Szexpartner fórum keszthely

Keszthelyi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Törölt felhasználó · 2014. március 19. 00:08

Kedves lányok! Egymás közt célravezetőbb Kalóz által írtak megosztása. Szerintem riasztó az ügyfelek részére az ilyen információ. Ennyi a problémám. A szakmában dolgozók ezzel a problémával eddig is szembesültek. No problem

noemike · Kvázi-tag (121 hozzászólás) · 2014. március 18. 08:58

nem én mondtam h nincs ***moderálva*** a lanynak fotósra,hanem a v.ndeg.

ne legyetek kivancsiak mások véleményére,ha nem tudjatok elfogadni azt.

másik meg h mindenki olyan képpel van amivel akar,az ő dolga.

sziasztok

lmp · Újonc (2 hozzászólás) · 2014. március 18. 08:38

Srácok, úrak figyelem!!  Az itt hirdető emese már annyi néven szerepel hogy már szinte maga sem tudja hogyan hívják , ***moderálva*** fajta VIGYÁZNI vele szerintem most sem keszthelyen van!!!! KERÜLENDŐ

Ivett Keszthely · Lelkes újonc (61 hozzászólás) · 2014. március 17. 11:28

Ennyire ostoba hozzászólást már régen olvastam, mint Noémié volt! Brrr... Bocsi! :-D

Ivett Keszthely · Lelkes újonc (61 hozzászólás) · 2014. március 17. 11:13

Uhhh Noémike! Erre mondják, hogy bölcsebb maradtál volna, ha....:-D

skiz · Újonc (34 hozzászólás) · 2014. március 16. 21:53

Üdv mindenkinek!

Nemrégiben Tiffanynál jártam. Nem szeretném feleslegesen szaporítani a szót, legyen elég annyi, hogy számomra az kommunikáció/külső/összhatás/élmény együttható bőven a jól megfelelt kategóriába esik :) Nagyon remélem, hogy lesz alkalmam még meglátogatni.

Ivett Keszthely · Lelkes újonc (61 hozzászólás) · 2014. március 16. 18:11

Teljesen egyet értek Anival! Lehet egy kép akkor is közönséges, ha profi fotós csinálta!

Ivett Keszthely · Lelkes újonc (61 hozzászólás) · 2014. március 16. 18:05

Kedves Noémi!

Szerintem pont az a cél, hogy a lány felismerhető legyen! A v....gnek, az a cél,ami így normális! Hiszen ő jön hozzánk! :-)

noemike · Kvázi-tag (121 hozzászólás) · 2014. március 16. 17:42

Szia,en viszont ezt cáfolnám.

Városfüggő,milyet hol szeretnek.

Profi képröl se mennek el,kb fél évente 1,annak azt mondom menjen is ,nem lehet mindenkinek megfelelni.

Amatőr képpel meg az a baj,hogy nagyon felismerhető a lány,másik meg az , hogy olyan ízléstelen képeket feltöltenek,nekem meg pont ezt szoktak mondani,h hogy lehet amatőr képet feltenni, h egy profi sorozatot nem tudnak kifizetni?egy amatőr képet is ki lehet retusálni amúgy,de egy v.ndegem mondta h valakinek felmosóvödör van a háttérben,,,,az se jó ha agyonra van retusalva,de retusalas is lehet különböző,fotós függő,meg inkabb bőrretust kell kérni,anyajegyeket eltüntetni,ilyesmi,nem kg ban leszedni..sziasztok

Ivett Keszthely · Lelkes újonc (61 hozzászólás) · 2014. március 16. 17:29

Köszi! További szép napot! :-)

Ivett Keszthely · Lelkes újonc (61 hozzászólás) · 2014. március 16. 17:00

Szia Ani!

A kérdésedre a válasz: A retusált lány úgymond "becsapja" a ve...t! Amíg én, aki nem vállalom fel az arcom, lehet van családom és veszteni valóm, lehet olyan helyeken dolgoztam, ahonnan sokan ismernek és talán nem szeretnék ennek a fajta munkámnak propagandát csinálni! :-)

Ivett Keszthely · Lelkes újonc (61 hozzászólás) · 2014. március 15. 10:00

Konkrétan nem szántam senkinek sem a hozzászólásomat! Csak azért írtam le, mert én is sokszor hallom a v...gektől, hogy a képek után elmentek, aztán majd elájultak az ajtóban! De ahogy írtad Kalóz, ez legyen mindenkinek a saját problémája! :-)

kalóz · Lelkes újonc (60 hozzászólás) · 2014. március 15. 06:41

Nem tudom ez kinek szólt,én ezzel kapcsolatban tisztáznám,ha már ez szóba jött,az én képeimen a háttér van csak megváltoztatva amelyiken megvan,saját magamon egy pici négyzet centimétert sem változtattam.Egyébként Ivettnek igaza van,ha valaki jobb képet rak fel magáról,mint amilyen ő maga valójában,az ne csodálkozzon,ha kifordulnak még az ajtóban,vagy ha ott is maradnak,csalódottan távoznak.De ez mindenkinek legyen  a maga problémája.

Ivett Keszthely · Lelkes újonc (61 hozzászólás) · 2014. március 14. 13:15

Csatlakoznék pár közeli város hozzászólóihoz! Szerintem is sokkal tisztességesebb lenne, ha Mindenki a saját! Retusálatlan! Nem Fotóművész által csinált képeivel dolgozna! Ez a v..gnek is biztonságot adna, hogy azt kapják az ajtóban, mint a képen! Ha valaki nem így gondolja, szívesen várom a hozzászólásokat! :)

Szöszike 69 · Újonc (5 hozzászólás) · 2014. március 12. 15:51

Rönök,én is azt kérdezem,amit Ivett,mi ezzel a te problémád?Ivett,tudta a fekete listás fórumról,de nem véletlenül írtam ide.Ha a drága beteg vendégünk olvassa a fórumot,lássa azt,hogy a dolgai nem maradnak szó nélkül,nekem minden esetre ennyi is elég volt,ha nem tartja valaki tiszteletben más magán életét,arra harapok.De hát amint hallom,ez az ember másokkal tovább is eljutott.

Szöszike 69 · Újonc (5 hozzászólás) · 2014. március 12. 15:33

Csajok,ezzel az emberrel én már két éve kapcsolatban vagyok!Nem tudok megszabadulni tőle,rólam is mindent kinyomozott,egy pszihopata állat!

Ivett Keszthely · Lelkes újonc (61 hozzászólás) · 2014. március 12. 14:55

Csak, hogy a te is megértsd: Van egy olyan rovat, amit rajtad kívül mindenki ismer, aki hirdető, hogy : telefonszám feketelista! Ahova a lányok feltehetik a "gy*k*rek" számát! Így már remélem minden érthető!

Kalóznak köszi!

Ivett Keszthely · Lelkes újonc (61 hozzászólás) · 2014. március 12. 14:53

Kedves Rönök!

Nem értem mi a te problémád?

kalóz · Lelkes újonc (60 hozzászólás) · 2014. március 12. 14:53

Oké,minden infót leírok a "hirdetők egymás között".ben!

Törölt felhasználó · 2014. március 12. 14:45

"Hirdetők egymás között" című oldalra tedd fel. 

Téma indítva: 2010.03.15., 851 hozzászólás összesen