Most látom,Nicole ismét Hévízen van! Masszázs terén nagyon ott van, és mint írtam olyan idomokkal rendelkezik,ami igencsak ritka.A mindenem az a hatalmas, formás, kőkemény popsi!
Most látom,Nicole ismét Hévízen van! Masszázs terén nagyon ott van, és mint írtam olyan idomokkal rendelkezik,ami igencsak ritka.A mindenem az a hatalmas, formás, kőkemény popsi!
Sajnos a kérdéses hölgy még meglátogatásra vár, most csak bíztatni akartam a kollégákat! De igyekszem,mielőtt eltűnne Ő is a közelből.Már többször jártam úgy mostanában,mire mentem volna,sehol sem volt a hölgy!
De azért volt,hogy sikerült! Lívia volt Hévízen egy lelkes szolgáltató,Őt két esetben sikerült meglátogatnom, most talán Egerszegen van. Aztán Katrin szintén jó volt,már Győrben szolgál. A csúcs Nicole volt szintén Hévízen, azokért az idomokért még Kecskemétre is ellátogatnék,de bízom benne,hogy visszatér a közeljövőben.Keszthelyen volt a sétálón Mínea,hatalmas mellekkel,de távolabbról nézve inkább egy bébyviziló alkata tűnt fel benne,pozitívum a hozzáállása volt.Ennyi az utolsó két hónap,legalább is itt.A régi klasszikus hölgyek még mindig hozzák a jó formájukat, miden tiszteletem az Övék, a kitartásukért,és a hozzáállásukért!
Most Ti meséljetek!
Mesélj Kisboa!
Hát akkor el kellene indulni,Uraim!
Én is kíváncsi lennék rá nagyon!
Köszönöm szépen a dicséretet,aranyos vagy! :)
Akkor lehet,hogy miattad maradtam le Szösziről!Még kezdő korában jártam nála,picit feszült volt akkor még,kíváncsi lettem volna a fejlődésre!A jövő héten megpróbálom ismét,főleg,hogy olvasom róla a jó értékeléseket!Üdv.
Puszi fiuk majd 1 het mulva ujra itt leszunk ! :*
Lehet adni bátran a dislájkokat, ettől függetlenül tény, hogy az átlagéletkor jelenleg kereken 38 év (sokat nem csiszol a statisztikán, hogy a duplán szereplő hölgyet hogyan számolom). És hetek óta semmi frissítés-frissülés. Szerintem vagyunk néhányan, akiknek más elképzelése van erről a fajta "szórakozásról". Ez nem szemrehányás senkinek amúgy, ne vegye senki személyes sértésnek, hisz amúgy remek szolgáltatók vannak az ún. törzsgárdában. Ez csak egy vélemény, nyilván el lehet menni másfelé, aki húszéves vékony feszes-testet akar simogatni, én is azt teszem...:)
Minden tiszteletem a milfeké, de lassan beengedhetnének egy kis frissítést a városba...
Hi!
Barbara vérbeli nő,a markáns arcvonalak egy intelligens, érző hölgyet takarnak!És mindene meg van neki, amire egy férfinek szüksége lehet! Mind ez, eléhető ajándékozás mellett , rugalmas logisztikával! Ajánlom!
Ilyen korú van a törzsgárdában is! Lehet, jobbak is!
Kendránál (44 Hévíz) volt már valaki?
Aszt hiszem ebben egyet értünk. Maradunk a jol bevált hölgyeknél.
Hévíz nagyon jó, és gazdag hely, ezért sok jött-ment megfordul itt szerencsét próbálni. Sajnos a hozzáállás már nem olyan,mint az itteni színvonal, ezért hamar kiesnek a keresletből. Én is inkább maradok a régi, jó, és változatlan minőséget nyújtó hölgyeknél! Aki ismeri a felhozatalt, tudja kikre gondolok! És ez érvényes Keszthelyre is!
Valahogy az az érzésem Skiz tudom miröl beszél hasonlo negatív élményben volt részem Hévízen...
Sziaszok!
Dorina 25
Clarissza 28
Valaki volt már náluk, tapasztalatok?
Jöhet priviben is.
Sziaszok!
Meláni 20
Valaki volt már nála, tapasztalatok?
Jöhet priviben is.
Dorka egy kedves, odaadó nő! De ha több mindent szeretnél,legalább húsz rózsaszállal indulj el!
Üdv.
Hévízi
Dorka 27
Valaki volt már nála?
Jöhet priviben is.