ezt én is csak igazolni tudom....f*rtelem(hál isten sikerült kidobatnom magam)ilyennek nem f**etek!
ezt én is csak igazolni tudom....f*rtelem(hál isten sikerült kidobatnom magam)ilyennek nem f**etek!
üdv szertnék pár mondatot irni néha elszoktam menni csajozni héát én mergtehetem néha megtetszik vaélaki férfibol vagyok de nem egy olyan hidetövel talákoztam pld tegnap nem is ö van a foton és atz monja ö az 20evvel idösebb ***moderálva*** sokan hülyének nézik az embereket en 50eves multam de felmerem vállalni magam réka és reni nem ismer önmagára frissitse a fotot ami ha egyáltalán ök 20eves fot atz hiszik mindenki palimadár és nyomtatja a l**ét már bocsáánat a ***moderálva*** miééert ne válogassak inkább 23evest mint 63evbest nem de
kedves vadász kollégák szerintem lili a tuti de a francia g*mival nem jön be lehet *xtra ként jo lehet gyönyörü kivánatos igazi csmege punci én tuti megyek hozzá
Uraim, egyszerű a megoldás, MINDENKINEK:
Ha nem az nyit ajtót, aki a hirdetésben szerepelt, akkor illedelmesen meg kell köszönni a lehetőséget, és EL KELL JÖNNI.
Ha vki már a hirdetésben hazudik (kor, testalkat, tömeg), akkor az megérdemli, hogy simán kiforduljunk tőle. Szerintem a fórum cenzurázói egy olyan hozzászólást, hogy nem valósak a képek, nem fognak cenzúrázni, mert hosszútávon az oldalt fogják lejáratni, ha sok (és egyre több) kamus hírdető van!
Szóval fogni kell a billentyűzetet, és MEG KELL ÍRNI a negatív tapasztalatot!
Kedves moderátorok! Más oldalnál pénzt fizetnek azért, ha vki kamus képeket talál a hirdetésekben.. Nem cenzúráznak..
Szia!
Szerintem ne sértődj meg, mert azzal csak az oldal üzemeltetőinek teszel szívességet, nekünk, "sorstársaknak" meg nem segítesz vele... Ha vmit törölnek, fogalmazd át, és küld be még1x, ez olyan, mint a népszavazós kérdesek, egszer csak átmegy ;)
Ja, és ámen :D
Laura 29,Fannika 29 ugyan az a hirdetö köze nincs a képeknek a valósághoz 4 különböző telefonszámal hirdet vigyázon mindenki vele.
Lili 22 kő! Vér szállt a farkamba ahogy megláttam!
Sziasztok, vólt mar valaki Léda(39)???
hello tudtok ajállani valmi megbizhato sexmasint
aki ad is valamit élvezi is nem arany*rba dolgozik
Mit szólnátok, ha csinálnánk egy forumot a soproniaknak, ahol cenzúra nélkül el lehetne mondani mindent. Szerintem hasznos lenne mindenkinek.
Annyira gáz amit műveltek!
Elég annyit írni h pl: csaj neve hozzáállás kégli tisztaság ajánlom v nem ajánlom.
Másra ha kíváncsi valaki akkor írjon privátba!
meg kell nézni debrecent nyiregyházi lányokat magsan verik az ittenieket nézzétek és ámuljatok
Karoly,inkabb szerezz egy baratnot.....bar ketlem hogy a kepessegeiddel menne!"Jill" vagyok,tudod akirol csak almodozol....:)))))
Elégedett ember,
nem ír rosszat rólad az biztos!
Ez nem egy tarskereső oldal,ez azert gondolom lejott,vagy megsem??
Üdv urak! Amandáról írnék. Én már vootam nála, de még szekszárdon. Nagyon csinos csajszi. Azok közé tartozik akiknak minősíthetetlen a fotósának a munkája. Sokkal jobban néz ki élőben.Együttlét: Nem nyavajgott. Igazából amit kértem megcsinálta.10/10 Nem tudott visszaadni ezért gond nélkül megbeszéltünk egy popsit, ami elég jó volt. Szép mellei, feneke van. Fiatal tini lány. Ő van a képeken, csak sz*rok a fotók. Hozzáállás: nem volt vele gond. 10/10
Technika:fiatal, tini lány. Természetes, hogy még meg kell tanulnia olvasni a férfiak reakcióiból, h mi a jó az embernek, de igyekszik, tényleg! Érezni a szándékot, hogy örömet akar okozni. Én a technikára ezért 10/ 9-et adnék. Nem *xtrázik a csókkal, meg a natúr fr. val.. És nem kell nagyobb csokrot vinni mint sok kamu hirdetőnek akik csak leh*znak és még ***moderálva*** is és b*nkók is a tetejében. 👍 mindenképpen ajánlott kategória.
Kösz,hogy ezt megírtad!Mert a képek alapján,minimum 30 éves nő képe jön le.
Így viszont megyek Amanda!
Kedves Jill!
Azt látom, h nem bírod karcsi30-at, és a fórumhozzászólásokban visszakeresve tudom, h egyszer negatívat írt Rólad, szóval emiatt zrikálod. Szíved joga, de megkérdezhetem, h most Győrben miért éppen Nina masszázs a neved? Voltál már Vica is, Jill is, esetleg ezeket a neveket már nem bírod eladni? Netalántán akkor karcsi30 esetleg igazat írt, és ez fájt Neked? Nem ismerlek, nem voltam Nálad, nem tudok Rólad nyilatkozni, de a hozzászólásaid alapján nem is foglak megismerni.. :P