Katónéni, légy szíves küldd el smsben az email címedet.
Köszi puszika :)
Katónéni, légy szíves küldd el smsben az email címedet.
Köszi puszika :)
Szia. Küldöm nemsokára. :)
Kedves Eperke, várom a leveled! :)
Kedves lányok!
Magam és a valóban képzett masszőrök nevében térden állva könyörgök hozzátok, aki nem tanult svéd masszázst, nem ért hozzá, ne hirdesse azt. Ilyeneket olvasok, hogy erotikus svéd masszázs, svéd négy-, hatkezes masszázs, meg a jó ég nem tudja még mit.
Ilyenek nincsenek. A "svédet" könyörgöm, ne írjátok hozzá, bármit, de ne azt, hogy svéd.
A svéd masszázs fogásai:
-simítás
-dörzsölés
-gyúrás
-ütögetés
-vibráció
NEM EROTIKUS!
Így is le van járatva a szakma, nem kéne jobban. Higyjétek el, nagyobb igény van (sajnos) a szexre, mi masszőrök jóval kevesebbet keresünk
nagyon kemény fizikai munkával, és mentálisan is összerakunk embereket.
Ez nem olyan nagy kérés, remélem, nem süket fülekre talál.
Előre is köszönöm/köszönjük.
Egy szót fognak csak moderálni, a többi marad. :)))
Azért éedekes, hogy pont ma reagáltál rá. Nos, ki az ideges? XD
Amúgy te itt mit is keresel? Hirdető vagy?
Tájékoztatlak, hogy a svéd masszázs a thai masszázsból ered, a fogásait abból szedték, OKJ-s tanfolyamokon és nem 20 órás gyorstalpalón oktatják, te mindentudó.
A leveleid pedig mennek spambe, ne fáradj!
Szia!
Befejeztem az itteni szereplésemet, nekem már van egy stabil vendégköröm, ez a világ meg nem az enyém.
7 és fél éve vagyok masszőr, ebből csak két éve hirdetek, illetve hirdettem a neten, előtte is megéltünk belőle.
A viszont nem látásra, jó szexelést mindenkinek!
Fiuk, Lányok...
Mi a fene van itt?Hol van a régi jó barátság az incselkedős huncut, kérdések, és válaszok??
Ne csináljátok már,,!!
Sziasztok! Tegnap regisztráltam az oldalra, elutaltam az ***moderálva***, de még nem vagyok fent az oldalon, és az egyenlegemre is azt írja, hogy nulla ft. Hol lehet a probléma? Válaszotokat előre is köszi!
Ha mindenki "ennyire" szeret szexelni vagy "szeretkezni"!!!! Akkor miért pénzért teszitek???? ...erre adj választ???
Sziasztok!Albérletet keresek Győrben,hogy munkámat folytatni tudjam mert ahol most vagyok ez a hely megszünik!Aki tud érdemben segíteni az jelentkezen!Sürgős lenne nagyon!Esetleg ha valakivel társulni tudnék annak is örülnék!Csak Győr jöhet szóba!
Nem hozzád szóltam. Mit keresel itt???
Visszakérdezek. Érintett vagy tán a dologban? Majd a lányok írnak, ha akarnak ez a mi szobánk, bocs.
Amúgy meg a szövegben benne van, te szerencsétlen, hogy miért zavar.
Remélem, kitakarítanak innen.
Sziasztok lányok!
Szeretnék figyelmeztetni mindenkit egy férfira,aki bejelentkezik,majd a megadott időre ott is van!Mondom neki a kapucsengőt,leteszi,majd 5-10 perc múlva kapuzik csak!!!Nincs nála semmi,még pénz sem!Egy normál megjelenésű,olyan 175-180 cm. magas,rövid hajú,és állandóan lefele néz!A telefonban nagyon aranyos hangja van!
Vigíázzatok vele!
Mátészalkán ez a lizi egy fogatlan csuda kamu képpel.
Hmmmm én elmondram.....nem tetszett...ennél jobb úgy se lesz. Te tudod! Már ne is keress!!!!!
Üdv!
Azt szeretném kérdezni hogy szoboszlói lányok vannak-e?
Illetve hol lehet megnézni hogy ki szeret szűztelenítést:)?
Köszi.
Gratulálok a sok kedves színvonalon aluli bájos kishölgynek,akik a masszázs fogalmát elvitték teljesen más irányba ahol nem birom megmagyarázni a kedves ellenkező neműeknek,hogy mi is ez valójában!!!!Kicsit gondolkozzatok el hölgyek azon hogy mit is csináltok,becsülhetnétek magatokat kissé többre is...tisztelet a kivételnek,meg azoknak akik csináltassanak fogsort!!!!!!Ha valaki nem érti írományom olvass el újra és talán az IQ egy pillanatra feldereng!!!!!Csak gratulálni tudok az üzletpolitikátokhoz,valami zseniálisan üres a fejetek !!!!!Ismét csak: tisztelet a kivételnek!!!!!!!!!!
Kicsi csillag, mögöttem egy kicsit több idő van, mint mögötted, így szerényen jegyzem meg, lassan 8 év tapasztalat.
Tök felesleges itt a hirdetőket sértegetned, ma már mindenki ért a masszázshoz, kivéve a masszőröket. :)
Azt meg tudnod kell, ha valóban masszőr vagy, hogy csak masszázsból akkor élsz meg, ha van egy atomgazdag pasid, férjed, apád, aki eltart. Tudok olyan masszőrnőt, aki 3 üzletben masszíroz, hogy a rezsijét meg a mindennapi betevőjét megkeresse. Rohangál egyikből a másikba, ahova épp hívják, csak mert nem megy bele többe.
Az okot leírtad, de semmit se érsz el vele, max. ezt. Nem ma kezdődött, 1999-ben. :)
Na csá, és csináld úgy, ahogy neked jó, mással nem kell foglalkozni.
Ez meg tényleg egy partnerkereső oldal, ahol csináltak nekünk egy sufnit (az én kérésemre anno:))
Ohhooo...Anyukám ..én megvagyok kellemesen csak a masszázzsal!!Csak felháborít a nők feslettsége..ennyi.Van hogy az ember kiborul.Nézd el nekem joo?!köszi szép napot