Csevegés

Törölt felhasználó · 2012. október 24. 21:03

A Tési dombon várlak. Ma hamarabb ki leszek dobva, mert hamarabb engedett be.

12 percem van. :)

Törölt felhasználó · 2012. október 26. 13:55

Sziasztok,

Ígértem magyarázatot a hirdetésemben lévő "elvárásaimra", ami szerintem nem túl nagy.

Udvariasan beírtam a hirdetésembe, hogy a masszázságy teherbírása 110 kiló (az enyém több, de ezt hagyjuk).

A héten a második igen kellemetlen "élményem" erős 50-es az egyik, a másik úriember inkább 65, mint 55, ahogy mondta.

Mindegyiken sacc 30-40 kiló súlyfelesleg, ami nem izom (finom igyekszem lenni).

Egy masszázságyamat már egy 130-140 kilós .....összetörte. Ezt masszőr barátomtól kaptam, mert neki 2 volt.

Ez is reccsent, de még áll, megcsináltuk. Az ilyen kövér emberek dobbantónak nézik a masszázságyat, ne adj Isten h normálisan

feküdne fel rá, Ugrik!!! (Érdekes, kigyúrt, magas emberek rá tudnak feküdni normálisan, nem recseg.)

Kérném tisztelettel, ha összetörsz bármit, mindegy h szándékosan, vagy sem, rongálásnak számít (boltban, bárhol kifizettetik veled az

okozott kárt). Ha nem fizetsz, hívják a rendőrséget, igaz-e? :) Ezt a részt befejeztem, érthető, azt hiszem. Nálam is rongálásnak számít...

Következik a szemtelenség, ápolatlanság, erőszakosság az 50 fölötti korosztályban. Már az elején sérteget becsomagolva, vagy nem.

Ezek után csodálkozik, ha megkérdem, hogy menni szeretne, vagy egy normális masszázst?? Persze, hogy marad. :) Egész idő alatt érzem

(bár a telefonban a Lingam érdekelte nagyon), hogy arra vár, hogy a bugyimba jusson. Masszázs közben már nyúlkál, rá kell szólnom.

Jönne a Lingam, aminek köze nincs a szexhez, de ő szexelni AKAR!!!!!!!! tehát csak jön a "Vedd le a bugyid!" (ami nem az:)) és a kotorászás a "Nem"-mel. Nem érdekli a nem, csak erőszakos. (A gyomrom is van történetet már nem írom le.)

Mindenki a fiatalokat szidja, ilyen szemtelenek, olyan szemtelenek... Én ezt cáfolom, hozzám javarészt fiatalok járnak, 30-asok, 40-esek.

Nem szemtelenek, kiélvezik a masszázst, és ápoltak, kedvesek.

(Kedves öregcsóka, ha olvasod, nem Rólad írtam, te vagy a ritka kivétel. :))

jazy · Újonc (0 hozzászólás) · 2012. október 27. 09:30

Szia! Ma többször is próbáltalak hívni, érdeklődni szerettem volna. Üdv

Törölt felhasználó · 2012. október 27. 10:52

Szia, a telefonom reggel 9 óta bekapcsolva. Nem jött sms nem fogadott hívásról...

Rejtett számról meg nem érdemes hívnod.

Amúgy délelőtt magánéletet élek, a nyitvatartási időben érdemes keresni.

Ma nálam szombat van, nem hétfő, de hétköznap is déltől vagyok.

Üdv. Linda

vas orú · Kvázi-tag (79 hozzászólás) · 2012. október 28. 19:42

"30-40 kiló súlyfelesleg, ami nem izom"

Hajjaj!

Törölt felhasználó · 2012. október 28. 21:08

Hiába kötsz, célom elérve, és ez itt az igazság... Finoman, nagyon finoman. :)

jazy · Újonc (0 hozzászólás) · 2012. november 01. 18:19

Szia! Én 08:25 kor hívtalak a 30946**** számról. De a napokban majd még próbálkozom. Üdv

Törölt felhasználó · 2012. november 01. 19:21

vasorrút :)

Törölt felhasználó · 2012. november 03. 01:08

Kövezzenek meg, akkor is írok!

Találtam a Masszázsban valamit. 19 éves lány sportmasszázst hirdet.

A sportmasszázs 2 éves tanfolyam lett, minimum érettségihez kötött, de ez semmi.

Sportmasszőr=Gyúró!!! (A gyógymasszázs is 2 éves lett, és ez jó!)

Tehát fizikai erő nélkül nagyon nem megy, FÉRFINAK való. (Talán Xénának is menne:))

Megnéztem a fotókat, 2 férfi svéd masszázst végez, egy hölgy pedig (nem a 19 éves) lávakövest. Ők masszőrök.

Ifjú hölgy szerintem frissítőt egy másik fotón. (Legfeljebb svéd 60 órás tanfolyami végzettsége lehet,

épp az egyik ütögetést látjátok.) 19 évesen nem lehet ma senki képzett masszőr, 50 kilósan meg gyúró pláne.

Másik, amit egy hozzá nem értő nem vesz észre, szintén nem erotikus masszázst hirdet, bár oda se sorolható.

Uraim, nézzétek az apró részleteket is. Hason fekszik egy mackós alkatú férfi, nagy párnával a feje alatt.

Kérdezem a masszőzt. Amikor a vállövhöz, nyakához ér, belefojtja a vendéget a párnába? 

Mellékesen csak annyit, az ilyen alkatú emberek sokáig nem bírják ebben a helyzetben tartani a fejüket,

ezért van az arckivágás a masszázságyon. Beáll a nyaka!!! De még egy fiatal soványnak is.

Akik erotikus masszázst hirdetnek, lépek tovább, de ezeken elidőzök, sajnos nem sokat kell.

Rajtam kívül egyetlen képzett masszőrt találtam, keressétek! Nála is van erotikus befejezés, de masszőr.

Voltak még mások is, de már nem hirdetnek itt. Gondolom, ezért.

Törölt felhasználó · 2012. november 03. 09:55

Szia,

Ötlet, hogy hova takarodjunk mi, masszőrök? Újságot ne mondd, még borzasztóbb.

Törölt felhasználó · 2012. november 03. 20:59

Megjöttél? :)

Azért vannak, akik értik ám. Amúgy ma hívott egy srác, azt mondja, nem jó helyen hirdetek.

Csak hát én több, mint 3 éve itt, és itt keresnek, akik már voltak nálam, mondjuk régebben.

Hexe marad. Láttad az új nevem? 

Törölt felhasználó · 2012. november 03. 21:47

:DDDDDDDDD

A humor mindig bejön, vannak, akik veszik.

Törölt felhasználó · 2012. november 03. 21:49

Nincs spájzunk, droid sincs, vagy mi. 

A fincsi befejezés, hát, ha tudnád! De nem tudod. Így jártál. :)

zs1987 · Őstag (378 hozzászólás) · 2012. november 04. 16:17

XD Ezen kicsit meglepődtem. Én is fogadni mertem volna, hogy az én korosztályommal van több gond, nem az 50 felettiekkel. Eddig masszázson csak egyszer voltam, akkor is "csak" erotikamentesen, de egyszer sem próbáltam nyúlkálni közben (annak ellenére, hogy a lány erotikus masszázst is csináll). Egyszer még "tesztelt" is közben: úgy állt a massszázspad mellett, hogy a kezem hozzáért a lábához, de tapizás helyett arrébbraktam a kezemet. A súlyomra se lehetett panasza, szűken 55 kiló vagyok. A "fincsi desszert" meg egy arcra puszi volt távozáskor.

Törölt felhasználó · 2012. november 04. 20:39

Szia. :)

Nem a te korosztályodal van gond, meg a fiatalokkal akár egy viccel el lehet ütni bármit.

Persze ez csak az én véleményem, tapasztalatom, meg fiam is fiatal, fiatalokkal vagyok körül véve. Tegeződünk.

A saját korosztályommal nem ( a hétköznapi életemre gondolok:)), és ez nem véletlen!

Nem mondom, hogy az 50 fölöttiek mind problémásak, de kevés, aki nem. Lehet, hogy őket ezzel elbukom, 

de nyerek egy csomó jó fej pasit 50 alatt. 

Tőlem is egy puszi ment. :)

Törölt felhasználó · 2012. november 04. 20:55

d jav. (nem lehet szerkeszteni még mindig)

korosztályoddal :)

Mesi 29 · Lelkes újonc (50 hozzászólás) · 2012. november 05. 07:34

Elvira hova lett?

Mesi 29 · Lelkes újonc (50 hozzászólás) · 2012. november 06. 20:18

Szia Elvira! Köszöntelek köreinkben újra :)))) Csak tudod furcsa volt,hogy mikor errefelé olvasgattam az elmúlt pár napban,nem voltál sehol,így gondoltam megkérdezem mi a helyzet ?!  De akkor csak pihi volt,meg készülődés a hétfői nyitásodra.Gratula az új helyedhez,és sok sikert kívánok Neked!  A fotóimról csak annyit,hogy Miskolcon nagyon nagyon sok a kamus hirdető,kevés a korrekt lány.Mivel én 2.5 évig ebben a városban hirdettem arccal,most is bevállaltam ezt,annak érdekében,hogy aki nem ismer,az még véletlenül se gondolja,hogy én is trükkös vagyok! Jaaaaaa,hát Debrecenbe egyszerűen szerelmes lettem az ott töltött 4 hónap alatt,úgyhogy megyek még vissza természetesen hamarosan,de erről a hirdetésemben lévő emailen keresztül majd részletesen,jó? Írj oda nyugodtan! Szia,puszi!

Törölt felhasználó · 2012. november 06. 21:35

Kedves Elvira,

szerepet cserélünk :)

A chaten kerültük egymást, mert már a zenébe menekülök, meg az állatvilágba inkább...

Semmit sem lehet tenni, de mire kimoderálják, ezrek, tízezrek olvassák. :)

Masszőrből kurva, kurvákból profi masszőr! Csak ez ugyanolyan csalás, mintha én pszichológusnak hirdetném magam.

Bár elegen megkerestek a nyomorukkal, aztán léptek, miután a SAJÁT "bajukat" elsírták Nekem!!!!

A francot érdekli, ő állt be!

Mesi 29 · Lelkes újonc (50 hozzászólás) · 2012. november 06. 21:38

Oké,megoldom!

Téma indítva: 2012.05.25., 332 hozzászólás összesen