Szexpartner fórum debrecen

Debreceni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Lacibetyár · Újonc (91 hozzászólás) · Január 19, 10:35

Kedves Ancsi

én voltam nálad párszor az új helyen az intersprar környékén. Velem mindig ok voltál és lelkes, lehet működött a kémia, vagy jól egymásra hangolódtunk.

Habár visszajáró nem leszek, van pár dolog, mait nem vállalsz és ezért hagyom ki a következő talit.

szia

Nándi · Őstag (743 hozzászólás) · Január 19, 09:25

https://videkilany.hu/107989

Alternatív megoldások tömege elérhető a világhálón , és még utalni sem kell!

A személyes tali az igazi!

Minek előtte belemenni sikerrel nem kecsegtető ..........kalandba?

Sajnos egyre több hasonló hirdetéssel lehet találkozni!

MaxRockatansky · Újonc (3 hozzászólás) · Január 19, 08:11

az oldalt használom rég,de ezt a kategóriát nem favorizáltam eddig a véletlen úgy hozta hogy volt 1 kalandom nem hirdetős hölggyel és olyan kellemes volt ,hogy ki akartam ismét próbálni nem az én kedvencem a kategória bár cicifüggőként választottam de nekem megérte minden , nem azt mondom hogy átnyergeltem az 50+ra de néha ilyen is kell legalábbis ez nagyon bejött.

Anikó41 · Újonc (7 hozzászólás) · Január 18, 22:01

Kedves “kun”

Ha annyira rosszul érezted magad miért nem közölted velem személyesen,s álltál fel,hogy te inkább elmennél?! Hidd el kicsit sem bántódtam volna meg!😉

kun · Tag (274 hozzászólás) · Január 18, 20:38

Kittikéről érdeklődnék. Most épp nem hirdet, de bizonyára a hétvége miatt. Kaptam már ajánlást, de örülnék még 1-2 biztató ajánlatnak.

Nándi · Őstag (743 hozzászólás) · Január 18, 13:27

A napokban elmondtam egy törölt hozzászólásomban, hogy nem lehetetlen feladat szöveget értelmezni!

Gyakorolni és gyakorolni!

Talán valamikor a mögöttes tartalom is érthető lesz! 

:D

Lacibetyár · Újonc (91 hozzászólás) · Január 18, 12:30

lehet rá gondolt.:

https://videkilany.hu/107097

hmmm, menjen aki akar én nem megyek...

Lacibetyár · Újonc (91 hozzászólás) · Január 18, 10:17

hová? kihez? semmitmondó bejegyzés ez....

törpapa · Lelkes újonc (221 hozzászólás) · Január 17, 20:01

Hát ez a sejtelmes bejegyzés.... .... Friss regivel... Egyből telitalálat..... Hmmmmm hát nagy szerencse.... 

törpapa · Lelkes újonc (221 hozzászólás) · Január 17, 19:34

Ki az? 

MaxRockatansky · Újonc (3 hozzászólás) · Január 17, 17:39

kockáztattam , ajánlás nélkül mentem de találtam egy gyémántot akineknem csak a neve az ... uhh nem volt semmi a nő ebben a kategóriában sztem nincs ilyen a környéken sem de országosan is kevés ! csak akkor menj ha készen állsz rá,mert kivégez . az órát kitöltöttük ,háromszor is elélveztem de hosszú percek kellettek hogy magamhoz térjek és még utána is csak ültem a kocsiban ... jó volt ,mindent megért ,még menni fogok 

Rizskása · Újonc (1 hozzászólás) · Január 17, 17:14

Sziasztok tagok!

Anikor(41) és Zita(34) ről kérhetek infót? Járt már valaki náluk?:)

MaxRockatansky · Újonc (3 hozzászólás) · Január 17, 11:40

sziasztok !

50+ kategóriában kit ajánlanátok?

cicifüggő vagyok

tapasztalatokat várom akár privátban is

Lacibetyár · Újonc (91 hozzászólás) · Január 14, 20:11

sziasztok

nála már járt valaki?

https://videkilany.hu/98444

kedvesen adott tájékoztatást, szimpi volt, de szeretnék kérni megerősítést stb.t

köszönöm szépen

sziasztok

Nándi · Őstag (743 hozzászólás) · Január 14, 16:44

Nem is kell a választ megadtad, köszönjük!

Zita25 · Újonc (78 hozzászólás) · Január 14, 13:05

Nem tudom hogy olvastad e de soha szót nem láttam ,nem szeretnék már ehez fűzni semmit 

Köszönöm 

Nándi · Őstag (743 hozzászólás) · Január 14, 10:28

Nyugtass meg!

A "nem jellemző" nem azt jelenti, hogy soha nem fordult elő?

Mert rossz napja bárkinek lehet, spec neked is.

Olyankor inkább viszont pihenni kell.

Zita25 · Újonc (78 hozzászólás) · Január 14, 03:32

Szép Napot kívánok!

Köszönöm szépen, sajnálom hogy így érezted .

Az unott szó ,enyhén unott nem jellemző Rám!

Biztos vagyok benne hogy nem voltál kommunikatív mert nem egy visszahúzódó unott Nő vagyok ,viszont nem tudok megfelelni mindenkinek nem is lehet .Mielőtt bármi történne megnézem minden rendben van e odalennt 🙂😛 nem Rád irányult ez mindig így van !Ne vedd sértésnek ,de nálam ez van ,kinézettől függetlenül!Találkoztam már furcsa dolgokkal ,de nem is szeretném túlragozni az egészet ,elnézést kérek ha személyes sértésnek vetted!Szép napot kívánok !

kun · Tag (274 hozzászólás) · Január 13, 22:19

Néhány hete volt Zita 30

A hosszú fekete hajú fiatal hölgy. 

A helyszín a Jordán folyó medrében lêvő városról kapta, a legmélyebben lakott település. Ez utóbbi itt is igaz, hisz a földszinten van a búvóhely.

Háát, nem volt túl jó passzba, hívásomkor kért még pár percet. Érkezésemkor enyhén unott hangulat... Talán nem jöttem be neki. Hát van ilyen.

Az ágyon térdelt nekem háttal mikor beléptem a zuhany után. Gondoltam, közeledek kicsit. Megpróbáltam hátulról megölelni, esetleg megnézni az ikreket...vizes a hajam( mármint az övé) oda feküdj le....

Na mondom ez de jó. Elkezdte az ezredest felturbózni, de mielőtt bevette elkezdte nézegetni: megvizsgállak, mondta teljes komolysággal. Ez kicsit lelombozott ami részemről rá is nyomta bélyegét az együttlétre. Hát visszatérője nemleszek, bár igaz ami igaz a teste elég jó. Bár ebből sem engedett sokat megtapasztalni.

törpapa · Lelkes újonc (221 hozzászólás) · Január 13, 19:11

Nekem se jött be..... Nagyon gépies volt.... 

Téma indítva: 2010.02.25., 20897 hozzászólás összesen