Sziasztok
én győrben 3 lánynál voltam eddig...aból már egy sajnos elhagyta megyénket.
akikről véleményt tudnék írni az Vadóc és Amina.
Amina: nos hát ő hozzá meló után mentem egyszer..telefonban kedves hang,tetszett hogy rugalmas a munkaidőben dolgozik:)
amikor odaértem a lakás elé akkor az egyik barátnőjét küldte le értem,ami először tök izgalmasan hangzott....aztán jött a fekete leves.
egy szintén másik hölgyel szembesültem az oldalról,optikailag nálam -10 egy 100as skálán...akkor már elgondolkoztam hogy úr isten mi lesz velem..
felértünk addigra már megfürdött, kedves volt,én is lefürödtem,bár a fürdő kisit lepukkant volt.... a kínai származáshoz annyi köze van neki mint nekem az urándúsításhoz...megtörtént a dolog, jó volt,van ajándék üccsi.. de többet biztos nem megyek... azoknak ajánlom...szóval akik nem annyira az igényességet keresik...( ugy tudnám ezt példázni hogy jó kocsi a trabant mert ellátja a dolgát,de azért az embernek vannak igényei)
Vadóc: Nos én nála voltam először... ő viszont egy istennő...ápolt,ügyel a biztonságra ami sajnos pár dolgot lekorlátoz de így is nagyon élvezetes időtöltés vele lenni. gyönyörű szép sportos párduc test szép arc,szép cicik,popsi minden tökéletes.nagyon kedves,komunikatív,törődik veled...
nagyon érti a dolgát... szüzeknek, akik még töprengenek azon hogy felkeresnek egy ilyen szolgáltatást mindenképpen ajánlom
(ha már kocsiknál tartunk, ő az oldal egyik Rollse Royce-a, minőségi,gyönyörű..és még sorolhatnám)
csocsi nektek,és kalandra fel!