:D :D szerintem is.
:D :D szerintem is.
Khhhm... Máskor legyél kicsit figyelmesebb , bobo=hirdető=Kitti :-D:-D
Remek :D Miért nem kéred mindjárt a lakcímét,bankszámla számát,meg a többi okmányinak az adatait??? :D
3 mondat,10 helyesírási hiba. Lenyűgöző!
téged lopót meg ? ad oda a telszámot és rendezzétek ,le ha te biztos vagy a dolgodba ,ha meg nem akor csak rosz indulatu lejáratás ,szerintem női politika,na nézük mijen bátor is vagy láthatjuk a telszámodat ,mer amit te müvelsz nem ide való.vagy csak hang embert találtunk megint,kár
kac-kac
Nevezzük inkább lopós szarkának!
Igen róla ...... De látom elég vastag a bőr a képén hogy nincs szégyenérzete az ilyen lopós dögnek és még mindig Csabán van a tanult lány ......
Most akkor kiről van szó?? Kittiről?? Ő az aki lopott dolgokat mint lánytól mint vendégtől ??
Itt dolgozott egy lány és sajnos ő is porul járt vele.
Katasztrófa ez a társaság,miért kell minket hülyének nézni?A neten minden héten másik kép,az ujságba más név.Ez mindennek nevezhető, csak jó szolgáltatásnak nem!Aki lopós takarodjon a városból ezek után ugyse lessz vendége!Robertó honnan ismered a lányt????
Lassan leáldozza a csillagát mindenhol , senkinek nem fog kelleni hogy ***moderálva*** !!! Előadja az álszent becsületes brazil lányt , és 3 nap mulva lelép !!! Mindenhol keresik már ... Elöbb utobb mindenkit megtalálnak Dr*g*m !!!
Mindig is változtatta a haja színét,hogy ne ismerjék meg.
De hát ő nem szőke hanem barna most ezt az egészet nem értem
Bocsánat néven.
Igen aki Kitti néved hirdet..
szerintem tévedés mert egy szőke haju lányt keretek nem?
Ezt a barna haju lányt keresték?
Szia.. Az egész országban keresték.. Vissza kekll olvasni a fórumokat..
Szia annyit meg tudnál mondani hogy hol l*p*t a lány?