miért is riasztottam el?
járj nyitott szemmel és szélesebb látókörrel, akkor láthatod valahol... ha nem itt akkor hol?
miért is riasztottam el?
járj nyitott szemmel és szélesebb látókörrel, akkor láthatod valahol... ha nem itt akkor hol?
Nem gondolom, hogy annyira megriaft volna! Inkább hétvégi pihenés lehet a felfüggesztés oka.
Nnna.....elriasztottad
az ékszerdobozban ár jártam mélyen :D
szia
látogasd meg a debreceni ügyfeleket :)
mikor jössz majd debrecenbe?
Sziasztok
van egy idősebb teltebb szőke nő, aki szintén szolgáltat ill. lányokat patronál a lakásában a pista út környékén.
A korábban említett jótestű de fejben problémás nő is ott adja le a vámot :) cserébe a helyért ill. a tanácsokért
Mindkettő jó választás.....
Lola50 a test tájékon.
😁 Pl az "Ékszer" bolt is a három egyikén van.
Kishegyesi-Derék István kijja,?
Szia!
Keress bátran.
Ash :*
sokunknak volt. Vele nem fogsz mellé.
Sziasztok! Szofi 48 ról esetleg privatba kaphatok kis osszefoglalot akinek mar volt hozza szerencseje! Koszonom
Alexan(😉) kedvéért: aznap lett meg a RöLtex
😎😎
Én is kíváncsi lennék rá. Masszázs milf kategóriát rajta kívül nagyjából már kimerítettem a környéken.
Szerintem annál is kevesebb.
Ejha!A kérés majdhogynem sci-fi ha ilyen lányt találsz itt azt jól becsüld meg.Az esélyed erre 1:1MILLIOHOZ
Valóban sokan nem az eszükről híresek és elfelejtik hogy nem köszönömért csinálják de azért reménykedem 🤙
na ilyet itt sajnos nem találsz. Nincs nálunk ennek kultúrája, el kell ezt fogadni, talán Pesten.
Itt manager félidőnél becsenget, "barátnőjét" hozza-ajánlgatja, hívogat utána napokig faszságokkal. Ezek még mind persze a jobbik esetek.
Diszkréció? :D Magának a szónak a jelentésével sincsenek tisztában, nem tudják mi a faszt jelent. Olyasmi ez, mint a barátnő "filling" vagy az "eckort".
Akár Nyiregyről is… kb ugyanakkora a táv.