P.L.? Kicsit bővebben?
P.L.? Kicsit bővebben?
szép estét mindenkinek!
Mikor látogathatlak meg és milyen számon érlek el? ;-)
nem tudom kire gondolsz:)
szép estét mindenkinek!
Köszi :) azért meglátogatom...
Szap!bocsánat,elkevertem a nevet,Kimberlyről van szó.Elég kényes a kislány.
Tudja valaki annak a lánynak a nevét és számát, aki a kólás házban (Petőfi Sándor utcai garzonház) a másodikon "rendel"? Az egyik legjobb franciája van a városban, de elhagytam a számát...
Sajnos nem találok ilyet, h virginia. Esetleg van telefonszámod?
köszi
Mire gondolsz? Nem szeretem a meglepetéseket!
próbáld meg virginiát,kisbabája van.
környezet?régi ház,felújított szoba,franciaágy,zuhanyzó.A lány jobb,mint a fotókon,de azért lesz egy kis meglepi.szűk mindenhol,tud,akar,jól csinálja.
Nati nekem is bejön. Járt már nála valaki? Nem szeretnék csalódni! Környezet és szolgáltatás érdekelne.
Sziasztok! Natiról tudna valaki némi infót szolgáltatni? Képen nagyon szimpatikus lány!
:)puszi
Helló Srácok!
lilla 28 eltűnt a hirdetők közül. Mi lett vele, ki tudja. Megadná valaki a telefonszámát, én sajnos elkavartam.... Pedig már nagyon el kéne menni hozzá újra, mert verhetetlen. imádom a cicijét.....
Szeva Makktársak!!
Kecskeméten senki nem jár urvázni????????
Vagy mi van megtartjátok a véleményetek magatoknak::
Nekem van egy két élményem amit megosztok veletek!!!
Dzsenna 21:Nagyon szép lány nekem pont az esetem,hátulról kihagyhatatlan!!!
Nagyon szép valodi cicik gyönyörű punci nem lehet vele betelni!!!
Mindezek ellenére azt mondanám,hogy ez nem neki való..
A helyében fognám a barátomat és elhúznák a naplementében.....
Sziliokon Cicis:Nehéz volt bejutni,de kifele meg nem nagyon akartam.
Első bejelentkezésem nem sok sikerrel zárult,mivel a megbeszélt időpontban nem vette fel a telefont..
Másodszor viszont sikeres volt a dokkolás a franciája isteni,a többi is de ahogy rád néz,még most is
a hideg futkos a hátamon,persze nagyon nagyon jóóóóóóóóó értelemben...
Lilla 22:Nagyon csinos a punci körül kicsit csikis az á*ai ár érték arányban nagyon rendben vannak,
tiszta rendes csajszi, csak egyszer voltam nem tom miért......
Ági41: A maga katagoriájában verhetetlen,tudja mit miért csinál.
Egy két fiatalabb kollégáját elküldeném HOZZÁ továbbképzésre.
Nagyon tudja hogy kell mozgatnia magát ,hogy az örökítő anyag ne maradjon bennünk.........
Lilla29:Szerintem nálla voltam a legtöbbször ,nagyon csinos bár nem tul magas
a cicik nagyok és állnak.
Dumálni nem igazán tudtam vele a szünetben,de lehet hogy nem is ez a lényeg.
Egyszer a lenti kapunál leszurt,hogy ne ismételjem azt amit mond /emelet/,azóta
nem voltam.Lehet hogy szar napja volt.......
Hát ennyi,de remélem lesz még folytatás!!!!!!!!!!!!!!!
Drága Blackangel(28)!
Csodálatos volt Veled lenni márc. 12-én délelőtt.Nagyon nagyon kedves vagy, aranyos, fantasztikus élményben volt részem. Azon leszek, hogy minél hamarabb újra találkozhassunk.
Minden jót kívánok Neked! Puszi!
Kedves Anikó25!
Bocsás meg,hogy így megszólítalak de szerintem valaki visszaél az egyik képeddel,persze csak ha nem te hírdetsz Miskolcon is más oldalon M.gy.rl.ny.k.net/apróhirdetések Kitty néven.Ha ott is megtalálható vagy, bocs az észrevételért.
Szilikon Cicis (27). Sajnos eddig nem látogattam meg, de korrektnek tűnik, mert ha felhívod, és nem éred el, akkor visszacsörög mikor szabad.
A múltkor hívtam, nem vette fel. Majd megcsörrentett, azonnal visszahívtam, de utána órákid nem vette fel a telefont. Nem értem, komolyan.
Remélem azért egyszer kipróbálhatom ezt a hangja alapján kedvesnek tűnő lányt.