Sziasztok!
Kecskeméti tapasztalataimról szeretnék beszámolni nektek:
Vanda:
Alkalmanként felbukkanó hirdető kecskeméten. Vonzó, csinos nagy mellű, szép arccal hirdető. Magam is rákattantam.
Találkozás: Fél órára mentem. Tényleg gyönyörű, bár kicsit husisabb mint a képeken, de teljesn rendben van.
Tusolás után közli velem hogy ez neki túl nagy, de meglátjuk...
3 perc szopi után mondja hogy próbáljuk meg, 3 perc után közli hogy ez neki nem megy, beken sikosítóval és elkezdi verni.
megkérem hogy szájjal csinálja, erre jön a válasz, de hát már be van kenve síkosítóval ami rossz ízű.
csak a külsejével arat a csaj, gondolom ezért vándorol....
Gina:
Aranyos kedves formás lány. A lakást forgás szerűen használják ezért senki nem szereti takarítani a fürdőt gondolom.
De a csaj korrekt dolgos türelmes és széparcú.
Van még egy Gina az apróhirdetések között, na az egy ***moderálva*** nem egyszer láttam az út mentén.
Ugyan így Amira(27) is...
Marichuy(Liliom):
Nagy karriert futhatna be a testével DE
17:15 kor hívtam hogy mennék hozzá, 17:30-ra hívott egy elhagyatott motel hátsó épületébe.
Azt sem tudta hol a villanykapcsoló, de a tv már ment a belső szobában.
Fűtés nuku, tusolás nincs, és a lány enyhén szólva büdös volt.
Házhoz hívva jól megfürdetve tudom ajánlani, 2mm vastag kotonnal.
Barbie:
Java részt Pesten hirdet, de mostanában vándorlásba kezdett.
Az a nagy reklám hogy videót is csinálhatsz vele.
A képekhez képest még egyszer akkora lányt képzeljetek el, ekkora segget még életemben nem láttam.
Nem azért mondom mert nem tetszett hanem hogy mire készüljetek.
mikor ajtót nyitott ***moderálva***. Miért kell ilyenkor is dolgoznia?!
Nyilván az ajtóból már nem fordultam vissza.
***moderálva***
Lina:
Korrekt, szép lelkiismeretes, finom selymes bőrű pici lány.
Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Mira:
Szilikon cicababa, óriási mell, nagy kerek popsi, szilikon száj, intelligens, lelkiismeretes.
Csak ajánlani tudom. Szerdánként nem dolgozik.
Zsófi:
155 cm magas gyúrós lány.
Az a fajta aki annyit gyúrt hogy elfogytak a cickói ,cserébe szálkás formás izmos kerek popsis.
Eldugott helyen rendel. eddig csak S.O.S. francián voltam nála, annyira nem vonz más benne. De azt jól csinálja.
***moderálva***
Remélem tudtam segíteni a döntésben.
Üdv.:
Döfi