Ha semmi köze ahhoz az email címhez, akivel az egyeztetést folytattuk, ha nem tudja ki az illető, akkor honnan tudja, mit kapott tőlünk emailben az a cím, és miről egyeztettünk pontosan?! Merthogy az Ön által megadott email címre ezeket az információkat nem küldtük el...
Másrészt egyetlen egyszer volt hajlandó szitkozódás nélkül válaszolni leveleinkre, és abban a levélben 3 telefonszámot mondott sajátjának, de sajnos ezek közül 2 szám pont olyan, ami egyértelműen az említett email címhez köthető.
Ugyanakkor a 3 telefonszámból kiindulva azonnal 5 regisztráció és 9 telefonszám köthető Önhöz, még akkor is, ha ezeket nem ellenőrizzük tovább. Tehát ha Ön ragaszkodik ahhoz, hogy semmi köze a másik email címhez, akkor is van mit egyeztetni...
VL
Laura· Újonc (0 hozzászólás)· 2010. június 23. 19:55
Akkor azt mért nem írjátok ki itt mindenki elött hogy fele sem igaz annak amit állitotok,
mert az én csoportomba tartózó hírdetéseket én intézem egyedül és egyik lány email címén se történt egyeztetés!!!!!!Ehelyett írtatok valami melitta28 email címére aki még rajtam kívül 33 lány reg egyeztetést kapta!!!!Ezt nemírjátok ki mindenki elött hogy valamit jól elkurtatok!!!!Erről enyit!!!!
Kittike· Újonc (0 hozzászólás)· 2010. június 23. 15:22
Tisztelt Szerkesztőség!
Nem kötekedni akarok mert az távol áll Tőlem de Én a feketecica email-ra 2 levelet kaptam Önöktől(jún.2 és jún.9-én amire válaszoltam és próbáltam tisztázni a regisztrációs adataimat szerintem érthetően.A Barátnőm Zsuzska néven a vaslady1 email címen külön regisztrációs adatokkal szerepel hiszen együtt csináltuk.Akkor kérdem Én mi a probléma körülöttem mert azt hiszem ez már kezd magas lenni Nekem.Mit rontottunk el?Segítségüket előre is köszönjük.Kittike
Lánykereső Szerkesztőség· 2010. június 22. 21:11
Kedves Laura!
Ha Ön is ezt szeretné, hogy itt, mindenki előtt, akkor tessék...
Az Ön regisztrációjában eddig 4 telefonszámot használt, ezek a száma pedig eddig 6 regisztrációban szerepelt. Ezek további telefonszámokkal és regisztrációkkal állnak összefüggésben.
Önnel azért nem egyeztetünk már, mert a csoporttal, akikhez az adatok alapján tartozik, tartozott, már lezárult az egyeztetés 2010.06.07. napján este lezárult. Az egyeztetés során nem tartottak igényt többek között az Ön által használt regisztrációra és telefonszámra, tiltó listára küldték.
Mint azt már Önnek is megírtuk, ha ezzel nem ért egyet, akkor nem velünk, hanem a szóban forgó hölggyel kell ezt megvitatnia.
VL
Krisztina· Újonc (0 hozzászólás)· 2010. június 22. 19:52
Köszönöm.
Laura· Újonc (0 hozzászólás)· 2010. június 22. 18:50
Igen van még rajtad kivül 33 aki közé én is bele tartozok és a kedves szerkesztőség nekem még itt se válaszol ugy hogy te előnybe érezheted magad.Amugy meg valamit nagyon elkúrt a szerkesztőség mert egy lányon követelik a 33 lány reg.kódját meg stb!
Lánykereső Szerkesztőség· 2010. június 22. 13:38
Kedves Kittike!
Egy másik email címen már megvolt az egyeztetés Önökkel. Ha ezzel gond van, kérjük a barátnőjével tisztázza, aki az egyeztetést intézte.
Mellesleg 4 emailt küldtünk Önnek ez ügyben, és Ön egyre sem válaszolt...
VL
Kittike· Újonc (0 hozzászólás)· 2010. június 22. 12:35
Tisztelt Szerkesztőség!
Nagyon örülnék ha most már tényleg tájékoztatnának,hogy mi még nem megfelelő az Önök számára.Mert ez már tényleg hihetetlen ,hogy 1hónapja folyamatosan letiltanak.Emailt nem egyszer elküldtem de még válaszra sem méltattak.Itt a fórumon meg azt válaszolják nem kerültem még sorra.Mi ebben az igazság?Van még más is aki egy hónapja küszködik,hogy újra a hirdetők közt lehessen vagy csak Én vagyok ilyen kivételes eset!Kérném a Szerkesztőséget a mielőbbi tisztázásomat.Köszönettel Kitti
Krisztina· Újonc (0 hozzászólás)· 2010. június 22. 10:56
Feltöltöttem a fotógaranciához a képet. Remélem ezzel tisztáztam magam. A többit elküldtem email-be
Lánykereső Szerkesztőség· 2010. június 22. 09:45
Kedves Krisztina!
Szeretné, ha ugyanazt a vitát lefolytatnánk itt is, amit emailben?
Már sikerült saját magának bebizonyítani, hogy nem igaz, amit állít... senkinek a "segítsége" nem kellett hozzá...
Melyik az az egy regisztráció, ami Önhöz tartozik? Amiről eredetileg feladta ezt a Cintia néven futó hirdetést, vagy amelyikre áthelyezte? Illetve melyik hirdető Ön, aki az első vagy aki a sokadik változat képein szerepel?! Melyik az az egy telefonszám a sok közül, ami az Ön egyetlen száma?!
Kérjük, ne a fórumot használja erre a célra, hacsak nem az a feltett szándéka, hogy itt is leírjunk minden Önhöz kapcsolódó információt azért, hogy ne tudjon rágalmazni minket.
VL
Krisztina· Újonc (0 hozzászólás)· 2010. június 22. 08:42
Valós képeim vannak,ezért szeretném a fotógaranciát kérni.Kérem hogy további regisztrációkhoz ne kössenek engem személy szerint. Csak ezért az egyért tudom vállalni a felelősséget. A képgaranciás képet még ma feltöltöm,és bármilyen egyébb jellegű gonddal email-ben tájékoztassanak. Tehát mégegyszer szeretném közölni, hogy hozzám ez a regisztrációs email, illetve teelfonszám tartozik, és semmilyen más regisztrációval,telefonszámmal,képekkel, kapcsolatba nem szándékozom állni.Köszönöm
Lánykereső Szerkesztőség· 2010. június 22. 08:25
Kedves Krisztina!
Igen, a tisztázás egyik legjobb módja, ha képgaranciát szerez. Azonban felhívjuk figyelmét, hogy lassan az összes Önhöz köthető regisztráció és telefonszám megkapta már a kétes jelölőt, még akkor is, ha új regisztrációkkal próbálkozik. Talán célszerűbb lenne valós képekkel hirdetni minden esetben.
VL
Krisztina· Újonc (0 hozzászólás)· 2010. június 22. 00:55
Tisztelt Szerkesztőség! Ha használom a gépgarancia lehetőséget,akkor eltünik a kétes hirdetés az oldalamról? Mert akkor inkább azzal tisztáznám a helyzetet.
freddy· Lelkes újonc (64 hozzászólás)· 2010. június 21. 22:07
Tisztelt Szerkesztők! Örülök az oldalnak, egy ideje már használom, gondoltam itt az ideje nekem is hozzászólni építő jelleggel :) A hozzászólásokból ítélve a telefonszámokat figyelitek valamilyen szinten, én azonban elsődlegesen emailen szoktam felvenni a kapcsolatot. Sajnos azt tapasztalom, hogy akinél van is kint emailcím, ritkán használható, mert visszapattanak a levelek, tisztelet a kivételnek. Nem tudom ezt ellenőtzitek-e, ha nem, akkor jó lenne. Köszi.i
Ivett· Újonc (0 hozzászólás)· 2010. június 21. 18:29
Tisztelt Szerkesztőség!
A hirdetéseimet még mindig letiltják.Nem értem az okát?Én minden információt megadtam Önöknek ami a birtokomban volt és Önök törölték is azokat az adatokat.Jelzem,nem kötekedni szeretnék,csak hirdetni egy regisztrációval és egy telefonszámmal.Kérem,közöljék ennek módját,ha egyáltalán lehetséges.Azért ide írtam,mert az E-mail-t amit küldtem,nem válaszolták meg.
Tisztelettel: Ivett
réka72· Újonc (0 hozzászólás)· 2010. június 21. 15:57
Szeretném ha minél előbb visszatennék a hirdetésem,mert ellopták a telefonom sajnos és azért adtam meg a a 0603941909 számot.régota vagyok az oldalon,soha nem tiltottak semmiért.
mivel kellene bizonyitanom,hogy ez az én számom???????????????
4napja vártam a hirdetésre és tiltottak.....mert számot cseréltem.nem értem,megköszönném a mielöbbi választ
Laura· Újonc (0 hozzászólás)· 2010. június 20. 16:21
Tisztelt szerkesztőség!
Azért írok ide mert email címre írt üzenetre sajnos nem válaszoltok!
Szeretnék érdeklődni hogy előfizetett hírdetőtők lehetnék-e?
Várom mielöbbi válaszotokat ide vagy az email címemre
tutu82@citromail.hu
Előre bis köszönöm.
Laura
Lánykereső Szerkesztőség· 2010. június 18. 16:52
Kedves Kinga baba!
Természetesen igen.
VL
kinga baba· Újonc (13 hozzászólás)· 2010. június 18. 14:05
tisztelt szerkeztöség! Van ma aktiválás????
Lánykereső Szerkesztőség· 2010. június 18. 08:36
Tisztelt Ivett!
Az egyeztetés eredményéről mindenkit emailben értesítünk. Akkor is, ha gond van, és akkor is, ha rendben van minden.
VL
Téma indítva: 2010.02.25., 1218 hozzászólás összesen