Akkor sem értem a heves tiltakozást egy ilyen lista ellen... Ki az a beteg,aki egy listára verné ki ??? :) Ártani nem árt,én rosszat nem látok benne,ha aki akarná,kiírná,mit vállal... Nem kellene kötelezni erre senkit,csak aki szeretné,miért ne írhatná ezt le ???
Engem nem izgat,mert én merek annak telefonálni,aki érdekel,csak ezt a tiltakozást nem értem... :) Úgyis elég sok érdekes,számomra felfoghatatlan dolog van a fórumban,a sok kérdezgető,mintha idegen emberek ajánlása,bátorítása kéne,hogy elmenjenek egy csajhoz... :)
Ez elég vicces nekem... Én soha nem kértem "jótanácsot" senkitől,én is elolvasom a fórumot,de a helyén kezelem... :) Olyanokat olvasok,hogy folynak a könnyeim a röhögéstől... :)
Viszont az tényleg zavar,amikor sok hirdető bebukását olvasom... Nos,az ilyenek a szememben a legrosszabbak... Aki ilyenre képes,attól mi nem telik ki ???
Ezért javaslom a T. Szerkesztőségnek,az önreklámozáson vagy lejáratáson kapott hirdetőknek egy szégyenfal felállítását okulás céljából,és a vendégeknek is világosabb lenne a történet...
Mert ez biztos nem jó reklám,és talán így kevesebb lesz az ilyen próbálkozás...
Mert sok esetben furcsállom,hogy Önök ( ezek szerint hiába ) kiírják ezt,de mégis vannak fórumozók,akik még nyilvánosan meg is köszönik a bebukott hirdetőktől kapott "infót"... :) Oké,nem vagyok naív,de biztos vannak olyanok,akiknek még így sem esik le... :) A "szégyenfal" létrehozásával egyrészt ez egyértelmű lenne,másrészt talán jobban meggondolnák,hogy érdemes -e ilyet tenni...
Gondolom,ez pláne tiltakozást váltana ki a hirdetőkből,de én azt mondom,ne a fórumban való kavarásban lássák az ilyenek a lehetőséget,inkább szolgáltassanak úgy,hogy a munkájukkal bizonyítsanak... Én sem általánosítva mondom,természetesen,csak az vegye magára,aki ilyen... Ez az én javaslatom...