Szexpartner fórum sopron

Soproni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Doc · Tag (276 hozzászólás) · 2016. szeptember 22. 17:18

Lám-lám, ha már ennyit elértem, hogy van új beszámolónk, máris megérte titkolóznom ;)

Csak így tovább, jót és rosszat is megírni ;)

KÖSZÖNJÜK!

sopzso · Újonc (3 hozzászólás) · 2016. szeptember 23. 10:29

Cintia 22: Nem ő van a képeken, vagy legalábbis a fotózás óta nagyon meghízott, és le is barnult a nyáron. A lakás is gáz, én elkerülöm.

Üdv.

Airgeneral · Újonc (98 hozzászólás) · 2016. szeptember 24. 12:03

Osztom a tapasztalatot Ninával kapcsolatban. A NF tényleg nagyon jó nála, kár hogy a végén nem lehet bent maradni.

bang · Újonc (4 hozzászólás) · 2016. szeptember 24. 19:08

sziasztok!

Jártam Kármennél és gondoltam megosztom veletek eme élményem.

elvileg 24 éves de szerintem nem!

elsőre egész normális de aztán .....

a teste egész jó leszámítva a melleit! méret még jó is lenne de az a forma.....

az időt lesegeti a kis laptopján és miközben  megy a dolog vicsorog mert állítólag fáj neki!(szivem akkor ez nem a te pályád! )

azt egyszer csak kiugrik belőled  holott te nem kérted meg és elkezd franciázni már ha annak lehet nevezni azt a nyammogást és ha nem vagy kész az se érdekli lejárt az idő közli!

elkezd öltözni és így jártál!

Nagy csalódás voltál Kármen!

Erősen nem ajánlott kategória!!!!!

Doc · Tag (276 hozzászólás) · 2016. szeptember 24. 21:27

Szia!

Sajnálom, hogy így jártál, de köszönjük, hogy legalább megírtad a fórumon. 

Arra kérek minden kedves MT-t, hogy jó és rossz tapasztalataitokat egyaránt osszatok meg itt a fórumon, ne csak kérdezgessetek, illetve mielőtt kérdeztek, használjátok a fórum keresőjét...

(Amúgy tavaly Revolver kolléga írt már egy Kármenről, és a leírása kísértetiesen hasonló sztori...) 

Doc · Tag (276 hozzászólás) · 2016. szeptember 24. 21:28

Nem írtad le, h merre van, hogy mi is elkerülhessük ;)

xdxdxdxd · Újonc (2 hozzászólás) · 2016. szeptember 26. 05:14

Köszönöm szépen a kedves szavakat. Egy egészen apró részlettel szeretném csak kiegészíteni. Akár építő jelleggel...

Igaz, tényleg pont félóra volt... csak azért emlékszem, mert nem ez a jellemző rám.

Ha nem szeretnél máshol is így járni, akkor a megbeszélt 'negyedóra múlva' az ne félóra legyen, és az utánad következő kedvesebb vendégem nem engem okol sértett büszkeségel.

Legyen szép a napod!

Dugóhúzó · Újonc (39 hozzászólás) · 2016. szeptember 26. 14:35

"Sziasztok. 23 éves vagyok kocsiba vállalok mindent hívjatok bátran." Felhívtam, kérdeztem tőle, mennyiért vállal olajcserét és jobb-bal külső-belső kormányösszekötő cserét. Meg téligimi cserére vihetem e az autót a későbbiekben? Nagyon udvariatlan volt, letette a telefont. Ide sem viszem az autót többet.....

Doc · Tag (276 hozzászólás) · 2016. szeptember 26. 16:21

Wehehe :D

Ezt a poént már ellőttem... és törölték is azóta :D

De azért jó volt ;)

kapusi · Újonc (14 hozzászólás) · 2016. szeptember 30. 23:41

Kármenből  egyszercsak Noncsika lett, milyen gyorsan keresztelkednek. Ha valakinek valami nem megy  azt nem kell csinálni. lehet másik pályát választani.

harisnyaboy · Újonc (14 hozzászólás) · 2016. október 01. 08:01

Üdv MT-k!

Sajnos elmentem andika (36)-hoz mekegek véleményének ellenére, gondoltam hátha akkor csak rossz passzban volt. Hát nem... A külső megfelel a képeknek, szerintem jó teste van! A hely már kevésbé bizalomgeresztő,  legalább is kívülről. Teljesen gépies, fürdés után csak feküdt az ágyon és várt, nem ehhez szoktam, jobban szeretem, ha kezdeményeznek, szolgáltatnak :), beszélgetnek, kicsit segítenek feloldódni. Francia gumival, hát nem volt egy élmény, nem is csinálta túl jól, éreztem a fogait végig... első menet után már küldött is volna utamra, de nem hagytam magam. Kár volt. Unottan kérdezi közben, hogy na, menni fog? igyekezni kellene - na itt ment el a kedvem az egésztől, kivettem, felöltöztem és eljöttem. Soha többet nem megyek! Kidobott pénz volt a javából, más szolgáltatók ezen az áron sokkal többet nyújtanak–valóban szolgáltatnak!

KG · Újonc (3 hozzászólás) · 2016. október 01. 14:46

Tapasztalat: Erika Domina.

Tegnap voltam nála és ma egész nap Ő van a fejembe. Fél órából egy lett, és végig velem foglalkozott. Előre megbeszéltünk mindent és ezért "felkészülve" mentem hozzá. Nagyon bejött a stílusa és gyönyörű az egész lány. Vigyázni rá! ;)

KG · Újonc (3 hozzászólás) · 2016. október 01. 14:57

Szia, szívesen venném a beszámolód. Most kezdtem ezt a "műfajt" ezért sok beszámolóval nem büszkélkedhetek. De már próbálkozom, nekem is érdekem, hogy a lehúzós lányok miharabb "fényt" kapjanak, és a valódi profikat megismerhessük. Üdv, KG

Doc · Tag (276 hozzászólás) · 2016. október 01. 19:47

Köszönjük, hogy megírtad, remélhetőleg ezek után nem sokan látogatják meg, és áthelyezi a székhelyét mihamarabb máshová, vagy feladja a szakmát (utóbbi persze nem valószínű)

zipporea · Újonc (5 hozzászólás) · 2016. október 03. 08:02

Sziasztok!

Szombaton akartam menni Alexa18-hoz. Telefont többször rám tette. Hozzáteszem minden extra. A gatyádat ott hagyod ha csinálni is akarsz valamit. A megbeszélt időpontban váratott még majdnem fél órát. Felmegyek a Barbi19 nyit ajtót(nem az esetem, meg az a beszéd uhhh) közli az Alexa elfoglalt menjek hozzá. Inkább eljöttem. Utálom az ilyen eseteket. A lakásban jövés menés találkozol mindenkivel. 4 vannak ha jól láttam  Alexa,Barbi,Catalina,Erika

Én nem ajánlom. Nem korrektek. IV Lacika fagyizóval szemben.

funshipspecial · Újonc (7 hozzászólás) · 2016. október 05. 21:13

Osztom az elozo MT velemenyet. Most Zsofi 19 es Jazminka rendelnek ott. LEHUZAS, a kifizetett orat meg az extrat meg sem varva 20 perc utan tavoztam.bovebb info priviben!

flipperbajnok · Újonc (11 hozzászólás) · 2016. október 06. 12:09

Szerintem Jázminka nincs Sopronban sajnos.

KG · Újonc (3 hozzászólás) · 2016. október 08. 07:36

Sziasztok!

Mire megírom eltünik a leányzó vagy nevet vált, lehetetlen követni Bella 22-vel szerettem volna beszélni de rám rakta a telefont beszélgetés közben. Tudom nem nagy dolog de én csak olyan lányokat látogatok meg akikkel képes vagyok legalább két percet kommunikálni. 

G99911 · Újonc (25 hozzászólás) · 2016. október 08. 08:36

Sziasztok tegnap este voltam Szonja33-nál ,nagyon jól éreztem magam vele a képeken ő van. Lakás szép és tiszta. Részemről nagyon ajánlót,nekem 10/10

cunnilinguist · Újonc (36 hozzászólás) · 2016. október 09. 01:54

Sziasztok,

tegnap Zita (37)-nél voltam, kedves értelmes MILF hölgy, a képei fedik a valóságot. Feszes, vékony teste van, nagyon szép természetes cicikkel. Ügyes a technikája, a franciája valami isteni. Csókolózni is lehet vele, korábban kérdezték többen melyik lány vállalja. Az elszámolás teljesen rendben van, helyszín a V.völgy. Részemről 10/10

Téma indítva: 2010.02.25., 3380 hozzászólás összesen