Tisztelt Szerkesztőség!
Hiányolom a hírdetők adatlapjáról azt az adatot, hogy dohányzik-e. Fórumban olvastam, hogy tettek fel ilyen kérdést hírdetőről, tehát vélhetően nem vagyok egyedül, akinél ez számít.
A "Keresés"-ben is külön feltételnek tartanám, de ha nincs az adatlapon, akkor nyílván ezt lehetetlen megoldani.
Javaslom, hogy a "Keresés"-ben meg lehessen jelölni, hogy a hírdető engedélyezte-e a vélemény feladást az adatlapjánál (és így egyáltalán). Végignézve minden hírdetést, nyílván kiderül, de én méltánylandó szűrési feltételnek tartom.
Bizonyára sokunknak számítanak ezek a vélemények -nyílván mérlegelve-, hiszen a fórumban nagyon sok hozzászólásban kérnek véleményt hírdetőkről; azok így igen szétszórva, de olvashatók. Sokkal jobbnak tartom, ha az adatlapnál olvashatók, egy helyen. A Kedves Hírdetők a fórum miatt úgysem kerülik el a vélemények megjelenését, így az adatlapjukon való engedély megtagadás tulajdonképpen sikertelen. Tiszteletben tartom döntésüket, viszont csak olyan hírdetőt keresek meg, akiről van vélemény és Őket jó lenne a keresésnél kiválogatnom.
Köszönöm Önöknek a VL-t!