Tiffany ismét visszatért, de minden bizonnyal megint rövid időre.. aki teheti látogassa meg mert nagyon megéri. Legjobb hirdető a környéken ezt garantálom. Olyan műsort kapsz amiről álmodni sem mersz.. feszes test, eszméletlenül szűk punci. Bárkit nem fogad de, ha szerencsétek van bekerültök! Hajrá. Erősen Ajánlott kategória!!!
Szexpartner fórum keszthely
Keszthelyi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Rico90 · Újonc (30 hozzászólás) · 2017. január 27. 15:45
Dark Horse · Lelkes újonc (77 hozzászólás) · 2017. január 26. 08:35
Többen viszont úgy tűnik, abba hagyták! Amiért egy kicsit kár is!
András46 · Újonc (9 hozzászólás) · 2017. január 11. 20:06
Sok új lány érkezett hozzánk zalába. Az *** moderálva *** alapján nagyon jó szolgáltatónak kell lenniük :)
kisboa · Kvázi-tag (126 hozzászólás) · 2017. január 04. 08:30
Új év,új remények,új lányok!Csak a kedvünk ne lohadjon! BUÉK!
Rhd · Újonc (9 hozzászólás) · 2017. január 01. 16:16
Sziasztok
Törölt felhasználó · 2016. december 22. 12:31
Sziasztok! Mindenkinek Áldott, Békés Karácsonyt kívánok, és Boldog Új Évet!
Rico90 · Újonc (30 hozzászólás) · 2016. december 15. 18:24
Tudnék olyat írni, hogy azonnal moderálva lenne de nem hiszem hogy sok értelme van :) célba úgy sem ére! Srácok inkább osszátok a tapasztalatokat,.elvégre ez egy fórum!! ;)
kisboa · Kvázi-tag (126 hozzászólás) · 2016. december 13. 18:33
Ne is törődj vele Prof! Valószinűleg a társadalmi hovatartozás is ott van,ahová kattint! Ezt azért sikerült ötösre megtanulni,emberségből úgy is elégtelen! Na figyeld a kezeket ezután!
kisboa · Kvázi-tag (126 hozzászólás) · 2016. december 13. 18:27
Köszi Rico! Akkor ismétlést hoz ez a rövidke hozzászólásod számomra!
Professzor · Újonc (12 hozzászólás) · 2016. december 12. 18:53
Egy névnapi köszöntőn mit is lehet unlikolni?Ezzel azért kiállították egyeseka szegénységi bozonyítványukat!Kíváncsi lennék ,ha a hírdetők nem likeolhatnának ill . az ellenkezője... miként változna a statisztika.Van is miért nem szeretni engem csajok!Nekem nem kell mindent bevállalnom,hogy valamire vigyem.Azért vagyunk mêg ezzel így páran
!Jó "szórakozást"!
Rico90 · Újonc (30 hozzászólás) · 2016. december 11. 13:40
Én ismerem az említett hölgyet. Nincs veled semmi gond és igen szedett fel pár kilót. Első osztályú feneke van. És nagyon bele való csajszi!! :)
kisboa · Kvázi-tag (126 hozzászólás) · 2016. december 04. 21:55
Boldog névnapot kívánok - sok szeretettel - Barbara!
kisboa · Kvázi-tag (126 hozzászólás) · 2016. december 04. 11:33
Voltam pár éve Marcaliban a hölgynél /Szilvi/.Egy családi házban fogadott, viszonylag diszkréten,nem találkoztam senkivel,de látszottak a mindennapos élet jelei.Akkor nagyon vékony volt,meg is írtam annó.A hozzáállása rendben volt,az ajándékra már nem emlékszem,de nem lehetett kirívó!Majd Rád kérdezek,mert ha felkapott magára pár kilót,szívesen frissíteném az emlékeimet!Üdv
skiz · Újonc (34 hozzászólás) · 2016. december 03. 10:11
Na emberek, itt a bellterjes mínuszok és egyebek birodalmában, végre ismét Nyugaton járok, ma mindenképp meglátogatom a Marcaliban hirdető hölgyet, azért másik kategória ő a környéken, ahogy nézem, de ide nem is írok majd élményt, mert csak mínusz jár érte , de aki kíváncsi rá, priviben beszámolok szívesen.. :)
Rico90 · Újonc (30 hozzászólás) · 2016. november 28. 08:13
Ne fogsz rá választ kapni.., itt nem segítőkészek az emberek, csak minuszolni tudnak! Tisztelet a kivételnek! Nincs a lakásban ha ez érdekel :)
zalaiférfi · Újonc (2 hozzászólás) · 2016. november 23. 07:57
Ahogy látom Niki27 párban is hirdet.Rico-n kívült volt még valaki nála?
kisboa · Kvázi-tag (126 hozzászólás) · 2016. november 17. 15:46
Köszi Rico! Ez korrekt volt!
Rico90 · Újonc (30 hozzászólás) · 2016. november 16. 06:27
Na minuszolok itt vagyok, sor került rá és még is írom a véleményem de nem miattatok inkább a hölgy miatt! Lakás rendben van, jó helyen van diszkrét jól berendezett célnak megfelel, tiszta! A hölgy szép, nagyon kedves, alakja jó, p*nci remek. Nem sietett, csinálja a dolgát amit jól csinál, lehet vele beszélgetni. A műsor szintén jó, p*nciba sokat nem kellett lennem mert finom lágy és sokat nem bírtam az előjáték után de megérte! Egy órát voltam nf ez kölcsönösen! Nekem pozitív élmény szóval 10/8. Induljatok el ne minuszolgassatok ;) ajánlott kategória!
casanova6996 · Újonc (2 hozzászólás) · 2016. november 12. 07:33
Feje aranyos?
Rico90 · Újonc (30 hozzászólás) · 2016. október 31. 08:51
Sor kerül rá kisboa és jön a vélemény is róla :)