Neem, hanem az ilyen indokolatlanul okoskodó, kotnyeleskedő, embereket szeretem aki érdemben nem segít csak oldalról magyaráz. Az ilyenektől mindig borsódzik az ember háta. Köszönjük a közösségért tett munkádat! Adhatsz egy pacsit magadnak.
Neem, hanem az ilyen indokolatlanul okoskodó, kotnyeleskedő, embereket szeretem aki érdemben nem segít csak oldalról magyaráz. Az ilyenektől mindig borsódzik az ember háta. Köszönjük a közösségért tett munkádat! Adhatsz egy pacsit magadnak.
Megértettem, szereted az ásványvizes palackból tisztálkodó húgyvirágot.
Nem jó lakásába mentél!!!
Pedig vannak jó lakások Debrecenbe :)
Lakásban többször vertek át:)
mi "hát igen...."??
😉
Jobb ha lakáson rendelőt keresel, ne a bozótharcos irányvonalra kattanj.
Sziasztok, megyek Debrecenbe, esetleg az utcán szoktak még lenni dolgozo lányok? Ha igen, merre?:)
Hát igen....
🤑🤣
Sziasztok. Anna 31 es Timi 35 -nél jart valaki? Vélemény? Info? Elore is koszonom.
Nincs infója senkinek a kedves Kinky-röl?
Boldog nőnapot kívánok,a hölgyeknek! :)
Sziasztok bella néven hirdetett 45éves körüli hölgy esetlwg valaki rud rolla valamit?
Kinky 30
Járt már nála valaki?
Milyen csajszi? Olyan mint képeken?
Megéri elmenni hozzá?
https://videkilany.hu/108512
Ja az enyém volt kb semmi kereslet nem volt :D
De egy próbát megért :D
:D Szóval a te reged volt?
Tuti óriási kereslet mutatkozhat a Nők részéről!
Nem gurult el a gyógyszer. A törléshez nem igen kell szerintem senkinek segítség könnyen meglehet találni jó ennek az oldalnak a menürendszere. Vannak férfi hirdetők is akik nőknek nyújtanak szolgáltatást.
Szerintem csak a gyógyszer gurult el! :D A kérdés az, hogy önkéntes volt a törlés vagy segítettek neki.
ferffikkent hirrdetel nago regenn ,?
Nem vagyok hirdető már nagyon sok éve. Csak megmaradt ez a fiók.