Sziasztok! Meglátogattam Viviennt. Keco a temetőpanoráma lakóparkban, tiszta új. Szabályosan lemészárolt a hölgy. Tuti alakja van. Franciskája gyilkosjó. Az elején úgy begyújt a kandallóba, de úgy......, alig marad erőd arra amiért mentél. Nem nyafog, küldhető neki rendesen. Erősen ajánlott!
Szexpartner fórum sopron
Soproni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Airgeneral · Újonc (98 hozzászólás) · 2018. augusztus 09. 12:29
cunnilinguist · Újonc (36 hozzászólás) · 2018. augusztus 04. 23:46
Végül csak sikerült összehozni egy újabb randit, köszönet neki innen is. :)
cunnilinguist · Újonc (36 hozzászólás) · 2018. július 28. 18:57
Egyetértek, én csak azt sajnálom, hogy olyan nehéz bejutni hozzá, remélem hamarosan sikerül ismét meglátogatnom. :)
gyalogkakukk · Újonc (15 hozzászólás) · 2018. július 27. 17:42
Hello mindenki.
Grétinél voltam.
Kedves. Hozzáállás technika hely minden ok 10/10.
Aki nem a nagyon vékony csajokat keresi annak be fog jönni......
ÉS NEM SOKAT DUMÁLÓS...... AZ ÓRÁT AZZAL TÖLTJÜK AMIÉRT TALÁLKOZUNK.
Újra keresni fogom.
bögyörőzőgyőző · Újonc (2 hozzászólás) · 2018. július 27. 00:27
Niky nél jártam itt sopronban,nagyon tud a leányzó.szájtechnika brutál,így még senki sem csinált meg.érdemes meglátogatni.kihagyhatatlan.
Airgeneral · Újonc (98 hozzászólás) · 2018. július 23. 21:25
Meglátogattam Bellát és de jól tettem! Arca szép, kitakarástól nem kell félni, teste bombajó. Nagyon érti a dolgát, tökéletes szinészetet nyújtott, jól is dolgozik. Jó a beszélőkéje, amit nem bántam, mert jól oldotta a kezdeti feszültséget. Tuti megyek még!
Doc · Tag (276 hozzászólás) · 2018. július 20. 19:40
Nem írok :) Megtartom magamnak :DDD 10/10
Doc · Tag (276 hozzászólás) · 2018. július 14. 20:44
Bianka (27) kis finomnak tűnik! Nemsokára fogok beszámolót írni róla
Nagyfadok · Újonc (16 hozzászólás) · 2018. július 12. 09:21
Sziasztok ! Sikerult meglatogatnom Kinga26ot ! Ajanlani szeretnem mindenkinek! Korrektségből jeles . hozzaallas 10/10 egyuttlet 10/10 . reg voltam ilyen perfect hirdeto holgynel . :)
yamann2000 · Újonc (35 hozzászólás) · 2018. július 05. 22:39
Hangulat van csak privát talán bizalom ami el szállt 😂😈
sandokan89 · Újonc (56 hozzászólás) · 2018. július 04. 21:23
Nagyon kihalt lett a hangulat.
Dinho · Újonc (20 hozzászólás) · 2018. június 06. 22:11
Én tegnap voltam nála.Egy órát kértem,neki az 26!!perc. A két menet között 3 perc masszázst adott,majd muszáj volt a másodiknak nekiállni..Szerintem ilyen rövid idő alatt senkinek sem sikerül..Ja a telefonba a natúr franciska alap,de a helyszínen kérdés nélkül gumit húz..Egyszóval a produkciója olyan volt mint a magyar válogatott ma.Qrva gyenge..
Doc · Tag (276 hozzászólás) · 2018. június 06. 21:22
És ismét itt a kis aranyos :) Olyan szomszéd lány típus :D
Timi (31)
Lánykereső Szerkesztőség
· 2018. június 06. 17:16
Kedves Hirdetőnk és Látogatóink!
Kérejük ne itt folytassák et az eszmecserét, hanem acsevegés topicban
Doc · Tag (276 hozzászólás) · 2018. június 06. 16:28
Kedves Letti, nem tisztem MPA kollegát megvédeni, de eddig elég reális beszámolókat írt. Kétségtelen, h amit Rólad írt, az rövidre sikerült kifejthette volna jobban is, de még megteheti. Tervemben van, h én is elmegyek hozzád, aztán esetleg én is megírom a magam beszámolóját, hosszabban ;)
Doc · Tag (276 hozzászólás) · 2018. június 06. 15:47
Szia, szerintem nem írta, h tegnap volt, caak tegnap írta meg...
határőr · Újonc (3 hozzászólás) · 2018. június 06. 15:39
Én is voltam Lettinél....maradtam.....kétszer is....és én nem bántam meg!!!! megyek máskor is!
Airgeneral · Újonc (98 hozzászólás) · 2018. május 23. 03:31
Meglátogattam Szimit. Jerevánon rendel. Képei fedik a valóságot, a kitakart arca szép. A szolgáltatás minden részéhez kell védőruha, ez nála szabály, nincs kivétel. Nagyon kedves, már a telefonban is az volt. Jó volt vele, nem játsza túl, de nem is fadarab, pont jó volt.
Tupac · Újonc (44 hozzászólás) · 2018. május 16. 22:35
Kloé 30
Sziasztok Kollégák!
Kloé a soproni " vígalmi negyedben" rendel (Jereván) :) . Tiszta,rendes kecó,a mosolya már le is vett ahogy beléptem..A szemei..azok nem egyszerűek,rádnéz és akarod..:)
Nagyon kedves, megvan a " barátnő feeling" abszolút, szinte tudja mit akarsz, nagyon odaadó.A képeken ő van,talán a haja kicsit más színű..A teste rendben van,franciska ötös,csak győzd visszafogni magad..:) Utána pedig úgy bújik ahogy szeretnéd..:)
Ha dumálnál egy kicsit,vele lehet,megvan az intelligenciája hozzá.A magam részéről,nagyon jól éreztem magam, igazi felüdülés..Remélem jön még, rendes,tisztelettudó srácoknak ajánlom melegen..Hello
Félhat · Újonc (37 hozzászólás) · 2018. május 16. 13:03
Mira28 Jerevánon rendel földszinti lakásban.
Kedves figyelmes lány,próbál a vendég kedvében járni.
Nagyon formás feneke van,részemről ajánlott.
Ja és a kutyapózt ki ne haggyátok,mert nagyon jó a technikája.
Csütörtök estig marad.