Szexpartner fórum sopron

Soproni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
kalandor007 · Újonc (34 hozzászólás) · 2016. május 15. 14:38

Engem taszit a nagyszemérem ajak...Ennyi...

mekegek · Kvázi-tag (107 hozzászólás) · 2016. május 18. 11:29

Egy időre kiszálltam!

Olyan madárkát találtam!

Ne kérdezzen senki!

Úgysem mondom el!

Pedig szeretném világgá kürtölni!

De nem!

Csak ha lelép a kedves,valamiért!

Na majd akkor visszanézek!

Doc · Tag (276 hozzászólás) · 2016. május 18. 12:11

Beszámoló:

Heni (22)

A képeken Ő van.

A lakás jó helyen van, tiszta, csak sajnos kicsit dohányszagú. Fürdő, törölköző rendben van.

A képeken Ő van, az arca szerintem szép, cuki, de sajnos a képekről nem jön át, hogy kicsit ducibb az átlagosnál.

Hozzáállása teljesen korrekt, még szeretném viszontlátni!

Nálam: 8/10, ajánlott

Doc · Tag (276 hozzászólás) · 2016. május 18. 12:11

Már most hiányzol...

Greg · Újonc (34 hozzászólás) · 2016. május 20. 11:52

Nekem szerda reggel elsőre felvette. Cindyvel volt megbeszélve egy találka. Előző nap egyeztettünk, de a megbeszélt idő előtt negyed órával (majd 5 percenként újra) hiába hívtam, nem vette fel. Ezért hívtam inkább Biankát. Nála már voltam, tudtam, hogy nem csalódok.

origo40 · Újonc (12 hozzászólás) · 2016. május 23. 17:21

Hali skacok! Barbi 25 és Dior-ról 1 rövid infót? Köszi!

Doc · Tag (276 hozzászólás) · 2016. május 25. 14:09

Ekkor dömping van, és sehol egy beszámoló?

Se egy jó élmény, se egy rossz???

Beszámoló: 

Nemrégiben voltam Nóra (20)-nál. A képeken Ő van, Jerevánon rendel.

Csinos, szép a teste, fiatal, csodás cickók. A hozzáállása a fiatalságából adódóan még fejlesztendő.

Nálam 6/10

Lakás, fürdőszoba, törölköző: 1/10

Összesítve: 4/10

És érdekes, de utána kaptam egy privát üzenetet, pont NóráRÓL:

"Nóra 20 vállalja gumi nélkül +** ezer csak a gumi nélkül. Meg ** 1 óra. **-őt adtam neki és cserében elkaptam egy jó kis betegséget. Most gennyes pöttyös a cerka meg fáj a makkom :("

Nos, ennyit a gumi nélküli együttlétről, még szerencse, hogy eszembe nem jut. A MT-t kértem, hogy írja le a fórumon is, de nem tette meg, gondolom szégyenli. Pedig sok embert megmentene.

Kérnék mindenki, hogy éppen az ilyen esetek miatt írjátok le a fórumon, ha jót/rosszat tapasztaltok!

drkv · Újonc (1 hozzászólás) · 2016. május 25. 20:38

Sziasztok

telefonszamokat kaphatok az alábbi lanyokhoz?

Ha gondoljatok privatban is johet.

Köszönöm 

Gréta 38

Yvonne

Revolver · Újonc (27 hozzászólás) · 2016. május 26. 17:52

Liána 24

Egy echte roma lány! A képeken ő van. Alak stimmel, bár szerintem már szülhetett mert mellek kicsit gravitáltak és a hasán is strichák voltak. Előadás közepesre sikeredett! Amit muszáj azt megcsinálja! Mikor voltam egy *** moderálva ***! Azt mondta így született! *** moderálva *** Kecó úgy ahogy rendben volt. Összességében 10/4

Sajnos már nincs a városban de voltam egy Cintia20 nevú hirdetőnél is! Ilyen alakot csak rajzolni lehet! Hihetetlen cicik! Azt hinné az enber hogy nem eredetiek pedig azok! Kicsi fenék darázs derék! Play-boy ban lenne a helye! Hozzáállás egész jó! Francia fejleszthető de látszik hogy igyekszik. Egész jól bele állt a doggyba még talán kicsit élvezte is! Gyönyörű volt az egész lány! Jerevánon rendelt, kecó elmegy! 10/9 adnék rá alakja és megjelenése kedvessége miatt. hozzá állás még fejleszteni kell! Ha jön vigyázzatok rá! Egy kincs!

Revolver · Újonc (27 hozzászólás) · 2016. május 26. 17:58

Zsani32!

Csak egy franciára ugrottam fel hozzá! Képeken ő van, bár kicsit fel vannak javítva! Zenére csinálja! Úgy ütemezi ahogy a zene szól! Nem hittem a szememnek! Ki csalt belőlem mindent az utolsó cseppig! Technika nem semmi! Ügyes volt! Kecó belváros egész jó! 10/9 ajánlott

Revolver · Újonc (27 hozzászólás) · 2016. május 26. 18:04

Anita40!

Kecó Jereván elmegy kategória! Hihetetlen cicik! Alacsony a hölgy de nagyon csinos! Az egész együttlét rólam szólt! Látszott hogy a kedvembe szeretne járni! Francia csoda volt! Nagyon ügyes és nagyon figyelt rám! Hiába! A rutin meg az évek! 10/9! Köszönöm Anita! Még visszamegyek!

cunnilinguist · Újonc (36 hozzászólás) · 2016. május 27. 17:07

Valóban, Anita 40 egy igazi MILF. :) Nagyon kedves és csínos, szép kerek feszes ciccikel, franciája egyszerűen mennyei, talán a legjobb amiben valaha részem volt. Ma találkoztam vele, engem már a v. völgyben fogadott, a hely teljesen rendben van, autóval be lehet állni az udvarra. A fürdőben tiszta törölközők, több féle tusfürdő, az ágyon frissen felhúzott lepedő. Amikor megérkeztem ásványvízzel kínált, az anyagiak rendezése az együttlét után történt. Részemről 10/10.

Gábor_b · Újonc (26 hozzászólás) · 2016. május 28. 18:10

Nikinél(35) voltam még március elején. A lakás pici, tiszta, ilyen téren minden oké. A hölgy nagyon jól néz ki, alacsony, helyes, feszes bőr, gyönyörű mellek. Végig kedves, jól lehet vele beszélgetni. Az együtlét rövid volt, de nem az ő hibájából. Mindenképp érdemes menni hozzá. 

rolipoli · Újonc (1 hozzászólás) · 2016. június 02. 19:38

vajon tamarának mért van 4 hirdetése

Noemi35 · Újonc (6 hozzászólás) · 2016. június 03. 10:20

Nem csak neki.. rengeteg a hirdető de vajon ez hány lányt takar

vkri · Újonc (1 hozzászólás) · 2016. június 05. 13:21

Sziasztok!
Biszex makktársat keresek hármas hancúrhoz!
Privát üzenetben várom a jelentkezést.

M975 · Újonc (5 hozzászólás) · 2016. június 07. 19:00

Sziasztok !

Alexandra nevű szolgáltatónál jártam . A hölgy aki fogadott köszönőviszonyban sincs a képen látható szépséggel .

Sajnos :(((

c*gánylány , alacsony és duci,stria csikokkal. egy stimmel , hogy fiatal .

"Testőr" pedig a "rendelő" elött autóban tart szolgálatot . viccc  

NAGYON NEM AJÁNLOTT !

BJL · Újonc (1 hozzászólás) · 2016. június 08. 11:57

Sziasztok!

A most sopronban található lányok közül kik tartoznak az ajánlott kategóriába. Elég csak név. Akiben nem csalódnék. Még kezdő vagyok ezen a téren. 

Anitaszexy · Újonc (22 hozzászólás) · 2016. június 08. 17:05

Nagyon látszik a képen ha valaki nem fehér bőrű😨

Saandra · Újonc (13 hozzászólás) · 2016. június 08. 17:50

Az komoly. nem is az a baj ha cigany valaki hanem ha igenytelen. :(

Téma indítva: 2010.02.25., 3380 hozzászólás összesen