Halihó!
Hogy is jártatok velem? Megosztottam a tapasztalataimat és szénné oltottatok? Gondold ezek után jó kedvvel fogok majd írogatni továbbra is a fórumba? Azóta egyébként is csak kétszer voltam lánynál, és egyik alkalommal sem Kendránál.
De eleve nem értettem az egész történetet, meg a fogalmazásmódom kritizálását. Hozzá teszem, hogy szerintem egy aktív tagtól a fórum színvonala csak emelkedik, a több szem többet lát elvet követve meg nem gond, ha minnél több beszámoló olvasható az oldalon. Attól, hogy nem írok, még én is el tudom olvasni a mások véleményét és úgymond leszűröm a következtetést, nyilván ezért is sikerült nekem is elkerülni az utóbbi időben a különböző indiánokat, akikbe az elején egy az egyben beleszaladtam, nem értem, hogy miért nem lehetett ennek örülni, mégha nekem eltérő is volt a véleményem a tiednél...
Egyébként Doc nem tudom, hogy most itt a területedet védted, vagy hogy pontosan mi a bajod a Kendrával és ennek kapcsán a beszámolómmal, de nem hiszem, hogy bármivel kiérdemeltem a ti támadásotokat.
Na mindegy, ez nem a dráma helye.. Mindenkinek jó ribizlizést!
Písz!