Beszélgessünk...

Aki7 · Újonc (0 hozzászólás) · Tegnap, 22:05

Sziasztok! Szívesen megyeknnék ha kell! :) 

Kiaraaa · Újonc (0 hozzászólás) · Péntek, 18:00

Kár hogy lemaradtam... :) 

Pár40 · Újonc (13 hozzászólás) · Október 5, 18:44

Szia! A ruhán, bőrön, hajon akkor is lehet érezni. Aki nem dohányzik ezt csak az érti meg.

Szgab · Újonc (0 hozzászólás) · Szeptember 28, 13:21

Szia! Köszönöm, hogy választoltál! De ha már szóba került, a dohányzás mennyire gáz ? Fogmosás, szájvíz, vagy ilyesmi sem használ? (Én dohányzok is)

Szgab · Újonc (0 hozzászólás) · Szeptember 28, 13:17

Szia! Köszönöm szépen a válaszod, örülök, hogy így van! És kár, hogy az országnak pont a másik végén vagy... 

Szgab · Újonc (0 hozzászólás) · Szeptember 28, 13:12

Szia!

Köszönöm a válaszod! Én is reménykedtem ebben, de kicsit bizonytalan voltam, mert az azért kellemetlen lenne, ha az ajtóból küldenének el, mert túl nagydarab vagyok. Azt hiszem, ahogy mondod, az lesz a legbiztosabb, ha előtte rákérdezek, így nem érhet kellemetlen meglepetés.

MILFHUNTER · Tag (290 hozzászólás) · Szeptember 27, 18:22

Szeva!

Én pl magasabb vagyok nálad majdnem 15 centivel, és súlyra is több, de sose volt problémám ebből. Lényeg, hogy olvasd végig a hirdetéseket, ha kiírják túlsúlyos, testes vendég ne keresse, akkor ne erőltesd, menj máshoz. Nem sértő ha kiírják, éppen ellenkezőleg, mert így hamar kiderül nem egymást keressük.

Vagy ha női mércével nézve is vékony lányhoz mennék, de nincs kiírva nála semmi ilyen amit fentebb írtam, én azért rákérdezem, de egy se mondta azt, hogy ne menjek. Egy mondta, hogy nem zavarja, csak akkor én leszek lent mindig :)  Ápoltság a fontos, én se vagyok büdös/fogatlan meg nem 5 napja hordott cuccban megyek. Alapvető kultúra sem árt. 10+ éve járkálok el, de soha nem küldtek el az ajtóból.

catwomen · Újonc (0 hozzászólás) · Szeptember 24, 16:49

szia! szokták jelezni de nem okozott még problémát sosem ! :) 

catwomen · Újonc (0 hozzászólás) · Szeptember 24, 16:47

külföldi számosok vannak de zömében ők valódiak és el  is jönnek... de itt ezek a párok ,nem fotót kérnek csak megbeszélni egy többes szexet...az első és egyetlen akivel el csevegtem kb.másfél órán át írkált minden részletet leírt és egyeztetett a következő "pár" pedig ugyanazokat a dolgokat kérte ugyanazon szavakkal úgy hogy akkor még le sem volt tiltva az a számuk...

Nándi · Őstag (723 hozzászólás) · Szeptember 21, 20:39

Vannak akik azt hiszik ha egy városi topikra lakatot tesznek megállítják az információk szabad áramlását!

Tévednek! :D

Pár40 · Újonc (13 hozzászólás) · Szeptember 18, 16:46

Nem baj, ha előre jelzed az adottságaid, de nálunk nem szokott probléma lenni belőle.

Dohányzás már inkább szokott kizáró ok lenni.

Pár40 · Újonc (13 hozzászólás) · Szeptember 18, 16:44

Nálam is sok az ilyen külföldi számos emberke. Általában képet kérne, de azt nem küldök, úgyhogy gyorsan lekopnak.

Ma még gyorsabban, mert megírtam, hogy egy kép mennyibe fog neki fájni.

catwomen · Újonc (0 hozzászólás) · Szeptember 16, 12:13

Sziasztok hirdetők !

Nem tudom volt-e hasonló tapasztalat másnak de 10 napja szlovák számokról /+421 / eddig 4 számról , ír a pár hölgy tagja ,mindig más számról,mindig más névvel,más fotóval  ,hogy fogadom-e őket ?az elsőnél még naivan megbeszéltük a tudnivalókat majd köddé váltak.... azóta még 3x irtak ugyanazzal a szöveggel más számokról,más névvel,más fotóval..... nem tudom mi a poén vagy mit szeretnének?.....valakinek volt már hasonló tapasztalat?

Szgab · Újonc (0 hozzászólás) · Szeptember 12, 22:10

Sziasztok!

Volna egy kérdésem a hozzám hasonlóan túlsúlyos úriemberekhez. Kb. 125 kg vagyok a 180 cm-emhez, mondhatjuk, hogy kövér vagyok, viszont nem vagyok ápolatlan. Mi a tapasztalatotok a hölgyekkel kapcsolatban, mennyire tolerálják ezt, volt-e már, aki emiatt visszautasított benneteket? Kell ezt előre jelezni nekik? 

Ceasar1963 · Újonc (13 hozzászólás) · Augusztus 7, 14:51

Zafira 20 Nagykálló. Nem tudom, ki ismeri. Dr 5 csokor rózsát kér előre, ha nem akkor az egyneműek falára tesz ki. Járt már így valaki?

kerüljétek!!!

Sándor2021 · Újonc (3 hozzászólás) · Július 24, 21:33

Sziasztok , főleg Nyíregyháza vagy Debrecen környékén keresek “ tejes “  hölgyet .Ha magadra ismersz irj .email ; inmotep@windowslive.com

Pár40 · Újonc (13 hozzászólás) · Július 24, 11:15

Péntekre Fonyódon vagy a környékén keresnénk szállást!

Dalma1212 · Újonc (1 hozzászólás) · Július 17, 09:36

Sziasztok! Ma 12 órától Szombathelyen leszek, ha szeretnél egy kellemes franciázást autós kalandban keress bátran. 209278700 puszi

bodnaragoston · Újonc (6 hozzászólás) · Július 12, 19:09

Sziasztok,

A hevesebb szex képviselője vagyok. Olyan hirdetőt keresek, aki szeret és tud igazán mélytorkozni. Várom akár a hirdető jelentkezését vagy bárki hasonló tapasztalatát, akár privátban is, az ország egész területéről.

Előre is köszönöm a hasznos válaszokat!

Törölt felhasználó · Július 10, 02:03

Sziasztok! 35 éves hetero férfi vagyok és szeretném kiprobalni az 1 lányt 2ferfi felállást! 

Téma indítva: 2010.02.25., 10894 hozzászólás összesen