. A tegnapi regisztrácioddal... Arra vagyok képtelen következtetni hogy a másik prof bol nem mersz ilyen ember lenni... Miért álsz egy olyan dologba ami nem rollad szol... 🤷‍♂️🤷‍♂️Veteges ez a hozzá @lás... Am ha valami problémád van Staffival akkor miért nem privbe beszéled meg velle... Le alacsonyitó a hozzá álással nem lehet részt venni sehol már bocs... Nöj fel a feleadathoz ha haragszol ne igy ad ki... 😘😘

Bence88 · Újonc (58 hozzászólás) · 2022. december 21. 15:38

Ezaaaaaz. Megjott Heni (19) aki a felig torok Lolaval vallal kozosen is, Heni adatlapja szerint o felig azsiai. Imadom hogy mennyi fajta kulturat megismerhetunk ezeknek a csodalatos hirdetoknek koszonhetoen. 

Qpak · Újonc (15 hozzászólás) · 2022. december 21. 17:08

Kemény a felhozatal 😅 Szandra 54-el járnál a legjobban Ő idősebb is mint Editt vagy Suzy a minőségről nem is beszélve 😉

Téma indítva: 2010.02.25., 17595 hozzászólás összesen