Szexpartner fórum nagykanizsa

Nagykanizsai szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Gáborur · Újonc (7 hozzászólás) · 1 órája

Hogyan mondhatna simán olyat hogy betörtem házba? Feljelentésnél szerinted nem nézik mennyire életszerű ki mit ad elő?? Kinek van előlélete? Vallomástétel majd utána szembesités...nem kell Poirotnak lenni hogy lejöjjön nekik ki mond igazat. 

shrinktube · Lelkes újonc (79 hozzászólás) · 5 órája

Melyik csaj volt az? Már ha nem titok :) Úgy látszik az a letenyei elég veszélyes.

Outsider · Újonc (192 hozzászólás) · 7 órája

Lehet, nem vagyok annyira jártas a jogban, de ezer már oka is lehet, ha valaki nem megy rendőrségre (pl feleség) Úgy már jártam én is (Letenye környékén) hogy az autós randiból visszafelé vittem már a leányt (aki az aktus közben is árat emelt) és még pénzt követelt, mert ha nem akkor szól valakinek... mondtam neki, hogy akkor a rendőrség elé hívja, mert ott lesz a következő megálló. Na erre elhallgatott. Ilyen ez a vadnyugat.

SteveStifler · Újonc (43 hozzászólás) · 9 órája

Utánanéztem. Jól tudtam.

SteveStifler · Újonc (43 hozzászólás) · 9 órája

Azért hébe hóba előfordul bűnügyi műsorokban, hogy lekapcsolnak ilyeneket . Szóval a: van aki bevállaja

b: a rendőrség el is jár ha tud.

Amúgy a prostitúció nem illegális Magyarországon. Csak a kerítés. Én úgy tudom.

Pasika · Újonc (15 hozzászólás) · 12 órája

Mondjuk hamar elő tudnak kerülni cím alapján, meg ráadásul a telefonszám előfizetőjének a neve is megvan.

A dolog nincs elfelejtve :)

Pasika · Újonc (15 hozzászólás) · 12 órája

Így van, ahogy az előttem szóló is írta.

Sajnos azért is merik ilyen bátran bevállalni (bazi nagy macsétával...) mert tudják hogy nem fogsz elmenni a rendőrségre.

Azért ha írásban történik a hölggyel a kommunikáció, az elég jól megalapoz mindent, bár tény a létszámbeli (tanú) többség, de szerintem még megállná a helyét a kommunikáció bizonyítása.

Na most már a tetteket nem tudnád bizonyítani hacsak nem testkamerával járkálsz ilyen helyen, ebben az esetben még talán elfogadnák.

A másik az egész vonzata. Még ha családod sincs akkor is futkoshatsz a rendőrségre, meg szembesítésre, majd bíróságra is akár stb.

Ki tudja mit vált majd ki a kisebbségi bandából ez a tett hosszútávon.

Persze ha rendőr vagy, családtalan, és "üzembe helyezed" magad, netán egy jó kis bűntettfelderítés alatt futnak bele így egy rendőrbe akkor megüthetik a bokájukat.

Outsider · Újonc (192 hozzászólás) · 12 órája

Te mit mondanál a rendőrségen? Hogy elmentél egy prostituálthoz (törvénytelen) és a többire meg nincs bizonyítékod... miközben te egyedül voltál, ők többen, tehát ne nincs tanúd, nekik van. Simán mondhatják például, hogy betörtél a házba stb stb (már ha előkerülnek, mert nem tudsz róluk semmit) szerintem ebből nem jönnél ki jól a rendőrségen.

Gáborur · Újonc (7 hozzászólás) · 13 órája

Ha ez így történt, haverod volt rendőrségen ?

sdf · Újonc (34 hozzászólás) · Tegnap, 07:57

Persze! Nem értik ha normális áron hirdetnek és korektek akkor többször vissza megy a kuncsaft.Ja igen akkor többet kell dolgoznia.Viszont idővel több visszajárója lesz és többet is keres.Azt sem értik ha lehúzzak a vendéged akkor az rossz érzéssel távozik és tuti nem megy vissza!

CsárliFirpó · Újonc (22 hozzászólás) · Tegnap, 07:42

Semmiképp nem fogok ennyit fizetni autós kalandért. 

Lehet, hogy lejjebb fogja adni, de ha  ilyen a gondolkodása már az árazassal kapcsolatban is, szerintem soha nem lesz belőle normális szolgáltató.

EricDraven · Újonc (28 hozzászólás) · Szombat, 16:27

Nem kell elmenni az ilyenhez és adja majd lejjebb egy tisztességes keretben. Ez már pofátlanság,és még kellene az extrákért is pluszban.

Outsider · Újonc (192 hozzászólás) · Péntek, 08:45

Üdv! Tifany (Bánokszentgyörgy) eseleg van valakinek tapasztalata? A képeinek megfelel élőben? 

https://videkilany.hu/108484

sdf · Újonc (34 hozzászólás) · Csütörtök, 22:11

Ha lakásra mész ott is lehúznak.Manapság ez a divat!

CsárliFirpó · Újonc (22 hozzászólás) · Csütörtök, 12:43

Autós kalandot hirdető lányok fél órára 25-30 rózsaszálért?????

Valamiről lemaradtam?

Pasika · Újonc (15 hozzászólás) · Szerda, 12:16

Régebben voltam nála, Letenye után egy kis faluban autós kaland.

A hölgy kedves, normális volt, a találkozón ápolt is, szóval rosszat nem tudok róla mondani. Hozzáállásával sem volt probléma.

Nagy élményt nem hagyott, olyan semleges összkép maradt meg nálam.

1305 · Újonc (3 hozzászólás) · Augusztus 25, 18:32

Sziasztok 

A letenyei Bianka (26)-ról szeretném kérni a véleményeteket. A válaszokat előre is köszönöm.

https://videkilany.hu/108946

EricDraven · Újonc (28 hozzászólás) · Augusztus 24, 23:06

A nevét a nönek írd ide!

shrinktube · Lelkes újonc (79 hozzászólás) · Augusztus 23, 08:37

Sziasztok! A letenyei Lindával kapcsolatban mik a tapasztalatok?

Pasika · Újonc (15 hozzászólás) · Augusztus 22, 18:26

Urak óvatosan a vidéki utakon…

Makktárs most hívott hogy Csörnyeföldön a Liget utcában egy másik hasonló népszerű letenyei hirdetőt látogatott meg. Szobából a hölgy távozott óvszer miatt, majd 2 cingár kisebbségi idióta (egyik vasdarabbal, másik machéte-vel) berontott hogy: “ide a maradék pénzt és tünés innen”. Emberünk harcedzett így nem ijedt meg még alsógatyában sem 🤣, a ruházatát át akarták nézni de nem engedte. Felöltözött és nyugodtan elment. A hölgy természetesen előre kérte a megbeszélt virágok árát egy szép órára…

Mindegy, költik majd gyógyszerre meg kórházra, ha van is bennetek szufla akkor se menjetek bele a kétes helyzetekbe mert ki tudja kinn ki van még…

Szóval csak óvatosan…

A cím megvan ha valaki arrafelé randizgat és ezt kerülni szeretné.

Téma indítva: 2010.02.26., 1089 hozzászólás összesen