Andrewsbekow· Újonc (10 hozzászólás)· Augusztus 13, 00:02
A Cat 19 nem vállal kölcsönös franciát? Pedig ott az adatlapján a lehetőségek között. Magam is mennék majd hozzá, ezért egy kissé zavar a dolog, ugyanis szeretem viszonozni a kényeztetést. A popsi szex is eleinte úgy tudom volt nála és mikor érdeklődtem ez ügyben azt mondta, hogy már nincs, csak még nem vette le, de azóta már levette az adatlapjáról. Arra kérném a hirdetőt, hogy csak olyan lehetőségek legyenek az adatlapján, amiket valóban vállal. Az ember úgy megy, hogy végezne alatta egy kis nyelv munkát is, ugyanis a kiírás szerint lehetséges, holott nem.
Törölt felhasználó· Augusztus 13, 09:23
Nekem azt mondta hogy nem szereti így nem vállal, és igen szerepel az adatlapján. Sajnos én is ezért nem megyek hozzá, pedig nagyon szerettem volna.
Törölt felhasználó· Augusztus 13, 09:26
Szia. Akkor te nagyon bejöhetsz neki mert én törzsvendég vagyok de még egyszer sem ment végig a francia. Panzióba még én sem vittem, de kocsiba is nagyon ügyesen mozog
Sziasztok Kollégák! A múltkori kérdésemre nem nagyon kaptam választ, így újra feltenném, hátha kapok Tőletek tanácsot.
Mostanában elég gyenge a felhozatal, így úgy gondoltam kiprobalom a masszázs boldog befejezéses verzióját. Kit ajánlotok? Esetleg thai masszázs szalonokat? Kit érdemes keresni?
elore is köszönöm!
üdv, D
Andrewsbekow· Újonc (10 hozzászólás)· Augusztus 13, 20:32
Nem szereti? Bizonyára még nem volt igazi kényeztetésben része, pedig ha olyan vendéggel lenne dolga, aki ért hozzá, akkor a következő alkalommal már úgy kérné a vendéget, hogy kényeztesse a nyelvével oda lent.
törpapa· Lelkes újonc (286 hozzászólás)· Augusztus 15, 03:00
Anett 27 röl valaki valamit nagyon hálás lennék jöhet privátba is.. Köszönöm szépen
staffi· Őstag (1175 hozzászólás)· Augusztus 19, 09:18
Olyan tudom, hogy van ebbe a "szakmába" hogy a hirdető kiég... Bele fásul... De olyan van hogy egy sok éve ribizlizni járo vendég kezd bele fásulni és már nem talál benne annyi örömöt mint évekkel ezelőtt? Valahogy már nincs meg az a varázsa ennek a dolognak ami volt régebben. Vagy lehet uj impulzusok kellenek?! Keresnék most amugy egy fiatal tűzes autoskalandos csajt aki korrekt es nem nyafogós letudós. Ha valaki talált ilyet akkor privatba jelezze már nekem. Én kinéztem egyet de tesztelnem kell, hogy valoban őt keresem - e☝️
Decebal· Újonc (5 hozzászólás)· Augusztus 19, 14:36
Urak! Pandoránál járt valaki amióta nem csak masszázst vállal? Élmény,tapasztalat?
Decebal· Újonc (5 hozzászólás)· Augusztus 19, 14:37
Erre én is kíváncsi vagyok. Valaki esetleg Ázsiai lányoknál volt? Tapasztalat?
Pistike03· Újonc (3 hozzászólás)· Augusztus 19, 15:04
Sziasztok!
Igaz nagyon friss a regisztrációm de szoktam én is járni ilyenfajta lányokhoz már több éve..
Ha valaki esetleg ebben kételkedne nyugottan írhat privátba és válaszolok..
Az elmúlt pár napban amit korábban nem tapasztaltam a nagy semmit tevés a lányok felől..
Szokott az apróban hirdetni Liza// Kisvárda//
oda ne menjetek mert átverős. Hiteget hogy petneházán tud fogadni és mikor ott vagy akkor uttánna meg bevágja, hogy mégsem jó mert épp dolgozik. (Nekem azt mondta rendes munka helye van és ez ez csak egy kis mellékes)..
A másik ahogy korábban staffi is írta ramocsaházát nagyívbe kerüljétek. Ezt ma én is tapasztaltam...
Vén Szatyor· Lelkes újonc (100 hozzászólás)· Augusztus 19, 15:47
A legutóbbi műsora alapján amit erotikus masszázs okán előadott, szerintem kb.olyan élmény lehet mint sajtreszelővel rejszolni.
staffi· Őstag (1175 hozzászólás)· Augusztus 19, 19:06
Melyikbe futottál bele Ramocsán? Petra Vagy Edina? Edina amugy régebben nem volt rossz... Csak elköltözött Ceglédre es utanna ritkan hirdetett az oldalon. ☝️😉
Pistike03· Újonc (3 hozzászólás)· Augusztus 20, 02:35
Edina volt az akit elvittem egy órára.
Nem akart semmit csinálni.
Direkt olyan mellék útra vitt,.hogy tudta hogy úgy sem lesz alkalmas a dolog mert jönnek mennek a gazdák..
Amit kértem azt sem teljesítette.
Meg beszéltük előre a natur franciát meg hogy legyen szex..
De nem!
Nagyon sok kényeskedesés meg a sok felesleges beszéd közben valahogy rá vettem hogy legalább kézzel történjen meg a dolog...
Összeségében a kinézetével nem lenne baj de a hozzáálása egy nagy 0.
staffi· Őstag (1175 hozzászólás)· Augusztus 20, 07:47
Egy üzenet váltás után egy hölgyel azon gondolkoztam el, hogy ha a kölcsönös franciáért (vagyis ha ki akarod nyalni) öt rózsát kér el plusszba az szerintem nem szereti ha alul kényesztetik es ugy van vele hátha az extra eltantoritja a vendéget ha mégsem akkor valahogy kibirja azt a 3-4 percet (utanna amikor unja a hölgy szol, hogy na most már én jövök) legfeljebb ugy van vele 5 rozsával beljebb vagyok ma. Azt se ertem pontosan mit takar az, hogy a" mélytorok darabja plussz 6 rozsa " most össze adtam egy autos kalandos étlapot finanszirozással :egy óra 30 rozsa plussz ha van egy kölcsönös az plussz 5 rozsa.. Szoval kocsiba egy ora 35 rugó... ☝️
Outsider· Újonc (231 hozzászólás)· Augusztus 20, 10:34
Egy márkaszervizben is kb annyi a rezsi óradíj, aztán még le se sz.... :-) :-)
staffi· Őstag (1175 hozzászólás)· Augusztus 20, 10:40
Oda én nem járok márkaszervizbe 😁
databank· Újonc (10 hozzászólás)· Augusztus 20, 16:34
Sziasztok. Én Melisszát próbáltam fel az Ibronyi úton ramocsán. Megvoltam vele elégedve, lakásba fogadott. Régóta nem hirdet már.
Donald85· Újonc (5 hozzászólás)· Augusztus 20, 17:36
Sziasztok.
Soraya 25 ről van vkinek tapasztalata? előre is köszönöm.
SteveStifler· Újonc (77 hozzászólás)· Augusztus 20, 20:28
Hát így is lehet nézni :)
Pitbulka· Újonc (7 hozzászólás)· Augusztus 20, 21:50
Sziasztok réka 23 hirdetö új lány de ajálom mindenkinek normális ápolt fiatal lány és nagyon korrekt
Téma indítva: 2010.02.25., 18055 hozzászólás összesen