Adventure!
Nem emlékszem rá,de elképzelhető.
Egyébként jártál már a hölgynél?
Adventure!
Nem emlékszem rá,de elképzelhető.
Egyébként jártál már a hölgynél?
Szia! Soha nem voltam Sherry néven!
Semmi negatívat nem írtam kedves Kata (vagy Mira). Jól meggyúrtál és emiatt is mondom hogy jó kezed van. Erotika mentes masszázsra is simán ajánlani tudlak bárkinek függetlenül attól hogy a csúszka masszázsról eltérő elképzelésünk van. ;-)
Szia! Persze,hogy nem írtál semmi negatívat! Ha legközelebb netán újra taliznánk ígérem bepotolom a csúszkát csak kerlek szólj előtte,hogy azt is szeretnél.
Puszi: Kata. ( Mira a belső nic nevem)
Igazad van, amit akar a vendég azt jelleze akkor:)
NATI 29. infokat kérnek köszi
Én anno Szombathelyen voltam nála, az egyik kedvencem lett.
Szerintem nem bánod meg a választást...
Sziasztok!
Valaki volt már Pamelával? Tapasztalatokat kérnék.
Köszi.
Sziasztok,Katamama 64-nél járt már valaki? szivesen kipróbálnám,bisztos van már tapasztalata,várom az élményeket ha volt már nála valaki,köszi előre is.
Üdv voltam nála aranyos és tapasztalt nem bánod meg !
Köszi,meg fogom látogatni.
Sziasztok!
Voltam Giginél. Korrekt kecó az óvónőképző mellett, többen rendelnek, de figyelnek egymásra, senkivel sem találkoztam. A fürdő úszott a vízben, de tiszta volt. A képek valósak, tényleg ilyen vékony. A kitakart arc is szép. Franciája szuper, aktusnál a megbeszéltek szerint járt el mindenben. Beszélgetni is tudsz vele, a normálisabbik fajtából van. Nem óranézős. Megérte, átlagos ajándékot kért. Még visszamegyek, ha újra rendel.
Sziasztok! Az alábbi lányokról szertnék infókat kérni: Leila22, Sidney33, Lina28, Barbi23, Evelin21, Andy29! Jártatok mostanában náluk? Tapasztalatok?
Sajnos nem igazán aktívak a mtársak ezen a fórumon, pedig sok vakrafutástól kímélhetnénk meg egymást az eszmecserékkel. Hétvégén újra megyek, Evelin engem is érdekelne, vagy valami más csalódásmentes ajánlás?
Igen, lehetnénk aktívabba.
Nemrég jártam Lindánál. Talán Linda 26 vagy 27 vagy 28 néven hirdet. Pesti vendégmunkás. Képei egy kicsit csalnak, én vékonyabbnak tippeltem a megadott adatok és képek alapján, de nem csalódtam. Búvóhely az északi térfalnál. Szerintem többen is rendelnek ott, de tökéletesen diszkrét. Folyosóról nyíló kicsi szoba saját fürdővel. Hangulatfény, laptopról kellemes zene. Linda bébydollban fogadott. Kedves arca van, gyönyörű, nagy szemei! Csinos, formás test. Kerek fenekét nem győztem csodálni, amikor ment fel előttem a lépcsőn. Gyors tusi, ő térdein ülve, nekem háttal várt az ágyon. Urak, engedte, hogy csókolgassam, símogassam a testét, melleit!!!! Sokan azonnal rábuknak a cerkára! Kellemes, kölcsönös percekig tartó előjáték következett. Szerintem Ő is élvezte. Utána kértem, hogy huppanjon rám. A látványtól itt hamar végem lett, amit nagyon sajnáltam, szerettem volna még más pózt is kipróbálni. Utána beszlgettünk még egy keveset. Mindenkinek ajánlom, hogy figyelje mikor hirdet itt Kecskeméten.
Sziasztok
Voltam Liácska masszásnál egy s.o.s francián
És valami fergeteges a szopó tudománya csak ajanlani tudom 😊
Sziasztok.
Megismerkedtem egy kecskeméti lánnyal, Noni 29 néven hírdet. Kicsi, de nagyon formás, kedves, mosolygós. Minden porcikája tökéletes.
A vendégének a kedvét keresi, röviden: nagyon aranyos. egy kicsit törékeny alkat, ezért vigyázzatok rá.
Ajánlom azoknak, akik szeretik a szép és kedves lányokat.
Nekem vegyes érzelmeim vannak Noni 29 hírdetővel kapcsolatban,de azért egy próbát megér,főleg ha még újonc az ember,és éppen most lesz neki az első beavatási szertartása.
Sziasztok!
Voltam Nikinél. Képeken Ő van, arca is szép. Kégli, fürdő tiszta. Azt kaptam amiért mentem, minden rendben volt. Kiváló franciska, jó keksz, elég rutinos versenyző, megérte elmenni. Közvetlen, beszélgetni is lehet vele. Megyek még hozzá.
Voltam Amira nevű szolgáltatónál.
Nem voltam lenyűgözve, kedves csaj és itt véget is ér a pozitívum. Full átlagos, gyakorlatilag csak alap dolgokat vállal,semmi extra.
Ami még fura h 1órás progiba már nem vállal 2. menetet (?)
No comment.