Jóreggelt Uraim! Új vagyok még a fórumon, de már régóta olvasgatom, na nem ezt, hanem a másik sopronit, a "piroslámpást".
Tegnap voltam Lilli (20)-nál. Nos, a képeken valóban Ő szerepel, a megadott adatok valósak, vékony testalkat, 165 cm magas, 80 cicik, amelyek picik, de én szeretem a kicsi ciciket :)
A bejelentkezés egyszerű volt, rejtett számról hívtam, azt is felvette, és szerencsémre azonnal tudott fogadni. A lakás könnyen megközelíthető helyen van (Kossuth utcáról kell letérni), parkolás ingyenes. A lakás nem túl szép, lepukkant, de még elfogadható szinten. Sajnos cigiszag van, ami nemdohányzó ügyfeleknek kellemetlen. A leányzó fehérneműben fogad, és a szobába kisér. Kozben van lehetőségem jól szemügyre venni, és dönteni, de csinos, szóval maradok. A szoba tiszta, enyhén sötétített, az ágy nagy, kényelmes, vízzel kínál. A másik szobában vannak, de nincs hangos beszélgetés, nem zavaró, a tudat sem. *** moderálva ***. A fürdő a lakáshoz képest jó, de messze a tökéletestől. Törölköző tisztának tünik, tusfürdők több, noname. A leányzó összeségében kislányos alkatú, vékony, de kellemes arca van. Sokat nevet, ami szintén plusz pont. Simogatással és puszilgatással kezd, majd egyre jobban kiterjeszti a simogatást. Miután sikeresen felállította, óvszer, és action. Nem részletezném, de jól éreztem magamat, pózváltások többször, mindkettőnk kívánsága szerint. Végén még letörölget, és beszélgetés, barátnő feeling. A leányzó összhatásban 7/10, ami Sopronban egy jó pont ;), annó Fanni 6/10 volt nálam. Szóval tessék vigyázni rá, habár nem marad sokáig, csak néha-néha egy -két hétre visszatér.
Üdv és jó vadászást.
Doc