Szexpartner fórum kecskemét

Kecskeméti szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Lilla21 · Újonc (14 hozzászólás) · 2013. május 28. 09:12

Kedves bla-bla!

Köszönöm ezt a sok szépet és jót amit rólam írtál,de egy szépség hibája van a dolognak az,hogy te egy hirdető vagy és csak leszeretnél járatni,ne legyél ennyire primitív,nőj fel mert már nem huszon éves vagy!

Csatolom egy régebbi hozzászólásodat ami szerint a szerkesztőség moderált azzal a címszóval,hogy

"KÉRJÜK A HIRDETŐK EGYMÁS LEJÁRATÁSÁNAK MELLŐZÉSÉT!"

(Ez csak annyit jelent ,hogy te hirdető vagy voltál és ne járass le egy másik hirdetőt.)

Ha több vendéget szeretnél akkor javaslom ,hogy magadon változtass,igaz a külsődön már nem tudsz !(sajna már azon a plasztika sem segít ez a korral jár)

Annyit még megszeretnék veled osztani,hogy 10vendégből 8 visszajön de sajnos az a 2 azért nem ,mert messzebb lakik ;)

Csókollak Lilla

bla bla - (3 hozzászólás) írta 2012. július 06. 17:49***

Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését ***

az a baj a fotoshoppolt hidetőkkel ők  nekem mindig túl szépek  ,hogy igaz legyen pár csalódásom már volt a mai hirdetőkből akik fotoshoppolva vannak nem ajánlott senki!! sem!!! mind csalódás!! még szererencse ,hogy ,csak egyszer lehet ezt eljátszani és a pofára esés után többet ugysem megy senki  többet, szomorú ,hogy ez van, de ez az igazság és ez a valóság nem a fotoshopp mögé kellene bújni fotoshoppal bárkiből lehet sexi  csajt gyártan.i köszönöm.

bla bla · Újonc (16 hozzászólás) · 2013. május 27. 16:37

*** Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését! ***

Az utóbbi látogatásaim február : MELANIE 22 egyeztetés könnyen megy  belvárosban rendel a lány ő még az valóban 22 körül lehet még olyan kis éretlenke szeleburdi kis butus  fruska,szerintem még az is lehet ,nincs 22 ám, de aranyos  még gyűjtheti a tapasztalatot  vékonyka igyekvő a fotónak megfelelő, környezet elmegy  AJÁNLOM. Január:    Lilla 23  belváros szintén nagy volt az elvárás tőle mert a hirdetése a legjobb a valóságban mire oda értem az ígéretek elfogytak, szerintem 28-30 körül lehet a 23 az  rég volt ahogy én is, az  egyetlen pozitívum benne számomra a haja volt az csoda szép a  környezet nem rossz melle az életben sokkal kisebbnek tűnt a súlya meg akkor még  nagyobbnak ,a mostani fotóin vékonyabbnak látom bal karján sok kis apró darabolás nyom régi önvagdosás nyoma.Nem volt rossz,de  ezek azért zavartak Távolság tartó rideg volt velem olyan semmilyen nem hangolódott rám valahogy ajánlott e  szo-szo nem is tudom a hirdetése  neki a legjobb, de élőben más a helyzet.. Jennifer-Kerol páros belváros a fene mindenit beleéltem magam,,fasza foto shoppolt képei vannak odamegyek szokásos sztori a fotók közelében sincs igénytelen valami  és a hely is az mondom ne haragudj nem rád számítottam a fotók alapján és nem maradok majdnem nekem jött hogy képzelem leugatott szó szerint  NEM AJÁNLOM!!  Miácska mire odaértem meghízott +10 kg meg öregedett is vagy 10-t nem ,maradtam haza mentem asszonyhoz este elvittem moziba minden rosszban van valami jó..Fanni na ő is felültetett így meg úgy Petőfiváros..na aztán a végén valami garázssoron kötöttem ki be sem mentem ..Aurárol várok beszámolót legutóbb azt mondta a héten lessz, ha valaki volt nála  ne tartsa magában.

EHUN · Újonc (2 hozzászólás) · 2013. május 27. 11:49

Azt eddig is tudtuk, hogy "tünemény" hazug.

A legnagyobb problémája a högyel, hogy otthagyta. Nem hülyeségből kapott hívatlan élősködőket azon a helyen (hajt*t *t) és nem a látogatóktól.

Nem is volt vele probléma, kedves aranyos lány, ez mellett szerintem tiszta is.

A hely viszont nagyon tré, szentkép van a falon stb.

A Tina nevű csajt csak ajánlani tudom igazi tehetség.

tünemény · Újonc (3 hozzászólás) · 2013. május 27. 11:38

Amióta a Betti most TINA nevezetű hölgy,már nem ott dolgozik sokat javult a helyzet.Ővele sajnos sok probléma volt,higénia és egyéb.

Gerii · Újonc (27 hozzászólás) · 2013. május 26. 20:18

Sziasztok! 
Szőlő utcában már voltam 2-szer, de többet soha! Nem a legtisztább hely, és a kedvessége a lányoknak sem a legjobb szerintem. Ha már p*nzt szánsz rá, menny egy kicsit jobb helyre!  

EHUN · Újonc (2 hozzászólás) · 2013. május 25. 14:47

Kedves olvasó!

Az milyen dolog, hogy az ember képeivel és az emailcímeivel visszaélnek???

Mondja meg valaki nem gusztustalan ez a dolog?

Az elkövető Kecskeméten a Szőlő utcában található.

Mónika0622 · Újonc (1 hozzászólás) · 2013. május 24. 20:54

Várom kedves régi  és új vendégeimet:)

jericho · Újonc (1 hozzászólás) · 2013. május 20. 20:12

Heló zmb! Kb egy hónapja voltam Dórinál. A lakás szép,igényes fürdő is ok. A lány aranyos és nagyon vonzó, extrában csak popót vállal mást nem.

Megéri elmenni hozzá, nekem kellemes élmény maradt a kicsike!!!

Coldplay001 · Újonc (21 hozzászólás) · 2013. május 20. 17:18

senki sem huzta fel a kis Klaudiat azota???? pedig de nagy volt az  erdeklodes.....  nah?

Coldplay001 · Újonc (21 hozzászólás) · 2013. május 16. 20:33

van meg valakinek tapasztalata Klaudiaval amugy? kivancsi lennek masok velemenyere....

zmb · Újonc (2 hozzászólás) · 2013. május 15. 00:19

Sziasztok!
Dóri(25)-ről tudnátok valami véleményt mondani?

Scalon · Újonc (23 hozzászólás) · 2013. május 14. 23:11

Én teljes mértékben ugy voltam Klaudia-val mint Coldplay001

Aki szereti a nagyon fiatal és nagyon szük lányokat annak hajrá.

Aki viszont egy kicsit másra is vágyik, az nálla rossz helyen keresgél.

A lánnyal nincs baj, viszont nagyon fiatal és kezdő még.

Lehuzni nem akarom, de nekem se jött be.

Scalon · Újonc (23 hozzászólás) · 2013. május 14. 23:09

Szerintem nem kérdés!

Igen!!!

Gerii · Újonc (27 hozzászólás) · 2013. május 14. 22:44

Sziasztok! Érdekel valakit esetleg egy kis beszámoló az új Lauráról? 

Coldplay001 · Újonc (21 hozzászólás) · 2013. május 11. 22:00

ne ram hagyatkozzatok , nalam a merce nagyon magas!!!! nyugodtan menjetek el hozza, aranyos kedves csaj, hatha veletek mas lesz.... 

siman lehet h csak nem jottem be neki.... van ilyen.

egy probat meger, majd leirjatok ti is milyen volt :)

japó · Újonc (3 hozzászólás) · 2013. május 11. 18:32

Akkor én maradok a profiknál elvégre azért megyek, hogy  jól érezzem magam és elégedetten kielégülve,

távozzak ez a minimum .köszönjük

Engel · Újonc (5 hozzászólás) · 2013. május 11. 12:54

Köszi Coldplay 001! Szokatlanul részletes. Ezek a fiatal leánykák se testileg, se lelkileg nincsenek 'bejáratva'. Fő 'erényük' a fiatalságuk. Azt hiszem nem fogok rohanni hanyatt-homlok hozzá.

Coldplay001 · Újonc (21 hozzászólás) · 2013. május 11. 11:23

nos, uraim kozkivanatra a kis Klaudia tortenete velem. :P

megadta a szamat, felhivtam, sikerult talalkozni vele.

kulsore szep, igenyes fiatal lanynak tunik, ruhaban tenyleg olyan mint a kepeken, gyonyoru hosszu haj, mar akinek ez a zsanere, ugye.

levetkozve nekem mar arnyaltabb a kep, a cicik nem tunnek akkoranak mint a kepeken, hat persze uraim hisz tudjuk egy egy jo ruha mire kepes... :) mindazonaltal jol foghato aranyos mellei vannak...feneke szinten jo, feszes, egy  kicsit talan az is mas mint a kepeken. puncikaja nem volt teljesen borotvalt, kis szorgombolyag lakozott a labai kozott.apoltnak tunt a lany. 10/7-8 nalam... 

hely:

haat ize, az tenyleg ilyen diaklanyos volt, szepen berendezett kellemes lakas, mindazonaltal lehetett vna nagyobb rend is .. (az agyon a cuccok szerteszet)

furdoszoba tiszta,rendezett amde nem erre van felkeszitve szal nem professzionalis.tiszta torolkozo, tusfurdo van. 10/6 a rendetlenseg miatt.

akcion:

nem vetkozott le teljesen, egy kis szoknyat csak felhuzott. alltam es ugy cumizott, kertem h had izgassam kezzel, nem engedte.kesobb lefekudtem a hatamra es o arcal a labfejem fele feloldalt fekudt es ugy cumizott.franciazni szerettem vna ismet de nem engedte. :( AKKOR UGY VTAM VELE H OTTHAGYOM,de ha mar k*f*z*ttem, hat ujra felaltam es cumiztattam, ami nem volt rossz,de akartam h ramnezzen, kisse tobb beleelest vartam, (girlfriend experience!!!) de csak nyomta renduletlenul, a vegen a szajaba elveztem, de ravasz volt kijatszotta, csak az elso loket ment a szajaba a tobbit kezzel intezte, de ment a hajara is, es a combjara is. :)))) megkonnyebbultem azert,vegre megvolt az elso elvezes.cumizas teren raferne egy ksi tovabbkepzes, foleg a nyelvet nem nagyon ereztem, persze ez egyenfuggo, mindenkinek mas jon be.a vegen mar nagyon cibalta a lompost :) 10/7

masodik aktus, mondtam neki h cumizzon fel ugy h a hatamon fekszek es o negykezlab a klasszikus pozban cumizzon, ismet nem tudtam rabeszelni, jott az oldalso poz megint, amit mar egyszer csinalt, kisse nekem uncsi volt dehat nem eroltettem.mikor megvoltam kertem a gumit, es hatulrol allva kozeledtem fele,es nagy meglepetes ert, a lany olyan szuk volt h talan meg a kisujjam is nehezen ment vna be... lassan ovatosan haladtam elore, nehogy fajjon neki, mondtam h szoljon ha gaz van.nem szolt, de nagyon gepelni sem lehetett egyszeruen nem ment.

kertem h valtoztassunk pozt, kisse vonakodott de hanyatt fekudt, nah ugy se volt egyszeru dolgom, a lany kisse furcsan viselkedett, pedig nagyon kedves, baratsagos voltam vele.a labat nem engedte felnyomni igy az elmeny se volt teljes,sajnos :( ismet a kutyapozt kertem, hatulrol inkabb -gondoltam-mert elorol talan el se tudtam vna menni :((((

kozben nagyon felt nehogy elszakadjon a gumi, dehat nem hasznalt sikositot,szuk puncihoz pedig nagyon kell.... mindegy gyorsan belevertem, es kesz.

akcion:10/6-7 

lehet h a lany csak azert volt ilyen mert uj voltam neki,nem tudom.. probaltam oldani a feszultseget... 

dehat a tobbi sz*lg*ltatohoz hasonlitottam, azok masok voltak.....(pl Lillat nagyon lehetett gepelni, nem szolt semmiert) .nagyon kedves volt amugy, de sztem lenne meg mit tanulnia... latszik meg h kezdo, de van akinek a fiatalsag eleg indok egy latogatasra, van akinek nem... nem vagyunk egyformak.

mindent osszevetve ajanlott kategoria, de kinek mi jon be.o azt mondta eddig mindenki visszament hozza... hat nem tudom.en talan nagyon magasra teszem a lecet....de ezt mar elotte is mondtam neki.oszinten , nem tudom h visszamenjek-e mert azert egy kicsit tobb beleelest vartam. remelem segitettem Neki is (ha olvassa) es nektek is kedves Ferfitarsaim.

mindenkinek szep napot!

japó · Újonc (3 hozzászólás) · 2013. május 11. 10:38

meg köszönném bár ide is jó nekem

Engel · Újonc (5 hozzászólás) · 2013. május 10. 22:57

Ha megtennég, küldjél nekem is egy részletesebbet. A számát már megküldte, de időm még nem volt a látogatásra. Köszi

Téma indítva: 2010.02.25., 1161 hozzászólás összesen