Tisztelt Látogatók!
Gabor36 = Cataliana, Tamara, Vanda...
Így Gabor36-nak üzenjük, hogy *** Kérjük a hirdetők lejáratásának mellőzését bármilyen nick-ről! ***
Tisztelt Látogatók!
Gabor36 = Cataliana, Tamara, Vanda...
Így Gabor36-nak üzenjük, hogy *** Kérjük a hirdetők lejáratásának mellőzését bármilyen nick-ről! ***
én azért valamivel több virágot viszek magammal mert ki tudja hogy alakul a dolog, lehet akár nekem jönne meg a kedvem többhöz (bár sehova nem szeretek úgy menni hogy kicentizem a dolgokat még boltba se)
Többivel meg egyetértek, okmányokkal meg egyéb értékekkel felesleges
na akkor ezért nem merte ide beirni mert itt hamar bebukott volna a mutatvány
Angel face, rendkívül ötletes a listád. Mondjuk nem feltétlenül pozitívum ha egy nő bejárta a fél világot, ezt én negatívumnak tartom.
Tisztelt Fórumozók!
Mivel egyre többen kérdezik miért moderálunk mostanában ilyen szigorúan kivételesen leírjuk miért kerülnek csak úgy "divatból" törlésre hozzászólások
- Önök fórumozók kérték, moderáljunk sokkal szigorúbban!
- A felesleges Mariska, Rozika.. hogy van és látta-e valaki kérdések (amik egyébként csak sima rangszerzésre irányulnak) nem hisszük, hogy akkora valóság tartalommal bírnak, hogy a törlésük miatt probléma adódna bárki részéről (létezik a kereső, érdemes használni ;) )
- Az egyértelműen valótlan, vagy kamu hozzászólások törlése szintén nem értjük miért okoz gondot.
- A többes regisztrációval rendelkező fórumozók hozzászólásai szintén csak a félrevezetést szolgálják. Tudjuk, ezeknek a hozzászólásoknak hatalmas valóság tartalmuk van, mi mégis mást látunk.
- A trollkodásokra szintén nincs szükség az oldalunkon
És sorolhatnánk
Mi megértjük, hogy minden hozzászólás igen mély valóság- és őszinte tartalommal bír, meg szólás szabadság van.. Viszont szeretnénk egy tényleg korrekt, őszinte fórumot!
Megértjük, ha ez nem felel meg mindenki elvárásának, érdekének, mégis ez irányba próbáljuk tereni a fórumot.
Én csak egy kis mellékest szeretnék meg osztani Tisztelt szerkesztőséggel, hogy ha már a nevek és a fórumban található véleményekről tapasztalatokról pár év alatt össze gyüjtött enciklopédiáról írjak fogalmazzak hiszen tény ezek a vélemények rendelkezésre állnak, de valamiért nem értem hogy évek óta hirdető lányok esetén és a pár hónapot hirdetők is, egy név csere folytán kárba vész oly tiszteletben tartott vélemény tapasztalat hogy ez csak is a mi érdekeinket képviseli korrekt módon és tényleg ez a irány minket szolgálna fogyasztókat ?? Persze aki régóta itt böngészik azok többsége már az összes lány fotó albumát volt szíves meg ismerni a tini koráról, de tisztelet a korrekt időbeni fényképeket alkalmazóknak bár ők vannak a kevesebben. köszönettel
Sziasztok ha szeretnétek egy igénytelen fogatlan szőke c*gany lányt akkor ajánlaná catalin 24et. Megláttam élőben azonnal elfutottam. Vigyázzatok vele pénz kidobás
Köszi, h szóltál ;) Már régóta keresek egy ilyent :DDD
És miért baj ha kedves " hölgynek" nincs foga? Én kimondottan utálom ha harapdálják :-D
Köszönöm szépen.drága!
szeretettel újra várlak!
Sziasztok Vadásztársaim! Hamarabb megtudnátok mondani az ötös lottó számait mint hogy a kérdésemre érdemleges választ adjatok,de rápróbálok ;-)
Tudtok e olyan lányt,aki valódi képekkel hirdet és nem földönmatracos erotika van nála,hanem tiszta és igényes? Köszi
Azért ***moderálva***azt is,aki rábólintott a fényképgaranciás képekre! B-)
Srácok, keresem következő áldozatomat, de mit is mondjak... nézegettem eme remek Kitty19 képeit, hát, az első 4 már a múlt héten is itt volt, Szabina19 néven... ezek után érdemes még megnézni a csajt??? Illetve, ha Tamara20 valóban 20 éves, akkor én meg 15 :D Bámulatos.... Lehet, ezentúl már a tlefonban közölni kellene, "amenyiben nem valósak a képeid drága, azonnal visszafordulok!"
Ohhhhhhh 😃😃😃😃 hat koszonom szepen !!!! Meg Titok 😂😂😂😂😂 de imaaaadom 😃😃😃😃😃 Nagyon draga vagy 👍🏻💋 Csokoltatlak Minimie 💋💋💋💋😍
Figyelj mar miert irsz ki rolam ilyeneket ? Szerintem nem vagyok se igenytelen se fogatlan ne irj ki ilyet folam !!!!!!!
Miért? Ha kiírja, megharapod? :D
Egy kis tapasztalat.
Tamara (20) jerevánon rendel(lakásban többen vannak, ajánlotta, hogy még 1 csak is jöhet...), képek valósak, viszont a teljesítménye nem kimagasló, mondhatni, elég gyenge.
Natasa (21) nem találkoztam vele, viszont amikor szerettem volna, akkor volt pár hívás irányába, amit felvett, mondta, hívjam vissza x idő múlva, de alegvégén, amikor időpontot, meg többit megbeszéltünk volna már nem is vette fel...
Shena? tapasztalat?
Sziasztok fiúk, Melissa 25-nél jártam, ellopom Face commentjének osztályozós részét :D
Test: 10/8 (alacsony, pihe puha lányról van szó, ezen a skálán a 10-es a feszes tinit jelenti nálam, de ettől függetlenül nekem bejött)
Hozzáállás: 10/10 (már a telefonban is igen értelmes volt, ottlétem alatt semmi negativitást nem tapasztaltam, abszolút partner volt mindenben. Telefon/laptop/tablet nem csörgött/rezgett... manapság itt Sopronban már ez is értékelendő)
Tisztaság: 10/10 (nem néztem nagyítóval, az összkép rendben volt)
Kedvesség: 10/10 (abszolút velem volt arra az egy órára, semmi elhúzódás, nyafogás, siettetés)
Amit látsz és amit ígér (a megbeszélés alapján): 10/10 (a képeken ő van)
Hely: 10/9, a Sörgyárnál. Ha jól tudom, több apartman van együtt, s mások is rendelnek ott. Az ottlétem alatt más nem jött be hozzá (ilyet is tapasztaltam korábban), teljesen diszkrét volt.
Barátnő feeling: 10/10 (Egyáltalán nem éreztem kellemetlenül magam, nyitott, közvetlen csaj már az első telefon óta.)
Korrektség: 10/20 (Eddigi legjobb ajándék-teljesítmény arány... nagyon sok minden benn van az alapban, ami a többinél már extra, és a legfontosabb: nem nyaggat mindenféle extrával menet közben)
Összességében nálam 10/10. Egy teljesen korrekt találka volt, minden a megbeszéltek szerint zajlott. Megbízható, ajánlott kategória. A konkrét részletekért érdemes felhívni, s rászánni az időt meg az ajándékot.
Üdvözlettel:
Ship
Sziasztok Vadász társaim! Végre kisütött a nap Sopron felett! Találtam egy napsugarat,ami beragyoghatja az eget! Ő Szimi! Lakás korrekt,az akció szoba rendben és tiszta /és egy lány akivel nem kanapén,vagy matracon kell szeretkezni/. Hozzáállás 10/10, a francia nagyon kellemes,a bőre selymes,mindent megtett,hogy jól érezzem magam.
Tisztelt Mrlex5zil!
Ezen az oldalon van kereső, kérjük használja az, mivel olvasható vélemény Kloéról!
Köszönjük!
Melissa 25-höz tennék egy kis kiegészítést. Az előttem szóló szerintem vagy bekötött szemmel volt ott, vagy rövidlátó. Nem hiába van az arc alsó része kitakarva. Azt kérdezte, franciához húzzon gumit, vagy anélkül. Mondom kettőt. Lehet, hogy nekem túl nagyok az elvárásaim, de a csaj vicc. Csak azért maradtam, mert ritkán jutok el lányokhoz. Majd kiheverem....