Nyitva van, az ablak is :D
Nyitva van, az ablak is :D
Nem tudod, mi ez itt alattad? :)
mi táplálja? ő is masszőzke? xd
Egy masszőr fiatalos, kérem :)
Mit sütsz kis szűcs? Tán sós húst sütsz kis szűcs?
Erre gondoltál? xd
Jóvanna! Letagadtam, mint sokan. Na!
Közel voltam, de jó ez a távházasság nekem, nincs veszekedés (igaz, szex sincs )
A neten??? Bocsi, kicsit máshol jártam. Csernus-Benkő beszélgetést néztem... :)
Kössz. Mindjárt (bár én asszem, láttam).
Melyikben ismerted fel magad inkább, óóhh, nagy mester?! XD
Ha tudná, akkor esetleg használni is képes lehetne, de így megint csak saját magában mosakszik.
Felismerted a sajátodat benne! Sz@r mi, mikor szembesülsz! Szembe sülsz! Mindegy, úgysem érted.
"dzsalsz", mi! Előbb nézd át, hogy melyik nyelvjárást hol használják, és majd aztán döntsd el, hogyan is írogatsz, CÍMERES! Persze erre képtelen vagy, megint azt hiszed, hogy elég, ha úgy használod, ahogy mástól hallottad.
Igen,ez tényleg úgy működik hogy át kell adni magát az élvezetnek,de az illető meg tudjon nekem valamit adni is,ez így korrekt.
Ad neked, igen, a kis kezedbe, vagy a szácskádba. Illetve mit is beszélek, hiszen te nem vagy olyan. Üssek a számra!
Értem a nick-nevedet ihlető problémát. Óvatosan a kereséssel, ha sok a szöveg, elveszhet a tartalom. Nem mindig kell ELVI(ra) kérdést csinálni a dolgokból! :-) Ugyanakkor mindenből lehet valamit leszűrni.
Te Kuszálógép, nem kötnél inkább fuszeklit? xd
S lőn világosság. :)
'Passed bárkinek képes bókolni, aki elárulja neki, hogy a Hajós-Csernus vitát hol lehet megnézni?
:-)
Desszert
Esetleg kicsit pontosabban?