Kedves lány, én többször jártam nála, jó élmény volt minden találkozó, jó visszaemlékezni rá. Egy félreértés miatt azonban már nem akar többet találkozni velem, amit azóta is nagyon bánok, de ettől függetlenül nekem jó tapasztalataim vannak vele kapcsolatban.
Fiatal lányt keresek Magyarországon sugar dating kapcsolatra. Szeretnék megismerni egy kedves, nyitott és diszkrét személyt, akivel körülbelül hetente egyszer találkozhatnánk. Anyagi támogatást, kellemes együtt töltött időt és kölcsönös tiszteletet kínálok. A részleteket privátban megbeszélhetjük. Ha érdekel, nyugodtan írj, és ismerkedjünk meg.
Sziasztok! Szibilla szokott hirdetni. Van-e esetleg valakinek tapasztalata vele? Vagy ajánlhatnátok valakit. Főleg lingam masszázs jelleggel érdeklődöm.
Köszönöm.
EricDraven· Újonc (45 hozzászólás)· 2025. december 18. 16:48
Sziasztok! Szénásvölgy Pusztai csajoknál volt valaki?
puncimániás· Újonc (14 hozzászólás)· 2025. december 04. 15:55
Én voltam nála régebben többször igaz még tavaly meg voltam vele elégedve
Puncikedvelő· Újonc (1 hozzászólás)· 2025. november 16. 18:28
Csak megerösitteni tudom. Egy vadmacska akivel igazán értékes és élvezetes minőségi időt töltöttem el. Élvezi amit csinál. Igaz nem mindent válal de amit igér azt betartja. Vigyázzatok rá. Megérdemli.
puncimániás· Újonc (14 hozzászólás)· 2025. október 20. 21:36
A Szinszinetti nevű hirdető egy igazi vadmacska engem legalábbis teljesen kifacsart,érdemes meglátogatni.
EricDraven· Újonc (45 hozzászólás)· 2025. szeptember 11. 02:48
Szia! Sajnos én sem tudom elérni már,amit sajnálok! Olyan kiszálló félben lehet,pedig legalább 10 éve jártam hozzá szinte heti,2heti rendszerességgel.Kicsit más mint a többi lány,olyan mintha a szomszéd nőjéhez mennél egy kis kufircra. Kedvelem őt nagyon!
Bibo· Újonc (7 hozzászólás)· 2025. szeptember 01. 12:45
Sziasztok, engem is érdekelne, van tőle számom, de már sajnos nem él.
Téma indítva: 2010.02.25., 921 hozzászólás összesen