Ő a macskák királya. :))))) ugye Kató??? :)))
Ő a macskák királya. :))))) ugye Kató??? :)))
Kedves Nitta,
én megértelek, de nekem ennél kevesebbért, és udvariasabb kérésért is nekem rontottak, olvass vissza hányan.
A feslettség nem itt van, ne ítélkezzünk mások felett, nem mi vagyunk az Isten.
A belső békéd legyen meg, hogy igazán jó masszőr lehess, mert ez nem csak egy fizikai közérzetet javító szolg.
Nem kioktatni akartalak, bár tényleg az anyád lehetnék, de nem vagyok az (ezen a megszólításon azért kiakadtam, kicsit több tiszteletet!).
Én itt végeztem, de a hirdetőket, ha kérhelek, ne bántsd, mindenkinek megvan a saját élete, csak hallgatnak.
Te megvagy a masszázzsal, más meg mással, vagy masszázzsal, és mással. Akkor masszírozz csak, de ez itt egy partnerkereső oldal.
A civil életben van a feslettség, te nem látod?
Béke veled!:)
Ohhooo...Anyukám ..én megvagyok kellemesen csak a masszázzsal!!Csak felháborít a nők feslettsége..ennyi.Van hogy az ember kiborul.Nézd el nekem joo?!köszi szép napot
Kicsi csillag, mögöttem egy kicsit több idő van, mint mögötted, így szerényen jegyzem meg, lassan 8 év tapasztalat.
Tök felesleges itt a hirdetőket sértegetned, ma már mindenki ért a masszázshoz, kivéve a masszőröket. :)
Azt meg tudnod kell, ha valóban masszőr vagy, hogy csak masszázsból akkor élsz meg, ha van egy atomgazdag pasid, férjed, apád, aki eltart. Tudok olyan masszőrnőt, aki 3 üzletben masszíroz, hogy a rezsijét meg a mindennapi betevőjét megkeresse. Rohangál egyikből a másikba, ahova épp hívják, csak mert nem megy bele többe.
Az okot leírtad, de semmit se érsz el vele, max. ezt. Nem ma kezdődött, 1999-ben. :)
Na csá, és csináld úgy, ahogy neked jó, mással nem kell foglalkozni.
Ez meg tényleg egy partnerkereső oldal, ahol csináltak nekünk egy sufnit (az én kérésemre anno:))
Gratulálok a sok kedves színvonalon aluli bájos kishölgynek,akik a masszázs fogalmát elvitték teljesen más irányba ahol nem birom megmagyarázni a kedves ellenkező neműeknek,hogy mi is ez valójában!!!!Kicsit gondolkozzatok el hölgyek azon hogy mit is csináltok,becsülhetnétek magatokat kissé többre is...tisztelet a kivételnek,meg azoknak akik csináltassanak fogsort!!!!!!Ha valaki nem érti írományom olvass el újra és talán az IQ egy pillanatra feldereng!!!!!Csak gratulálni tudok az üzletpolitikátokhoz,valami zseniálisan üres a fejetek !!!!!Ismét csak: tisztelet a kivételnek!!!!!!!!!!
Üdv!
Azt szeretném kérdezni hogy szoboszlói lányok vannak-e?
Illetve hol lehet megnézni hogy ki szeret szűztelenítést:)?
Köszi.
Hmmmm én elmondram.....nem tetszett...ennél jobb úgy se lesz. Te tudod! Már ne is keress!!!!!
Mátészalkán ez a lizi egy fogatlan csuda kamu képpel.
Sziasztok lányok!
Szeretnék figyelmeztetni mindenkit egy férfira,aki bejelentkezik,majd a megadott időre ott is van!Mondom neki a kapucsengőt,leteszi,majd 5-10 perc múlva kapuzik csak!!!Nincs nála semmi,még pénz sem!Egy normál megjelenésű,olyan 175-180 cm. magas,rövid hajú,és állandóan lefele néz!A telefonban nagyon aranyos hangja van!
Vigíázzatok vele!
Nem hozzád szóltam. Mit keresel itt???
Visszakérdezek. Érintett vagy tán a dologban? Majd a lányok írnak, ha akarnak ez a mi szobánk, bocs.
Amúgy meg a szövegben benne van, te szerencsétlen, hogy miért zavar.
Remélem, kitakarítanak innen.
Sziasztok!Albérletet keresek Győrben,hogy munkámat folytatni tudjam mert ahol most vagyok ez a hely megszünik!Aki tud érdemben segíteni az jelentkezen!Sürgős lenne nagyon!Esetleg ha valakivel társulni tudnék annak is örülnék!Csak Győr jöhet szóba!
Ha mindenki "ennyire" szeret szexelni vagy "szeretkezni"!!!! Akkor miért pénzért teszitek???? ...erre adj választ???
Sziasztok! Tegnap regisztráltam az oldalra, elutaltam az ***moderálva***, de még nem vagyok fent az oldalon, és az egyenlegemre is azt írja, hogy nulla ft. Hol lehet a probléma? Válaszotokat előre is köszi!
Fiuk, Lányok...
Mi a fene van itt?Hol van a régi jó barátság az incselkedős huncut, kérdések, és válaszok??
Ne csináljátok már,,!!
Szia!
Befejeztem az itteni szereplésemet, nekem már van egy stabil vendégköröm, ez a világ meg nem az enyém.
7 és fél éve vagyok masszőr, ebből csak két éve hirdetek, illetve hirdettem a neten, előtte is megéltünk belőle.
A viszont nem látásra, jó szexelést mindenkinek!
Tájékoztatlak, hogy a svéd masszázs a thai masszázsból ered, a fogásait abból szedték, OKJ-s tanfolyamokon és nem 20 órás gyorstalpalón oktatják, te mindentudó.
A leveleid pedig mennek spambe, ne fáradj!
Azért éedekes, hogy pont ma reagáltál rá. Nos, ki az ideges? XD
Amúgy te itt mit is keresel? Hirdető vagy?
Egy szót fognak csak moderálni, a többi marad. :)))
Kedves lányok!
Magam és a valóban képzett masszőrök nevében térden állva könyörgök hozzátok, aki nem tanult svéd masszázst, nem ért hozzá, ne hirdesse azt. Ilyeneket olvasok, hogy erotikus svéd masszázs, svéd négy-, hatkezes masszázs, meg a jó ég nem tudja még mit.
Ilyenek nincsenek. A "svédet" könyörgöm, ne írjátok hozzá, bármit, de ne azt, hogy svéd.
A svéd masszázs fogásai:
-simítás
-dörzsölés
-gyúrás
-ütögetés
-vibráció
NEM EROTIKUS!
Így is le van járatva a szakma, nem kéne jobban. Higyjétek el, nagyobb igény van (sajnos) a szexre, mi masszőrök jóval kevesebbet keresünk
nagyon kemény fizikai munkával, és mentálisan is összerakunk embereket.
Ez nem olyan nagy kérés, remélem, nem süket fülekre talál.
Előre is köszönöm/köszönjük.
Kedves Eperke, várom a leveled! :)