Szexpartner fórum kecskemét

Kecskeméti szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
mindenes · Újonc (16 hozzászólás) · 2019. július 04. 10:13

Jártam már én is így, hogy a semmiért utaztam oda-vissza 180 km-t, éppen az elmúlt héten.

Egész egyszerűen arról van szó, hogy az adott időpontra duplán felvesz rendelést, így bebiztosítva azt, hogy kettőből az egyik biztos eljön.

Nálam az ilyet egyszer kell eljátszani, legyen akármilyen jó csaj, onnantól kezdve leszerepelt.

Van elég hirdető szerencsére, nem kell ragaszkodni egy olyanhoz, akinél az a szempont, hogy aki hamarabb odaér, az jut be.

amigoo69 · Újonc (1 hozzászólás) · 2019. július 09. 13:26

Tegnap voltan Noemi 27nél :) Nagyon szimpatikus ,szép arcu lány ! sokkal szebb mint a kepeken !!  ért ahhoz amit csinál !
bátran ajanlom mindenkinek aki egy termeszetes szepségre vágyik! Diszkret lakas , könnyű parkolás!

Moniqe1 · Újonc (17 hozzászólás) · 2019. október 25. 09:05

Ez felháborító eset! Nálam ilyen elő sem fordulhat..! Előre bejelentkezés van, tisztán , illatosan, időpontra várom a delikvenst. Furcsa,  hogy még ilyenek létezhetnek, és van is rá 'vevő'.

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2019. október 27. 22:03

Kicsit csendes a város, vagy nem osztja meg senki a tapasztalatait? :)

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2019. december 17. 13:10

Nem látom! :)

Airgeneral · Újonc (97 hozzászólás) · 2020. január 20. 21:58

Reszemrol meguntam az irogatast, semmi reakcio. Akiket ajanlok: Édua, Vivien, Mézi, Niki. 

Moniqe1 · Újonc (17 hozzászólás) · 2020. január 31. 11:04

Koszonjuk :) 

Gabriella30 · Újonc (1 hozzászólás) · 2020. február 11. 17:25

Köszönöm!Örülök,hogy megvoltál velem elégeve 😊Várlak máskor is sok szeretettel!Puszillak😉😘

Higiboy · Újonc (26 hozzászólás) · 2020. február 23. 14:07

Bella nevezetű hölgyeményt látogattam meg a héten.

Aranyos, cserfes csajszi, a telefonban már elbűvölt, extra jó franciskával és kellemesen szűk barlanggal rendelkezik. 

A képein nem látszik,de extra vékony, gazella tipus. 

Nem volt top 3as élmény, voltam már jobb helyen is,de azért ajánlott kategória!

gebre · Újonc (22 hozzászólás) · 2020. március 20. 08:38

Valamiért kedvelik,453-an😃

mindenes · Újonc (16 hozzászólás) · 2020. március 23. 11:53

Én voltam már nála, még anno Szegeden. 

A sok like-ot a képeire kapja, de aki már volt vele, az tudja nagyon jól, hogy hozzáállása és tudása iszonyatosan gyenge. 

Olyan ez, mint amikor a pékségben megveszem a gusztusos kakaós csigát, de amikor megkóstolom, akkor az első falat után tudom, hogy mást kellett volna választanom.

Higiboy · Újonc (26 hozzászólás) · 2020. március 23. 20:51

Egyetértek az előttem szólókkal, a likeolgatás egy dolog, az empirizmus meg más kávéház.

A lényeg h a szolgáltató mit nyújt!

A f.sopolt FOTÓK nem relevánsak. 

623 · Újonc (2 hozzászólás) · 2020. május 09. 12:34

Sziasztok!

Én Zita28 (Mira21) - Nati48 és Nikolett35 nevű hirdetőknél voltam. Mindhárom lánnyal meg vagyok elégedve, egyikkel sem volt semmi problémám. Egyik sem lehúzos vagy átverős, nyugodtan tudom ajánlani őket. Nekem Zita tetszett a legjobban külsőleg, emellett nagyon kedves és aranyos volt, ami nagyon tetszett benne. Ha lesz lehhetőségem szeretném még meglátogatni. Nikolettel már kétszer voltam (jó nagy kihagyással) ő ahhoz képest hogy sokkal idősebb nálam nagyon bejött nekem, és igazi profi. Natinál egyszer voltam de nem is hiszem hogy visszatérek, ő már túl idős nekem, én pedig a fiatalabbakat szeretem. Csupán kínáncsiságból próbáltam ki ezt a korosztályt.

Tibs · Újonc (6 hozzászólás) · 2020. augusztus 17. 19:00

Sziasztok!

2 hét múlva mennék városotokba tudnátok ajánlani csalódás mentes valódi képpel hirdető lányt aki nem gépies?

Köszi!

Tibs · Újonc (6 hozzászólás) · 2020. augusztus 18. 17:57

Mire gondolsz? Nincs.

biomechanikus · Újonc (9 hozzászólás) · 2020. október 12. 11:09

Üdv tagok Netti38-ról tud vki valamit? Ritkán hirdet és nem elérhető akkor sem mindig.

landscaper · Újonc (5 hozzászólás) · 2020. október 13. 08:18

Sziasztok!

Valaki járt már Shakti Masszázsnál? Örülnék, ha megosztanátok a tapasztalatokat velem privátban. Köszi.

Anett22 · Újonc (1 hozzászólás) · 2020. október 16. 07:27

Köszönöm szépen, a kedves szavakat. Bár az a rész egyáltalán nem igaz, hogy nem lehet velem beszélgetni, és az idővel sem szokásom rafkózni. Aki nem hiszi, mint te is írod az próbálja meg/járjon utána.. :) 

Atus43 · Újonc (5 hozzászólás) · 2020. október 26. 22:24

Lili 23

Nemrég jártam nála,a telefont elsöre felvette,de már a telefonba kissé lekezelö stilusa volt

A lakás a célnak megfelel,személyesen már probál rafkózni az árakkal a megbeszéltek már nem számitanak ha már ott vagy

Francia tudása elég gyenge,sex nagyon fútószalag efektus,kevés pózban lehet döngetni,de látszik rajta az utálom a pasikat efektus,csak minnél elöbb vége legyen azt tūnj el végre,még sex közbe is a teloját nézi az idö miatt.

Hát ez nem volt szerencsés választás,nem érte meg a ráforditott energiát meg a rózsaszálakat

Vadásztársaimnak nem ajánlom

Márk7 · Újonc (32 hozzászólás) · 2020. november 27. 16:44

Sziasztok!

Ki ajánlott most Kecskeméten?

Köszi

Téma indítva: 2010.02.25., 1158 hozzászólás összesen