Szexpartner fórum debrecen

Debreceni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Lánykereső Szerkesztőség · Tegnap, 21:03

Két teljesen különböző dolgot próbálsz összekeverni, de vagdalkozz nyugodtan. 

Nem fogunk vitázni ilyen kérdésekben, abban meg főleg nem, hogy mennyire toleráljuk a személyes adatok nyilvánosságra hozását (legyen szó akár hirdetőkről, akár látogatokról).

Stephenson · Újonc (13 hozzászólás) · Tegnap, 17:49

A valódi látogatásokból született beszámolókat nem tudod semmilyen formában megakadályozni! ☝️Mindegy, hogy milyen álcimkékkel látod el azokat, az ami itt igaz, az úgyis olvasható lesz sokak számára, ha nem itt, akkor majd ott, ahol 2019 óta ezt tették és teszik! Az ócska, hazug, pökhendiséggel is beterhelt vállaltan lehúzós hirdetők elfedése csak tovább növeli a rossz híredet! ☝️Ebbe a térbe minden "anyagi energiát"(zsét) a látogatók hoznak be!!! Ez az itteni tápláléklánc paradigmája, ha tetszik ha nem! Sem a kedves vagy kedvetlen hirdetőknek,  sem neked itt nincs saját pénzed, amíg a látogatók érdekeivel vállaltan szembehelyezkedve pozícionálod magad! Ez nem vélemény! Ez tény! Ezzel az látszólagos erőfitogtatással, csak a gyengeségedet demonstrálod! Mind a vidéki városok kiüresedése, mind a hirdetők/látogatóik minőségének a leépülése a valódi beszámolók hiányára vezethető vissza! A céltalan és az eszköztelenségedet bizonyítandó komment törölgetések csak felerősítik azt, amiről nem akarsz tudomást venni! A kezedben csak a saját megváltásod van, a hirdetőké pedig abban, hogy miképpen állnak/feküdnek ahhoz amit vállaltak! Sok száz országos hirdető adata és profilja van lefűzve bizonyos elemek által, ma csacsiság azt hinni, hogy valaki bárkinek ártani akar, akkor abban te megtudod akadályozni! Ez csak táplálja a lehúzós hirdetők által kirabolt látogatók sérelemvilágát, amit Én biztos nem tennék, ha az ügyben tiszta lenne a lelkiismeretem!' Vita és negatív komment nélkül nincs valódi fórum, sem fejlődés, hogy ez miképpen történik, az nem az adott oldalt minősíti, hanem a bejegyzések szerzőit! Itt persze nem is erről van szó, ez csak ürügy! Teljesen nyilvánvaló, hogy a legalpáribb kommentelő sem dobálózott TAJ. számmal, személyi igazolvány számmal, valós vagy kamu profilokkal! Ezek csak üres hivatkozási alapok arra, hogy bevédjük a hirdetői csalókat! Nyilván van kivétel minden esetben! Sok tíz látogató regisztrált már ki, mert nem lehet kommenteket írni, nem csak innen, és azok egyike sem állt meg itt! 

Gabcsi6560 · Újonc (1 hozzászólás) · Tegnap, 15:35

Teljes mértékben igazad van. 

Lánykereső Szerkesztőség · Hétfő, 17:46

Szeretnénk ÚJRA felhívni mindenki figyelmét, hogy az oldal felhasználóiról személyes azonosításra alkalmas adatoknak még célzásszerű közzététele is szigorúan tilos, és azonnali, figyelmeztetés nélküli törlést von maga után. Legközelebb a lájkolók is mennek a levesbe. 

Nándi · Őstag (788 hozzászólás) · Hétfő, 04:15

Tudni néhányan tuti tudnának, de ha leírnák az igazat az nem jelenhetne meg!

Nándi · Őstag (788 hozzászólás) · Hétfő, 04:10

10 éve hirdet, 174 mókusnak kedvence!

Mégis mit gondolsz?

Telve lehet a "táncrendje" és nem kell új felkérő.

DaddyNr1 · Újonc (3 hozzászólás) · Szombat, 13:31

Sziasztok!

Kérnék segitséget, ha tudtok irni véleményt:  MIRA 26, FANNI 26 és LINA 31-ról? Valósak-e, mit vállalnak és kb hol? Előre is köszönöm.

Alexan · Újonc (181 hozzászólás) · Szombat, 10:16

180 magas csak Dominika lehet,aztán lett Natasa.4lábú kedvencével utazott mindig.Eltünt a szem elől.

Charlie100 · Újonc (3 hozzászólás) · Szombat, 01:22

Anal Mia néven volt elérhető kb. 4-5 éve. Itt a fórumon olvastam, hogy külföldön folytatta, ill. itt érdeklődtek felőle. Sajnos nem tudni róla semmit, úgy tűnik nem elérhető, pedig igény az lenne rá. Nagy sorban állás lenne nála...

Stephenson · Újonc (13 hozzászólás) · Péntek, 20:04

Ok, figyelni fogom, köszi! Addig meg marad a helyi nők között az Anita30, az Ékszer Viki, nagy ritkán pedig a szőke SashaVIP, hol itt, hol Nyíregyházán. 

Stephenson · Újonc (13 hozzászólás) · Péntek, 19:56

Nem ő volt az! 

Stephenson · Újonc (13 hozzászólás) · Péntek, 19:56

Igen ő volt. Jó nagy átalakulás lett itt a minőség terén, sajnos nem az előnyére. Érdekes, mert igény lenne rá az extra nőkre!? Amit észrevettem, hogy nem olvasni negatív kommentet, amelyik valós látogatásból született!? 

Nándi · Őstag (788 hozzászólás) · Péntek, 19:25

A magass csajszi jól emlékszel névváltást követően Natasa ként volt, én utoljára 2023 ban láttam.

RMNMercader · Újonc (7 hozzászólás) · Péntek, 12:14

Hanna41?

RMNMercader · Újonc (7 hozzászólás) · Péntek, 11:37

?

Nándi · Őstag (788 hozzászólás) · Péntek, 10:31

Bent vagy keményen az erdőben, de ki sem találsz belőle.

RMNMercader · Újonc (7 hozzászólás) · Péntek, 09:04

A magas szőke nő Olivia néven volt, de már évek óta nem hirdet.

SteveStifler · Újonc (64 hozzászólás) · Csütörtök, 20:22

Nem. Odaát. Bár az is igaz , hogy nem épp múlthéten láttam legutóbb

Stephenson · Újonc (13 hozzászólás) · Csütörtök, 19:31

Igen, amióta Abigél, azóta masszőz, de a franciában maradt a régi! Mivel rendszeresen látogattam előtte is, tudta, hogy merre van az előre! Hol szoktad látni? Itt? 

SteveStifler · Újonc (64 hozzászólás) · Csütörtök, 17:14

A kamilla néven kezdő Abigélt néha szoktam látni, de ő régóta csajk masszőz.

Téma indítva: 2010.02.25., 21165 hozzászólás összesen