Ez,igen!!!!!! :)
Ez,igen!!!!!! :)
Jôl vagy màr?
Szia!
Nem bankkártyal szerettem volna ***moderálva***, hanem az ipademmel e-bankon keresztűl utaltam volna!:-)
Sziasztok! Érdeklődnék Debrecenben milyen a Dórimasszázs?? Köszi
:D Ott kell hagyatni vami zálogot amiért vissz kell menni! és non problem!!
szia, a masszázs része nagyon jó, a többiről nem tudok nyilatkozni, de kinézetre alacsony, telt, rövidhajú, eyébként aranyos, de nem ma csirk* már ő sem... ha voltál nála a nem masszázs részéről elmondhatod milyen volt...
Tudna valaki olyan masszőrt ajánlani, akinek papírja is van róla, és nem csak hobbiból csinálja?
Nem feltétlen erotikus masszázs érdekel! Persze, ha pont valami szép csinos leányzóról van szó, akkor lehet 2in1 is ;)
Várom a PM-eket a lányoktól, vagy akár ide a fórumba is :)
Jah és persze ne legyen molett mert az urnak az nem jönn be :D
Minden nagyobb város, illetve turisztikai centrum szállodájában, fürdőjében, uszodájában, sport centumaiban szakképzett masszőrők hada várja a kuncsaftokat. Csak nézz körül a városodban,vagy ahol többször jársz és máris találsz sport és svéd és gyógy masszőrt is, olyat aki garantáltan tanulta az anatómiát. Ne szexpartner oldalon keress ilyet, mert itt semmi sem igazi minden csak látszat. A masszázs pláne... Úgyanúgy a kiírt életkorok... Vagy a reklám szövegek..
Andi 35 nevű masszőr hölgyről valakinek valami infó?
talpmasszázst valaki?
ilyen reflexológiás pontok, olyan pontról hallottam, hogy létezik, hogy orgazmusod lesz tőle, mert összeköttetésben van valami reflexxel.
Ilyen létezik valóban?
***Kérjük az Önreklám mellőzését***
Kedves bújóscica!
Van róla papírom, okleveles masszőr vagyok. A hírdetésem minden szava igaz.
Nekem a munkám a hobbim :).
Próbáld ki Dóri masszázst. Intelligens, kedves nő.
Sziasztok ,,,Nyiregyen ki tudna ajálani intim masszást ?
Helló,
létezik. Veszprémben az SZMT székházban volt a Gyöngyi masszőr, ő természetgyógyász is.
Már 10 éve csinálja, vagy több. Igen, orgazmus a talpon keresztül. Kered a Gyöngyit!
Ha már nem dolgozik, feléd egy reflexológust. ;)
Bazz nem tudok neked privát üzenetet küldeni :D
Talpon keresztül még a beleket is be lehet inditani ;-)
talp masszázs után majd futkoshatsz a wc-re :D
Sziasztok, Debrecenben hova érdemes menni erotikus masszázsra, ahol van "Happy Ending" is, kifejezetten kézzel gondoltam ( ilyen handjob szerű valamire ). :)
Szeretném kipróbálni, mit tud egy profi. ;)
Valamint KB hogy is megy ez az egész ? Mire számíthatok :)
Látogasd meg a Dóri Masszázst tuti a hölgy
Jáááááááááááj, na ne mán...:) mi ez????