Girls Kaposvár

Country girls, sex partners, masseurs from Kaposvár
Hirdetés
3

The ads shown here are listed exclusively in the SEXPARTNER, MASSAGE and CLASSIFIED ADS category from Kaposvár. Use for advanced search the "SEARCH" menu item. To see other cities, click the links at the bottom of the page. If you are in contact with someone you think would like to be listed below, feel free to recommend our site to them, to be a part of one of the biggest and most watched sex partner sites in Hungary!

Forum posts about girls from Kaposvár

Mielőtt választasz, nézz körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
With hundreds of sex partners, massages or classifieds on the site and plenty of beautiful girls, the choice may not always be easy. Understandably, if you want to find out first, who you can trust, who those who may be positively viewed by others to finally really contact the sex partner that best suits your ideas. Our forum, which has been collected over the years with tens of thousands of posts unique to the country, can help in this. So if you are not sure who to choose or would like to read about it first, follow how others felt about your choice! If you may already have an experience, whether positive or negative, feel free to write to help others make a decision. Below you can see the latest posts about Kaposvár ads.
Kaposvár fórum utolsó 5 hozzászólása:

jubireme · Újonc (6 posts) · Yesterday, 9:22 AM

Lara 42 vélemény valakinek?

jubireme · Újonc (6 posts) · Yesterday, 9:21 AM

Volt egy Szelina nevü leanyzo!Volt nala valaki?

Silver · Újonc (12 posts) · Monday, 10:54 AM

Köszi!

 

Naturfrancia · Újonc (1 posts) · July 22, 11:09 PM

Egyszer voltam nála hááát... A fotók fedik a valóságot és ennyi. Bementem addig minden ok volt, *** moderálva *** levetkőztem majd ott álltam és vártam, hogy felnézzen a telefonból mert írogatott valakivel. Nagynehezen sikerült letenni a telefont, nekiálltunk, kölcsönös francia ez még ok. Gumi fel majd közölte, hogy Ő tuti nem fog lovagolni na itt kicsit már megemeltem a szemöldököm. Mivel a misszionáriust nem kedvelem oldalt hátulról csináltuk ha 2 másodpercenként 1-nél többet löktem akkor már szólt, hogy ne durvuljak. (17cm a méretem) A 3. Ilyennél mondtam, hogy akkor ne erőltessük, zárjuk le egy franciával mire azt válaszolta, hogy franciás befejezés nincs az csak előjáték. Na erre már megkérdeztem, hogy kiverni ki tudja-e vagy csináljam magamnak. Totális csalódás volt. Lehet nem voltam szimpi neki amit meg is értek ha az ajtóban közli fizetés előtt. Nekem a legrosszabb élményem volt.

andrei · Újonc (13 posts) · July 22, 9:30 PM

Bella 24-ről valaki esetleg megosztaná tasztalatait?

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthatsz, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet látsz, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találod a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalataid vagy véleményeid másokkal is megoszthatod fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).