Szexpartner fórum nagykanizsa

Nagykanizsai szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Pasika · Újonc (23 hozzászólás) · Csütörtök, 11:25

Árak a weboldalukon vannak, google-zz rá, feltételezem ha a nevét ismered már, akkor már az árakat is láttad.

Ha bejelentkezel random kapsz valakit (esetleg később ha már ismered a lányokat kérheted azt aki neked szimpi ha van szabad helye). Az hogy benn mi történik a lányokkal bennt tudod megbeszélni, de szexről nem hallottam max csak kézi és száj munkákról.

Árban már az utóbbival is bőven túl leszel egy normális 1 órás randihoz képest amit a fizetős hirdető lányok nyújtanak, szóval totálisan nem anyagilag éri meg.

A masszázst szakmai, hozzáértő személyektől kapod, az egyéb már csak tényleg extra élmény.

Hévízről viszont azt hallottam hogy bármi elérhető, de nem nevezték meg a szalont.

Menj el, próbáld ki, írhatnak itt bármit az emberek, a vélemény mindig egyéni élményeken alapul, és ahányan vagyunk annyi félék, annyi féle elvárásokkal és viselkedésekkel.

PistaP · Újonc (23 hozzászólás) · Szerda, 20:43

VIP Thai masszázs szalonban mennyi a masszázs, és mennyibe kerül az erotikus része. Csak kézzel lerendez, vagy van francia is? Ha van francia, akkor az natur vagy gumis? A lányok milyen életkorúak, lehet vállogatni?

Outsider · Újonc (224 hozzászólás) · Hétfő, 14:35

Sajnos a zalai autós lányok között nem nagyon találsz olyat, aki ne ajánlaná fel gumi nélkül plusz 5 rózsáért.

Zalateszt · Újonc (1 hozzászólás) · Június 27, 18:53

Tegnap voltam viraghorvath kisasszonynal egy autós kalandra. Zalateszt 

Mindenki figyeljen gumi nélkül csinál bármit. Ebből baj is lehet. El is jöttem inkább, nem akartam bajt. 

Pasika · Újonc (23 hozzászólás) · Június 26, 13:27

Régebbi hirdetésénél amikor nem volt ennyi fotó róla én is voltam.

Valami baj volt mert nagyon eltért a fotótól. A lényeg meg egyszeri, könnyen felejthető volt.

shrinktube · Lelkes újonc (100 hozzászólás) · Június 26, 12:29

Meg kell kérdezni tőle, hogy a szex mehet-e hitelbe? Mert most nincs pénz, de majd legközelebb megadom.

Dodesz · Újonc (22 hozzászólás) · Június 26, 10:10

Üdv! Én voltam nála régebben, de csak egy francia volt, de azt jól csinálta.

Outsider · Újonc (224 hozzászólás) · Június 25, 23:42

Sajnos az utólagos irogatás, pénz kéregetés elég megszokott dolog ezen a vidéken. 10-ből 6-7 keres utána, hogy nagyon kellene neki a  segítség...vagy a randi után kér még, mert majd legközelebb azt levonja. Ez megy. 

Truckerboy · Újonc (5 hozzászólás) · Június 25, 16:56

Értem amit mondasz de ez az összeg irreális. Még ha jó akkor is. Pesti lányokhoz képest a béka segge alatt van. Képek alapján. De mégis pesti tarifa. De a legnagyobb próbálnám az SMS. Mi a bizonyíték utána nem írkál nem hívogat? Gondolj bele ha az adatlapon úgy hirdet hogy nonstop de nem fedi a valóságot mennyire lehet jó / korrekt ? Próbáld fel írj véleményt kiváncsi vagyok. 

Outsider · Újonc (224 hozzászólás) · Június 25, 15:20

Te dolgod. Ezen a környéken sajnos egyre inkább ilyenek az árak, ma más a c lány autós kalandra is 25-öt kér fél órára. Meg pl. Hanna is aki igényes, bomba csaj és lakáson fogad. Én inkább hozzá megyek, mint az út szélén egyik autóból a másikba átülő lányokhoz, akik elintézik a fürdést egy nedves törlővel. Az egyetlen módja az árak reális mederbe terelésének az lenne, ha egyszerűen senki sem menne a túlárazott, de gyenge minőséget nyújtó szolgáltatókhoz. De ez soha nem fog megvalósulnik

Leventeeee · Újonc (5 hozzászólás) · Június 25, 14:11

Sziasztok.Valaki járt már a Kerecsenyi Lejlanál? Mit lehet róla tudni ? 

Truckerboy · Újonc (5 hozzászólás) · Június 25, 10:01

Én biztos nem megyek hozzá. Kettő ok miatt. Az egyik a diszkréció mert egy ilyen kéretlen SMS rossz időben botrányos. A másik az ár. Ennyi pénzért lehet akármilyen jó biztos nem fizetem ki. Megtehetném de nna… 

Pasika · Újonc (23 hozzászólás) · Június 25, 09:55

Köszi az infót! Egyeztettem én is vele, a 30-40 rózsa tényleg nem gyenge, de ha jól teljesít nem lehet rossz. A mai általános árakhoz képest amikor a legtöbb esetben csak a csalódás van, én már nem sajnálnék rá ennyit sem ha biztos tuti lenne a hölgy és a vele töltött idő élménye.

Senki nem látogatta még meg?

Truckerboy · Újonc (5 hozzászólás) · Június 24, 20:09

Alexa38-ról pár gondolat. Az adatlapján nonstop hirdet. Szombaton délelőtt felhívtam. Nem volt elérhető. Ki volt kapcsolva. Hétfőn a délelőtti órákban kaptam tőle a kéretlen SMS-t. Tarifával lehetőséggel elérhetőséggel együtt. Hja ő csak válogatott időben dolgozik hétvégén egyáltalán nem. Akinek nem gáz a kéretlen SMS az keresse bátran. Bár mondjuk a negyvenrózsa egy órára enyhén szólva is leültetett. 

Leventeeee · Újonc (5 hozzászólás) · Június 23, 16:20

Volt már valaki a Liza nevű lánynál ha igen mi a tapasztalat? Mindig máshol hirdet de ... köszi a a választ:)

Tintán · Újonc (3 hozzászólás) · Június 19, 12:13

Sziasztok. 

Nagymamával ismerkednék. Kor, alkat nem számit. 

Támogatnám is. Köszönöm szépen. 

Kliens · Újonc (8 hozzászólás) · Június 1, 16:11

Sziasztok! Dorináról van valakinek tapasztalata? Környező településeken hirdeti magát, de elvileg Pacsán van. Köszönöm

CsárliFirpó · Újonc (25 hozzászólás) · Május 31, 20:43

A 23 éves bánokszentgyörgyi  Lindánál járt valaki? Képek igéretesek.

Laci04 · Újonc (9 hozzászólás) · Május 31, 10:46

Sziasztok!

Kanizsa és környékén keresek fiatal lányt. Szívesen támogatnám. Tudtok valakit? Esetleg jelentkező?

Carmine · Újonc (2 hozzászólás) · Május 23, 09:37

Sziasztok!Esetleg valaki járt már Anna52 nevű hölgynél ?Örülnék egy kis tapasztalatnak!Köszi

Téma indítva: 2010.02.26., 1208 hozzászólás összesen