Üzenetek a szerkesztőségének

gyöngyszem · Őstag (320 hozzászólás) · 2014. május 12. 12:51

Én is kimásoltam, megelőztél!  :D

Törölt felhasználó · 2014. május 10. 23:45

Tisztelt Szerkesztők ! Kicsit egyszerűsítve a dolgot röviden észrevételt szeretnék tenni a chattal kapcsolatban kérlek titeket , ha van rá igény és mód fontoljátok meg . Előfordúlhat , hogy nem én vagyok az első aki ezekre rá szeretne világítani . Tehát : - Felhasználók többszörösen képesek reggelni nickneveket (lehetséges -e ip vagy bármi szürést beiktatni ?) - Felhasználok visszaélnek a figyelmeztetés jogával (lehetséges e szoba moderátorok felállítása , vagy a figyelmeztetés csak tényleg az legyen és ne járjon kitiltással ) - Trágár szavak automatikus moderálása akár perces vagy több perces kitiltással ( pl láttam a rendszer automatikusan tilt gyors írásnál) - Több szoba létre hozása Így hírtelen ezek amik elég fontosak az én meglátásom szerint . Nem kívánok a munkátokba sem beleszolni , sem bírálni . Előre is bocsánat , ha annak vettétek . Tisztelettel : Szabó László

izácska · Kvázi-tag (142 hozzászólás) · 2014. május 05. 14:03

Nagyon szépen köszönöm!Szép napot! :)

izácska · Kvázi-tag (142 hozzászólás) · 2014. május 05. 14:02

Sehogy! :) Azt csak mi szolgaltatok tudjuk megadni!Az nem villan csak ugy fel nektek :).Ird le a firumon a tapasztalataid a lányal.Vagy ujra meg kell látogatnod ennyi a megoldás ;)

gyöngyszem · Őstag (320 hozzászólás) · 2014. május 05. 10:12

Úgy, hogy elmész hozzá mint vendég és megkérdezed a lánytól, hogy mi a kódja! ;)

Tök logikus, nem de?  Úgy nehéz is lenne írni, ha nem voltál nála!

Lánykereső Szerkesztőség · 2014. május 05. 08:34

Tisztelt izácska!

Köszönjük az észrevételét. Az említett hirdető szövegét töröltük.

Tisztelettel:

VidékiLány Szerkesztősége

Lánykereső Szerkesztőség · 2014. május 05. 08:33

Tisztelt afterglow!

A titkos kódot a hirdetőtől kérheti el, mivel ő állítja be, mi legyen az.

izácska · Kvázi-tag (142 hozzászólás) · 2014. május 04. 13:31

Tisztelt Szerkesztőség!Most szolt egy kedves vendégem hogy ez a hölgy szorol szora lenyulta a szövegemet!Kérem valamit tegyenek ez ellen!ő lenne az akiről beszélekhttps://videkilany.hu/7557-dori

Előre is köszönöm Izácska!

Törölt felhasználó · 2014. május 04. 13:00

Szeretnék véleményt írni a keszthelyi LOLÁ-ról! Hogy kaphatok titkos kódot Tőle?

Kaszandra · Újonc (1 hozzászólás) · 2014. április 20. 14:17

Szia!Miért vagyok fennt kétes hírdetésként?Szeretném  megtudni.Előre is köszönöm Lara

petra.. · Újonc (22 hozzászólás) · 2014. április 15. 10:29

Sztem hiaba van kiírva,mindegy megy tovább.

Vagy majd Xy felhívja,aki felírt róla és elküldi a p-be?nem hiszem..

Sok esetben meg a v.ndegek gerjesztik a vitat,vmit beírnak,többiek egymásnak esnek,ő addig nem ír.

Utana mikor lecsendesednek a dolgok ismét ír valamit.:)

Sokan meg nem is olvassák a fórumot,csak van egy kör aki olvassa,a többit nem érdekli ki mit írkál.

gyöngyszem · Őstag (320 hozzászólás) · 2014. április 14. 19:09

Karesz!

Ebben most nagyon egyetértek veled! Sőt, én azt kérném a szerkesztőségtől, hogy utólagosan, visszamenőleg is feltüntethetnék a neveket.  Igazán kíváncsi lennék én is rájuk. :)

Lánykereső Szerkesztőség · 2014. április 09. 13:24

Tisztelt Mucus05!

Belső üzenetben és a Debreceni fórumban válaszoltunk

Tisztelettel:

Lánykereső Szerkesztőség · 2014. április 08. 17:43

Tisztelt Évica!

Igen, belső üzenetben lehet jelezni és megtesszük a szükséges lépéseket.

Évica · Őstag (462 hozzászólás) · 2014. április 08. 16:51

T.Szerkesztőség!

Azon esetben,ha én kitalálok egy szöveget,de szintén velem egy városba dolgozó "hölgy" részben,vagy egészben lekopírozza mit tehetek.Lehet ezért önöknél panaszt tenni,és ennek lesz e retorziója?

Lánykereső Szerkesztőség · 2014. április 03. 08:54

Tisztelt pöcörö!

Ez nem véletlen, hanem szándékos lépés volt a részünkről, mivel nagyon sokan mentették le a hirdetők fotóit. Ez még nem is lenne gond, de sokat feltöltöttek más oldalakra jó esetben ugyan azokkal az adatokkal, rosszabb esetben teljesen más névvel, várossal... és a végén mi lettünk meggyanúsítva, hogy az itt lévő hirdetés a kamu, mert a "*** moderálva ***"... A hirdetőink jó része is kérte már tőlünk ezt a funkciót, hogy az Ő beleegyezésük nélkül ne tudják felhasználni a szövegüket, képeiket. 

Egyébként van rá lehetőség, hogy elmentse magának azokat a hirdetéseket, akiket szeretne meglátogatni, erre van a kedvencek funkció ;) Megjelöli a kiválasztott hirdetést, majd később a kedvencek menüpontban vissza tudja Őket keresni ;)

Megértését megköszönve

pöcörő · Kvázi-tag (156 hozzászólás) · 2014. április 02. 21:26

Tisztelt Szerkesztőség!

Szomorúan tapasztalom, hogy a fotók eredeti méretben való megtekintésénél megszűnt a mentés lehetősége.

Ez csak átmeneti hiba vagy esetleg ezentúl így is marad?

Személy szerint szomorú lennék, hisz nálam bevált szisztéma volt, hogy a későbbi felkeresésre szánt hölgyekről mentettem 1-1 képet is a telefonszámaik mellé, hogy jónéhány nap vagy hét múlva mikor aktuális a dolog, akkor legyen valami ki semlékeztető, hogy melyik szám kit is takar valójában.

Ugye csak átmeneti a dolog? A mostani nagyítás/kicsinyítésnek egyébként sincs sok értelme, mert azt eddig is meg lehetett oldani, hiszen a böngésző ezt elvégezte.

üdv.

Lánykereső Szerkesztőség · 2014. április 02. 07:39

Tisztelt MasszőrLinda!

Tegnap késő délutántól valóban volt egy kissebb technikai problémánk, melyet csak kora este sikerült elhárítanunk. Ez alatt az idő alatt nem volt elérhető a chat. 

Türelmüket és megértésüket megköszönve

petra.. · Újonc (22 hozzászólás) · 2014. április 01. 20:32

Akkor jó!!én azt hittem kitiltottak,hogy nem tudok belépni:))

Már kezdtem aggódni,de akkor reméljük holnap már nem kell nélkülöznünk:)

Törölt felhasználó · 2014. április 01. 20:04

Kedves Szerkesztőség!

Meghót a chat, ami nélkül nagyon nehéz élni. Kiskeziccsókolom, kérném, ha tunnak vmit tenni, megköszönnén a Zárt Osztály nevében. :)))

Hát most nézzünk TV-t, hogy ma hányan haltak meg, meg ilyeneket? 

Jáj, dicsák, kéne valamit csináni. Köszönöm szépen. 

Téma indítva: 2010.02.25., 1218 hozzászólás összesen