Szexpartner fórum kecskemét

Kecskeméti szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Mia · Újonc (2 hozzászólás) · 2012. június 03. 11:49

Popsiszexet én ritkán vállalom,de ha nem túl nagy a méret akkor megeshet a dolog!csak kérdezz rá!

Ki volt már nálam?

Pusza Mia

Kevinszex · Újonc (2 hozzászólás) · 2012. május 31. 13:06

Sziasztok!

Melyik csajszi tuti popsiszexben?

Társaim, segítsetek! Előre is köszi!

Lánykereső Szerkesztőség · 2012. május 31. 11:31

Tisztelt matador85!

Valóban nem megengedett, hogy a hirdetők egymást lejárassák, vagy hirdetéseket adjanak fel a fórumban (ez utóbbira vannak a hirdetési felületek kitalálva).

Az Ön hozzászólását azért töröltük, mivel olyan dolgok után érdeklődött, ami szintén nem megengedett. Kérjük olvassa el a bal oldali menüpontban a törvény részt.

matador85 · Újonc (2 hozzászólás) · 2012. május 31. 10:45

Az igen... semmi rosszat nem tettem szerintem... mire való akkor a fórum, mint infó cserélgetésre? Se lejáratás, se obszcén dolog semmi ingyenhirdetés... ahogy gondolja az oldal, lehet máshol is keresgélni... :S

lajó · Újonc (1 hozzászólás) · 2012. május 29. 16:11

*** Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését !!! ***

Lillánál jártam múlt héten nagy reményt fűztem hozzá a hirdetés jól felépitett igazi vendég csalogató szép arcu cica baba- nálam nem csalódsz stb  nem a frászt nekem sikerült.semmi sem az aminek látszik.élőben farosabb is,a alapextrát nem vállal egynek elment a képek jobbak mint a valóság nem is értem. 

gyugyu · Újonc (3 hozzászólás) · 2012. május 28. 22:35

Na, lássuk!

Van, aki itt hirdet,van aki a pl-n.

Helga: Mivel nem vagyok nagytestrajongó, engem megtévesztett a felrakott képe. Ahhoz képest szép arc, jó hozzáállás kellemes környezet. Mindent megtett, hogy jó legyen. Akinek bejönnek a ducik, annak csak ajánlani tudom.

Déna: Aranyos cigánylány. Teszi a dolgát, de semmi extra. A körülmények szegényesek. Még egy csap sem volt lemosdani. Azért igyekezett és alapjában pozitív az értékelésem.

Sissy:  Odaadó, szép lány. Egy kicsit sietnünk kellett, mert programja volt, ez egy kicsit zavart. Ami megmaradt belőle, hogy kellemes környezet, halk zene, tette a dolgát. Nekem nagyon tetszett a szép, simára borotvált cunikája. Azt hiszem még egyszer el kell, hogy menjek hozzá.

Betty: A fekete netzruhás fiatalka, nem a 28 éves. Még csak most kezdtek itt Kecskeméten a Barbival. Szép mell, egzotikus arc (mandula szem). Egy kicsit passzív, de majd beletanul. Nekem egy kicsit soknak tűnik a 3, *** moderálva ***. Nekem a Barbi nem jött be, de aki szereti a pierceinges szösziket, annak hajrá! Szerintem még nincs kidolgozott koncepciójuk.

Betti, vagy betti láv: Alapból szép test, Arcra csúnyácska szegény, de próbálja kompenzálni. Végül is nem lehet egy rossz szavam sem. Kár, hogy a szponzora lejáratja ezzel az anibett-es e-mail-jeivel.

gyugyu · Újonc (3 hozzászólás) · 2012. május 28. 08:17

Matadornak! Zsófi! *** moderálva ***

Az admin elég aktív,így nem tom mit lehet ide írni és mit nem. De, ahogy nézem, szinte semmit. Jó kis fórum ez!

pigmeus · Újonc (1 hozzászólás) · 2012. május 15. 16:50

Sziasztok,tud valaki holgyet ***moderálva*** tér kornyékérol?

Kôszi

free · Újonc (1 hozzászólás) · 2012. május 05. 08:53

nekem most betty az egyik favoritom lakás maximálisan rendben van nincs mibe bele kötni friss türcsi stb és jo alaposan mélytorkozik nem utolsó szempont h non- stop megy a csillag

Fecóóka · Újonc (6 hozzászólás) · 2012. április 18. 20:47

*** Kérjük a reklám és önreklám mellőzését ***

naná · Újonc (1 hozzászólás) · 2012. április 18. 13:05

luxus ***moderálva***akarsz ne itt karesd eredj pestre a playmatek hez de az nem 6k

szomszéd · Újonc (1 hozzászólás) · 2012. április 18. 06:27

olyan mintha veterán eutot hasonlitanál egy ujhoz semmivel nem külömb ő szanditol meg a mostani huszon éves feltörekvő nemzedéktől sőt ők még kemények nem lattyattak a ami korral jár  ,,monjuk ő már szült és ahhoz képest tartja magát nauszi dicséretére legyen momdva h fogyott vagy 30 kgt  én még emlékszem mikor röfike volt,viszont a sárga függönyt kimoshatná mer már szürke a retektől meg az ablakra sem ártana egy pucolás mert már lassan vakablak (amugy teszi a dolgát semmi egyéb, de messze van egy luxus ***moderálva***)

Gyuri65 · Újonc (1 hozzászólás) · 2012. április 15. 19:23

:-))))) Érdekes meglátás,Szilikonos Nikire és Szandira  vonatkozva .Vicces de ,mindenkinek sajátos ízlése van. Gabyka tényleg jó volt ,de neki is voltak Szilikonos Nikire  hasonlító  telefon nézegetős mikor lesz már vége fillingje.Viszont Szilikonos Nikitől mérföldekkel jobb volt,A következő két lány egy lapon nem említhető !!Vidd ki a bilit vagy idd ki a bilit nem mindegy( főleg  ha szar van benne). Inkább megyek szívesebben egy "narancsbőrös szép kívánatos kedves törékeny lányhoz akivel minden perc élvezet. Szandi esetleg,  mellben versenyezhet hozzá állás,  testalkat, kedvesség,szépség ,igényesség, nem vetekedhet  Nauszival.

Bí boy · Újonc (1 hozzászólás) · 2012. április 15. 11:00

A legszebb szolgáltató mind testre- mind fejre és mellre  is a szilikonos Niki volt hibátlan .. és anno Gabyka is  tökéletes volt..Nauszi is az volna, csak  hát  sok fogyás nem múlik nyomtalanul a neve  narancs bőr amit nem lehet eltüntetni sajnos..de attól még érti a dolgát csak ő már nem versenyezhet egy Szandival külsőre.. a tehetsége meg kárpótolja a narancsbőrét

tomika26 · Újonc (8 hozzászólás) · 2012. április 04. 00:10

Sziasztok. Szandinál és Nauszinál jártám már jónéhány alkalommal és mind a kettő nagyon kedves. A teste tőkéletes mind a kettőjüknek az arcuk is szép. Szandinak nagyon szép igazi cicje van. Afranciájuk nagyon jó, Nauszié talán kicsit jobb. Csak ajánlani tudom, aki még nemvolt náluk az sürgősen tegye meg. 

xyt · Lelkes újonc (58 hozzászólás) · 2012. március 31. 13:02

Nauszinak!!!!!

Bár nem voltam még nálad,de a képek alapján Te vagy a legjobb!Egyszer meg is fogok győződni róla!Szép vagy,pusz!

ilko · Őstag (780 hozzászólás) · 2012. március 29. 16:56

Szia!:)

Ne húzd fel magad, a régi irogatók úgyis tudják, amit tudni kell!:) Amúgy pedig nagyon csini hölgy Vagy!:)

Pussz

nauszi · Újonc (2 hozzászólás) · 2012. március 29. 14:48

esetleg még valami?

Szánalamas vagy.otthon a kecskédé eredeti csöcs nézegetsd és szopgasd azt! Szerintem a retusálatlan képeim magukért beszélnek milyen a bőr a melleimen.

Most jön egy darabig a fikázás hogy ilyen meg olyan szar vagyok.

Érdekes mindig akkor kezdödik a sárdobálás mikor új lányok kerülnek elö.Nem engem kell ócsárolni  hanem a olyan lányokkal kell elöállni aki überelni tudnak. jaaa és hogy Nauszi vagy Nauszika az egyáltalán nem  mindegy attól még nem lesz senkiböl igazi NAUSZI hogy Nauszika néven kezd el dolgozni! :D

Csók minden kedves oldal látogatónak!

.

vincsenzo · Újonc (1 hozzászólás) · 2012. március 29. 13:42

izlések és pofonok olyan a melle mintha rá hánytak volna  neki jobb lett volna nem meg csináltatni nem is tudom mitől olyan csúf a mellén a bőr

Johnny5 · Újonc (1 hozzászólás) · 2012. március 29. 10:54

Nauszi a legjobb a városban!Nem fényezés,de így van.Roxánáról csak annyit,hogy a képeken Ő van,kedves,de valami híányzik(talán a hozzáállása)!Szandiról pedig a képeken Ő van nagyon jó testel,de aki bármilyen érzelmeket akar az ne menjen hozzá!

Téma indítva: 2010.02.25., 1158 hozzászólás összesen