Amúgy érdekes, de azóta Rico90 sem jelentkezett. Most vagy igen jól ráérzek a dolgokra, vagy üldözési mániám van, de az utóbbit kizárnám, mert azt a hangok megmondták volna :D
Szexpartner fórum sopron
Soproni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Doc · Tag (276 hozzászólás) · 2016. december 06. 16:04
Doc · Tag (276 hozzászólás) · 2016. december 07. 16:01
Beatrix (36)/Beatrix masszázs = Vica = Jill
:D
Vica45 · Újonc (2 hozzászólás) · 2016. december 08. 15:44
Kedves Doc!
VICA vagyok nem szeretném ,hogy hiteltelenél tegyél!
Nem vagyok Beatrix masszazs=Vica=Jill.
Kerlek győzödj meg mielött olyat írsz ami nem fedi a valosagot!
Köszönöm.Vica
Doc · Tag (276 hozzászólás) · 2016. december 08. 21:52
Kedves Vica45! Szerintem elég rég voltál 36 ahhoz, hogy Beatrix 36-al (=Vica=Jill) bárki is összekeverjen! Elnézést kérek, hogy esetleg rajtad kívül mást is "anyakönyveztek" Vicaként. Sajnos az a Vica ( aki régebben Jill is volt és most Beatrix) gyakrabban cserélgeti a neveit, mint más az alsónadrágját :D
Szóval ha valakinek a számok alapján (36<45) nem lenne tiszta, akkor leírom: Vica 45 nem Vica 36!
Még egyszer elnézést kérek, hogy félreértetted! De Rólad szó se volt... :P
Doc · Tag (276 hozzászólás) · 2016. december 08. 22:02
Csak nem Ts Barbie, Te kis huncut? :P
Vica45 · Újonc (2 hozzászólás) · 2016. december 09. 14:00
Szia Doc!
Itt ne adj az értelmezesre csak a leírtakra....
Sajnos!!!
De kedves vagy es köszönöm!
Szép napot!!!
F007 · Újonc (1 hozzászólás) · 2016. december 11. 13:51
Üdvözlet fórumozók ;)
Szeretném megosztani veletek a jó élményeimet. Mondjuk úgy, hogy az általam ajánlott lányok sora következik. Nem lesz túl hosszú :(.
Yvonne: Egy végtelenül jó fej csajszi. Nagy cici meg minden ami hozzátartozik ;). Csak azoknak akik kedvelik a nagyobb csajokat (persze nem úgy értem, hogy kövér. Arányosan telt sztem.) Francia kíváló, meghát a többi dologban is tudja mi a dolga :)
Erika masszázs: Egyszer voltam nála. Sajnos gyüjtő helyen volt akkor (sörgyár fele). Világbajnok mellek. A végén a francia olyan, mintha imádná csinálni
Britani: Jobb , mint a képeken! Ez nem sok lányról mondható el! Egy kicsit olyan volt nekem az eleje, mintha vmi üzleti tárgyaláson lettem volna :). A franciája isteni. Még visszatérek hozzá.
Sajnos ennyi. Kíváncsi lennék még Liára és talán Anasztáziára. Csak attól tartok, hogy ők is vmi gyűjtő helyen vannak (mint pl a nem rövid utca). Az ilyen helyeket, meg inkább kerülöm ha lehet :)
Üdv F007!
Rico90 · Újonc (30 hozzászólás) · 2016. december 11. 14:41
Lehet, hogy üldözési mániád van barátom! :) nem tűntem ép ne aggódj, csak dolgozok, 2 hét múlva megyék haza kit ajánlasz?? :) viccet félre téve. Érdekel, mégis csak Sopronban te vagy otthon! Keresőt használtam de kíváncsi vagyok a velemenyedre :)
Rico90 · Újonc (30 hozzászólás) · 2016. december 11. 14:46
Ja valamit hozzá teszem.., egy lánynál voltam Keszthelyen, véleményt is írtam róla! Nyugodtan keress rá :) bár ezt mondanom sem kell :)
Dugóhúzó · Újonc (39 hozzászólás) · 2016. december 11. 22:25
Többségében negatív vélemény ellenére, meglátogattam Kendrát! Udvariasan indítottam, nagyon kedves voltam vele, elvégre ő is egy nő. Lehet ezért, de velem is kedves volt. Teste szerintem szép, hozzáállása jó, mindent meg lehetett beszélni vele, nem nyavajgott. Egy valamiért szólt, a CSBCS-t nem szereti. Mivel szép lány, szerintem menni fogok még. De csak addig, amig nem fogok csalódni :-)
Sznupi · Újonc (28 hozzászólás) · 2016. december 12. 13:21
Tudom naív kérdés, de mi az a CSBCS? Csöcsön Bökdösés Csütörtökön? De most komolyan mi az, van valahol egy lista ezekről a rövidítésekről, mert gyakran meggyűlik velük a bajom?
Dinka76 · Újonc (26 hozzászólás) · 2016. december 12. 16:13
Csöcs bimbó csavarás, ha ismereteim nem csalnak.
És én se szeretem annyira...
Doc · Tag (276 hozzászólás) · 2016. december 13. 12:28
Szia. Mea culpa.
Ahogy nézem, mindenki Kendrát favorizálja, én sem ajánlhatok mást... Ahogy a viccben van: egymilliárd légy nem tévedhet ;)
De privátban, ha rámírsz, megírom...
Doc · Tag (276 hozzászólás) · 2016. december 13. 12:31
Google barátod megválaszolja ;)
Rico90 · Újonc (30 hozzászólás) · 2016. december 13. 13:57
Azt hittem valami dakota törzsbeli példányt fogsz ajánlani de ez sem rossz :D köszi bíztam benned :D :D
BeatrixAranykéz · Újonc (2 hozzászólás) · 2016. december 14. 17:54
Kedves Doc, az írásoddal 1 a gond aki nem ismeri az általad ismert Beatrixot- nyilván ugye vannak páran,én sem :D azzal minden azonos nevű hrdetőt lejáratsz ..na ez a nem szép ..
Ettől függetenül hál istennek én még nem okoztam csalódást, de az s tény h. holnap érkezem 3.szorra Sopronba, és aki a minőséget keresi az megtalálja :D Szép estét Mndenkinek.. Beatrix:DD
Doc · Tag (276 hozzászólás) · 2016. december 15. 14:55
Kedves Beatrix!
Igazad van, és elnézésedet is kérem, valamint mindenkiét, akit akaratlanul is lejárattam. De ha telefonszámmal szerettem volna pontosítani, és azt kimoderálják a hozzászólásból, addig ez mindig így lesz. Valamint ha vlaki több névvel adhat fel több hirdetést.... Na ezeken kellene változtatni, hogy a tisztességes hölgyek ne keveredhessenek gyanúba. Mert amíg vki egyszerűen új névvel tér vissza, az nem tisztességes...
Üdv: Doc
gezenguz · Újonc (2 hozzászólás) · 2016. december 16. 13:57
jaja, en elvbol nem megyek sem tobb neven szereplo, sem par napos "aratasra" erkezo holgyhoz sem
Mrlex5zil · Újonc (2 hozzászólás) · 2016. december 18. 13:59
Hello! Szabad tudni kik azok a Csillagok?
Daniels · Újonc (3 hozzászólás) · 2016. december 21. 09:49
Én Angelface tippjének köszönhetem az eddigi legszebb élményemet itt Sopronban...