MOBIL TELEFON BUNKÓ KEZEKBE.
Telefonálok a hirdetőnek,aki 9 től-22 ig rendel.
8,45 kor hívom,nem veszi fel. Laza négy,öt hívás után,fél tízkor elérem.
Unott, fölényeskedő,lenéző,fiatalos női hang, nem tud köszöni és bemutatkozni, viszont rögtön a lényegre tér.
-*rakat elmondjam?
Mármint az ő lényegére.
- Nem kell-Válaszoltam.Már akkor éreztem ebből nem lesz semmi.
Tudtam,hol rendel, így nem kérdeztem meg,hogy hova kell mennem.Kb olyasmit mondtam ,hogy 10 perc múlva ott leszek.
Negyed óra múlva hívom a lépcsőház előtt, de nem veszi fel.Egy másik vendég megelőzött,vagy ismeri a számom,vagy csak nincs kedve felvenni a telefont.
Időpont foglalás itt nincs,aki kapja marja.
Vagy a bejárati ajtóban,aki jobban tud furakodni,az ő f*sza örülhet leghamarabb.
Az biztos,ebben rendszerben a bejutás kiszámíthatatlan.
És nem biztos,hogy az a szerencsés aki bejut.
Megjegyzem ha egy vendég telefonál,ritkán megy fel helyette valaki más.Ugyan az lenne,mikor nem a hirdetésen szereplő csaj fogad.Szintén ritka,hogy egy hívással,négy,öt ember lép be a lakásba.viszont gyakran látni,hogy a lakásokban nyüzsögnek a hirdető lányok.Ami engem, egyébként nem zavar.
Kb 40 perc elteltével hívom újra ,gondoltam az előző vendég már kiélvezte magát,vagy a hölgy hajlandó fogadni.
Néhányat csörög a telefon,kinyomja,engedi csörögni,kikapcsolja,még vagy 25 alkalommal felhívom, MERT KIEMELKEDŐEN BOMBÁZÓ TESTŰ CSAJ.
Erőltettem a dolgot.
Nem képzelem,hogy ismeri a teló számom,bár az ő csapatából már b*sztam meg hirdetőt.Nem véletlenül ismerem a lakást.
Mivel kulturált embernek tartom magam,és ilyen körökben is forgok.Mivel erre van igényem,és késztetésem.
Így érthető,hogy ez a primitív viselkedés taszít.Kerülöm a bunkó emberek társaságát,még akkor is ha formás nagy csöcseik vannak és hosszú combjaik.Csak délután fél ötig hívogattam.
Ha felvette volna a telefont,akkor sem látogattam volna meg a bunkó viselkedése okán.Aki bunkó a telefonban a lakásban milyen lehet?Tapasztalatom szerint ott is bunkó.Olyan hirdető aki kedves a telefonban,az ágyban is jó.De legalábbis normális.
A sokadik nő után,ezt már érzi az ember.
" VANESSZA22",enged meg,hogy elmagyarázzam neked a mobil telefon kezelést,ahogy kulturált emberek közt illik.
Először is köszönünk,mindig köszönünk.Köszönés soha nem maradhat el.
Szia vagy helló.
Utána,ha időpont egyeztetésre kerül a sor,és a vendég jelzi,hogy 5 perc múlva érkezik ,akkor várj már rá 5 percet.Tudom 10 perc,már nagyon sok,mikor az idő p*nz.
"VANESSZA22",figyeled a leckét?
Először,minden esetben köszöni kell.
Másodszor.Bemutatkozunk.A hirdetési neved mondd be.
Harmadszor,ha ígérünk valamit, azt betartjuk.
Negyedszer,elbúcsúzásnál is köszönünk,aki nem köszön mielőtt leteszi a telefont,annak problémái vannak,a társadalmi normákkal.
-Szia VANESSZA22" vagyok.Ezt írd le.ÉS TARTSD MINDIG A SZEMED ELŐTT,RAGASZD A TELEFONODRA.
"-Abban az időpontban ha jössz,fogadlak." Ez ne üres Ígéret legyen,hanem a valóság,
Tudom,hazudni könnyebb,mit minimális erőfeszítést tenni a korrekt kiszolgálás jegyében.Mikor BOMBA NŐ VAGYOK.
Tisztességes hirdetőt kétszer kell hívni,először előzetesen,majd másodszor a lépcsőház ajtajában.Nyilván ha közbe jön.valami akkor jelezni kell,hogy nem tudok menni,a hirdető,küldhet sms t ,nekem már sokszor küldtek.Engem nem zavar.Szerintem az sms ok ha a hirdető küldi,akkor is.
A bunkó hirdetőt,fel lehet ismerni,mert neki,kb 25 ször kell telefonálni,de a bejutás akkor is kétséges.Ellenben jól szórakozunk,a kulturálatlan ,társadalmi közös megegyezésen alapuló telefonálási szokásokat sutba dobó embereken.
Már rég van mobil telefon,lett volna idő megtanulni,a kulturált használatát.