A jelenleg aktív hirdwtők közül háromnál voltam. Egyikhez még visszamegyek majd, de inkább az alakja, mint a szolgáltatása miatt. A másik kettő számomra nem jött be. Ha a most éppen inaktív, vagy más városban hirdetőket is nézzük, akkor azért sokkal jobb a helyzet.
Sziasztok Nagykanizsán kivel volt a legjobb élményetek?
Outsider· Újonc (210 hozzászólás)· December 1, 18:13
Hát ezekkel a zalai lányokkal én már úgy csinálom, hogy van egy régi telefonom egy feltöltős kártyával, amit csak ilyen célra használok, egyébként ki van kapcsolva. Sajnos nem ő az egyetlen aki utána hív vagy üzenget, hanem azon a környéken ez általánosnak mondható már.
CsárliFirpó· Újonc (23 hozzászólás)· December 1, 11:15
A képek régiek. Nem néz ki olyan jól, mint a képeken, de ő van rajta. Szex terén nincs gond vele, de randi után hívogat, majdhogynem zaklat, kérdezgeti mikor látogatod meg újra
Hellboy30· Újonc (1 hozzászólás)· November 30, 09:29
Szerintem leginkább a témában szereplő lányoknak szól a jelzés és főként maguk az ellenérdekelt lányok, vagy azok személyi edzőik teszik a jelzést! A részemről teljesen érdektelen ez a lájk alapján történő megítélés, úgy pozitív mint negatív értelemben is.
Footwear· Újonc (6 hozzászólás)· November 12, 14:59
Akik negatív jelet tesznek nem lehetne, hogy indokolják is, ugyanez pozitív értelemben is.
Ezzel egymásnak segítenénk a döntésben és abban, hogy ne érjen csalódás ha már fizetünk vmiért, vkiért.
engineer· Újonc (3 hozzászólás)· November 12, 08:52
Sziasztok! A bánokszentgyörgyi Jázmin 18-ról infó valakinek?
Pazart00· Újonc (1 hozzászólás)· November 6, 13:52
Sziasztok!
Van információja valakinek Bianka 29 -ről?
https://videkilany.hu/109865
Köszönöm szépen.
Footwear· Újonc (6 hozzászólás)· November 6, 05:21
Sziasztok,
Barbyról van infoja valakinek?
https://videkilany.hu/105036
engineer· Újonc (3 hozzászólás)· November 3, 12:25
Köszi az infót!
Outsider· Újonc (210 hozzászólás)· November 3, 11:13
Köszönöm a választ! Közben megint eltűnt, de ha előkerül akkor megyek hozzá. Nekem pont az ilyen alkatúak jönnek be.
TheChosenOne· Újonc (1 hozzászólás)· November 3, 01:29
Voltam nála, megbízható, kedves lány. Bár elég vékony,de nekem nem okozott problémát. Viszont az á*ai elég magasak, ennek ellenére pozitív tapasztalataim voltak vele.
Outsider· Újonc (210 hozzászólás)· Október 30, 11:01
Ma megint Balatonmagyaród... esetleg azóta volt nála valaki? Iharos nekem túl messze van, ide viszont elmennék, de a "kétes" bélyegző visszatart. Tehát Viktória18 valami infó? Köszönöm!
Leventeeee· Újonc (3 hozzászólás)· Október 28, 15:53
Sziasztok.Valakinek tapasztalat Debora(26) ról? Köszi az infot
https://videkilany.hu/109719
EricDraven· Újonc (39 hozzászólás)· Október 28, 12:49
Szia! Személyes nincs,csak beszéltem vele. Szénásvölgy pusztáról jár ki. Kitty11 néven hirdet néha. De elképzelhető hogy egy vékonyabb lány is jár oda,Pamela néven.
Kovi7777· Újonc (6 hozzászólás)· Október 28, 06:08
Sziasztok Egerszeg felé fakospuszta közelében utszéli pillangoról van valakinek infoja ? Köszönöm
Téma indítva: 2010.02.26., 1147 hozzászólás összesen