Még jó hogy ma jöttem,és ma még nem is dolgoztam :) nem tudom miért jó másnak betenni ;) Ha valakinek nem megy a bolt,akkor ne mást akarjon bemocskolni,a fényképgaranciát meg tényleg azok kapják meg akik valójában a képeken szerepelnek!
Még jó hogy ma jöttem,és ma még nem is dolgoztam :) nem tudom miért jó másnak betenni ;) Ha valakinek nem megy a bolt,akkor ne mást akarjon bemocskolni,a fényképgaranciát meg tényleg azok kapják meg akik valójában a képeken szerepelnek!
Nagyon gáz a helyes irásod 😂😂✋
Üdv!
Bella22-nél volt már valaki? Vagy bármi infó róla?
Én voltam. Még kezdő, de ügyes és nagyon szépen mosolyog.
Nekem nem jött be. Lehet neki nem volt olyan a napja, de eléggé passzív volt. KEdves és aranyos de odaértem és még vagy fél órán át pötyögte a telefonját...
Sziasztok!
Nem tudjátok Linda 30 mikor lesz újra a városban?:) Az egyik legjobb lány akivel valaha dolgom volt
Szia Laci itt akarsz lejáratni tudom hogy igy akkarsz boszuskodni.soha nem voltál vendégem de ha vallamit akkarsz legyen benned annyi hogy hívj fel és meg beszéljük.sziiia
Most! És teljes mértékben egyetértek. Én is csak jót tudok róla mondani. Szóval, AJÁNLOTT !
Ma este voltam a Melliszánál csak franciárért mentem mert kevés szabadidőm volt sajnos! Csak ajánlani tudom mindenkinek aki szeretne egy jót szopatni!
Virág: 31.-e után Zegen nem vagy már elérhető vagy új helyen leszel megtalálható? :) (vagy pihenőt tartasz, nyaralsz, vagy egyéb miatt egy ideig nem láthatunk aktivnak itt)
Sziasztok!
Virág 21-ről kérek gyors infót, mert csak a héten lesz.
Köszi!
Sziasztok!
Nóriról vélemény?:)
Amúgy Virágot csak ajánlani tudom. Nagyon közvetlen és érti a dolgát:D
Virág gyönyörű,nagy mellű,vékony alkatú és abszolut bomba pesti csaj benyomást kelti,orálja jó,punci kellően szűk,popsija pedig még szűkebb,teljes mértékben visszajárós lány,kedves,de határozott,tudja mit akar és te mit szeretnél,többszöri meglátogatása javasolt :)
Ketrin (20) vagy Kitty (19)ről valakinek tapasztalata? priviben is jöhet,köszönöm
Na igen Virág jól néz ki, csak az a baj nem lehet időpontot kérni nála előre. Ez meg így macerás, elmész hívod aztán vagy felveszi vagy nem, te meg szobrozol a kocsiban.. Nálam az ilyenek eleve kiesnek.
Virág nagyon profi hirdető és nagyon csinos. Igaz hogy idő pontot nem ad előre .Negyed órával előtte kell időpontot kérni vagy mikor elindulsz akkor kell hívni,de a megbeszélt időre mindig fogad. Én már többször voltam nála de ez még egyszer sem fordult elő.
3x voltam eddig Virágnál mikor zegen volt,1x nekem is várnom kellett de csak 4-5 percet,másik 2 alkalommal a megbeszéltek szerint mehettem
Virág: alig várom már hogy találkozzunk :D
Jenny20-ról mi a véleményetek?Helye sajnos nincsen!Volt valaki már vele?
várom mikor aktiv az oldalad ''ott''