Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Coffee · Újonc (91 hozzászólás) · 2022. december 21. 18:32

Jujj az egyik kedvencem Kimberly debibe van, holnapig sajnos. Kár hogy nem tudom meglátogatni, még az országban se vagyok ,de hátha jön még nyiregyre is.staffi az ígéret szép szó tudod szamanta nem rossz választás de ő is beugró látogató városunkban. Ráadásul a hétvégén ünnep ,érthetően sok lány is lehúza a rollót.Két ünnep közt még valószínűleg lesz egy kis pezsdülés  ,szilveszterkor pedig jönnek szerintem az újabb városjárok hiszen ilyenkor nagyobb az kereslet. Jövő héten én is átnézzek bellini kisasszonyhoz hátha szerencsém lesz hozzá. Sajnos nyiregyen most kevés a jó szolgáltató, hiába a sok hirdető.Hátha jövőre jobb lesz. 

Samec · Újonc (19 hozzászólás) · 2022. december 21. 20:02

Mi az,hogy ázsiai!! Lehet az ősök onnan jöttek,de ő csak magyarul beszél,.Én le teszteltem mivel írta angol német ,a szó kincse,egyszerű német kérdés ,,hogy,vagy? Hallgatás és semmi válasz csak nem értem mondta ,na innentől magyarul mondtam neki ,tehát kamu ,na meg az,hogy egy másik hirdetőnek a szövegét le másolja ,legalább annak a nevét vette volna le,.Most már törölte a nevet a német szöveg ott van ,de egy kukkot nem tud ,szegény milyen butácska ,,,,csak azt írd amihez értesz.

Noémi32 · Újonc (39 hozzászólás) · 2022. december 21. 22:52

Rendesenpresztizskérdés lesz, ha Staffi valakit meglátogat…. komoly kihívás 🤩 nekem már most „tele van a kis bugyim”; alig várom, hogy ismét Nyíregyházán legyek! 😉 (eddig se rajtam múlt 🤫) viszont, ami késik nem múlik…. 😜

Apukám · Újonc (8 hozzászólás) · 2022. december 22. 07:20

Bevállalnád? 

Noémi32 · Újonc (39 hozzászólás) · 2022. december 22. 08:50

Staffin múlik….. 😜 🙈 😉 🤪 😜 🤓

staffi · Őstag (1096 hozzászólás) · 2022. december 22. 09:13

Körülbelül 3 evig a telefonomon a háttérképem az a Noémi volt😉esküszöm🙏

Noémi32 · Újonc (39 hozzászólás) · 2022. december 22. 15:23

MEGTISZTELSZ Staffi! ☺️ Hmm és még milyen képek vannak a tarsolyomban! 😉

és még milyen kis finom huncutságok fognak készülni jövőre….. 😜

Törölt felhasználó · 2022. december 23. 11:27

Sziasztok. 

Az apagyi Patriciánál járt már valaki? Tapasztalat? 

Köszönöm

Törölt felhasználó · 2022. december 23. 11:30

Bocsánat, itt Leveleken hírdet.

staffi · Őstag (1096 hozzászólás) · 2022. december 23. 13:58

Leveleken hírdet de Baktán van.... szóval kicsit bonyolult a helyzet...ha érted mire akarok célozni..?!☝️☝️

Petya_001 · Tag (275 hozzászólás) · 2022. december 23. 15:15

Róla írtak itt, talán tegnap. Negatívat, le is szedették.

Noémi32 · Újonc (39 hozzászólás) · 2022. december 23. 22:48

Jajj, de nagyon nem tetszik egy valakinek! 🤭 ÍGY JÁRT! 🤷🏽‍♀️

Lánykereső Szerkesztőség · 2022. december 23. 23:59

Kedves szervezők, résztvevők és szavazók! Staffi!

Ezennel lezárjuk a szavazást, a hivatalos végeredmény szerint Suzi lesz az a roppant szerencsés hölgy, aki számíthat a fórum bonvivánjának látogatására.

Köszönjük mindenkinek a közreműködést, az érintetteknek kellemes időtöltést, és mindenkinek kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánunk!

staffi · Őstag (1096 hozzászólás) · 2022. december 24. 06:53

Megtisztelltetés volt számomra,hogy részt vehettem a szavazáson. Köszönöm Rózsának aki leszervezte ezt a szavazás es köszönöm a szerkesztőknek aki lehetővé tették,hogy ez a játék megvalósuljon. Szóval igérem meglátogatom a Suzi hölgyet a két ünnep közt. Bizonyitani is fogom ugy ,hogy felfogom hívni a Rózsát videohivásba amikor a högynél leszek ;) mégegyszer köszönöm a Rózsának a szerkesztőknek es természetesen nem utolsó sorban a szavazoknak is azt,hogy résztvettek ebben a játékban.😊🥰🙏

Gabo30 · Kvázi-tag (255 hozzászólás) · 2022. december 24. 09:11

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket! Hölgyek, urak  😊😊🌲🌲🌲

Noémi32 · Újonc (39 hozzászólás) · 2022. december 24. 13:38

itt már bukó az újoncka kommentjének hitelessége 😌, már csak a helyesírás miatt is 🤭 ~ nyugott 🤣

helyesen ÍGY KELL ÍRNI: NYUGODT

staffi · Őstag (1096 hozzászólás) · 2022. december 24. 13:59

Boldog Karácsonyt Hölgyem 😊

Noémi32 · Újonc (39 hozzászólás) · 2022. december 24. 14:44

nálla helyesen ÍGY KELL ÍRNI: NÁLA

Noémi32 · Újonc (39 hozzászólás) · 2022. december 24. 16:41

Bocsánatot kérek, hogy Főiskolai végzettségem van és mellette 2 OKJ-s szakmám és most tanulom a harmadikat és az sem mellékes, hogy a magyaron kívűl 2 idegen nyelvet beszélek 😉 Még valami Smallboy?? 🤭

Noémi32 · Újonc (39 hozzászólás) · 2022. december 24. 17:27

Eljött már ideje annak, hogy a Gyermek megszülessen, istállóban, állatok közt szalmaágyon megpihenjen. Emberek éneke szóljon, angyalok kardala zengjen, örömünnep kerekedjen. Békés, Boldog Karácsonyt kívánok az egész szerkesztőségnek 😇, nektek is csajok 😊 és a hímneműeknek is 😜! 🌟 🙏🏾 🎄 😘

Téma indítva: 2010.02.25., 17595 hozzászólás összesen