Sziasztok. Aproból Mercit valaki tesztelte már?
Szexpartner fórum nyíregyháza
Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Törölt felhasználó · Augusztus 20, 23:26
King0327 · Újonc (23 hozzászólás) · Augusztus 21, 00:24
Sziasztok, mostanában az apróban hirdető Barbika érdekelne. Valaki volt már nála?
staffi · Őstag (1175 hozzászólás) · Augusztus 21, 04:01
Ismerem...😉☝️🙂
törpapa · Lelkes újonc (286 hozzászólás) · Augusztus 21, 16:31
Szia.. Megérős..?
Andrewsbekow · Újonc (10 hozzászólás) · Augusztus 21, 21:00
Sziasztok makktársak! Ma voltam a Cat19 nevű hirdetőnél és igencsak oda tette magát a csaj. Kölcsönös francia ugyan nincs nála, de aki emiatt nem látogatja meg az nem tudja mit veszít. Kipróbáltunk néhány pózt és éltem az extráival is ugyanis vevő vagyok a finomságokra és azt kell mondjam nagyon megérte. Jó szívvel ajánlom, ő nem kidobott pénz. Keressétek bizalommal! Igen fiatal, azonban azok a "szakmabeliek" sem tudják jobban kényeztetni a vendéget, akik már régóta csinálják ezt. Nincs nála nyafi és az volt az érzésem, hogy még élvezte is. Amióta hirdet most sikerült először eljutnom hozzá és kellemesen emlékszek vissza a találkozóra, még a hatása alatt vagyok. Függőséget okoz.
Törölt felhasználó · Augusztus 23, 22:29
Szia. Én is jártam nála
NakedGunHU · Újonc (69 hozzászólás) · Augusztus 26, 16:28
Sziasztok! Tokió elég vonzó teremtésnek tűnik, érdemes meglátogatni? Volt már valaki nála?
NakedGunHU · Újonc (69 hozzászólás) · Augusztus 27, 09:41
Ahh, erre leveszi a hirdetését… 😅
Harkály · Újonc (1 hozzászólás) · Augusztus 27, 16:18
Hello, már többször voltam
törpapa · Lelkes újonc (286 hozzászólás) · Augusztus 28, 16:04
Luca masszage... Hát a képek meg a valóság között van egy pár évtized 😂
Gargabá · Újonc (10 hozzászólás) · Augusztus 28, 19:08
Pedig nézegettem hogy ell kellene menni hozzá😅 ez nem valami bíztató
Gargabá · Újonc (10 hozzászólás) · Augusztus 28, 19:23
Nagyon jó és korrekt! Érdemes töbször is😁
Pistike03 · Újonc (3 hozzászólás) · Augusztus 29, 01:19
Sziasztok. Tudnátok abban segíteni hogy a "belső" profiloknál az Encii ki lehet az? Ahogy elnézem és egy pár szót váltottam vele nem tudom eldönteni, hogy kamu vagy nem. Mindig olyan hajnali 2 és 5 között szokott fent lenni .
Arcát nem látom de a profilja egy ilyen csücsörítős és elméletileg szőke a haja...
A másik dolog az, hogy egyre több lány szokta a neve mellé kiírni, hogy officiál meg vip.. Ők mennyire korrekt szolgáltatók?
Gaboka2000 · Újonc (2 hozzászólás) · Augusztus 29, 16:31
Sziasztok valakinek esetleg Latnikáról nincs infója,már több éve nem hirdet.
staffi · Őstag (1175 hozzászólás) · Augusztus 29, 20:57
Natasa23 volt mostanában valaki nála? Irjon már rám privátba aki meglátogatta esetleg?
staffi · Őstag (1175 hozzászólás) · Augusztus 29, 23:33
Latika olyan volt a ferencköruton es az árok utcán is... Férjhez ment... Már régen.. ☝️😉 Ez biztos... 😉☝️ Ja, es nagyon jo szolgáltató volt.
Törölt felhasználó · Augusztus 30, 06:42
Mira 28. Hirdetésében azt írja hogy írj. Én ráírtam 2 x is egyik héten, másik héten, de nem válaszol. Kérdem én akkor milyen lehet a szolgáltatása?😂😂
Nefogazzál · Újonc (15 hozzászólás) · Augusztus 30, 12:37
Sziasztok. Fanni 25+ debreceni hirdetőről info valakinek?
törpapa · Lelkes újonc (286 hozzászólás) · Augusztus 30, 12:47
Róla én is kérnék.. Köszi szépen
Kiss07 · Újonc (81 hozzászólás) · Augusztus 30, 13:53
Ha nem zavar hogy közelebb van a 35 höz mint a25 höz !átlagos normál dolgok oda vissza!