Grüss Gott! Toll volt és a fülkében kellett rajzolni :) Kb. erre számítottam, de legalább én megtettem a magamét, kölkemmel együtt.
Tudod, mire jöttem rá? Gőzöm sincs, ki vagy, de változik a véleményem rólad! (Azért ne bízd el magad!:))
Nem is veled akartam anno mailezni, aztán rájöttem erre, utána másra tippeltem, de ő se lehet, hacsak nem hazudtál a születési éveddel kapcsolatban odaát. Sok közös van bennünk és mégis mások vagyunk. Bogaram, neked vannak érzelmeid is, akárhogy titkolod és ez kezd tetszeni nekem.
Amúgy tegnap szétdolgoztam magam, ma meg meghalni se volt kedvem, biztos ez az idő, arra mindent rá lehet fogni.
Kurtán-furtán csak annyit, hogy elvileg minden csoda 3 napig tart, én vagyok a kivétel, még mindig kapok új "csomagokat",
érdekes vendégek, telefonhívások, csak átmentem flegmába és úgy teszek, mintha nem venném észre. :D
Jut eszembe, te mit csináltál vasárnap? A részletek nem érdekelnek :)
Hétvégén osztálytalálkozónk van, de oda sincs kedvem elmenni. Remélem, csak egy alvás kell és holnap fitten, üdén ébredek, mint általában.
Itt maradsz még egy kicsit? Tulajdonképpen qrva szar napom van, volt, nem is fogadtam senkit. Minek ilyenkor?