sajnos nem mindig találunk jó búvóhelyet, ill ha sokáig gondolkozik a vendég mire eljön, a lány megunja a várakozást..
aki kimarad-lemarad"
sajnos nem mindig találunk jó búvóhelyet, ill ha sokáig gondolkozik a vendég mire eljön, a lány megunja a várakozást..
aki kimarad-lemarad"
Megint mit keres egy pasi a női hirdetők között? Nem hiszem el...
Farokra vágyik... 😉😂🤣😂
Hali! Van valaki ajánlott kategória? Jöhet privátba is.
A mostaniak közül csak Vandánál voltam 1-2 éve, de ha nem változtak a dolgok akkor ő nem ajánlott kategória
Dorinánál járt valaki? Igazán csinosnak tűnik, ha ügyes is meglátogatnám
Sziasztok!
Esetleg tudtok információval szolgálni a "Sidney" nevű, a fotókon elképesztően jól kinéző hölgyről, aki vendégeket Kapuváron fogad?
Szia! Nagyon csalókák a képei,annyira nem jó nő!
De mindent megtesz hogy jól érezd magad, nagyon jól masszíroz, a Franciska átlagos a sex én oda teszi magát. Próbáld meg nem fogsz csalódni.
Egyszer voltam nála!
Részemről ajánlott
Nancy 28. Megér egy misét?
Laura 30. Jártam nála. Képei régiek, csaj közvetlen kedves, beszédes. A szolgáltatás részletei és ára a helyszínen változik. Alacsony minőség, lehúzás. Sajnos belefutottam.
Kyra 23. Nem elsőnek jártam nála. Odateszi magát, nem futószalag. Ajánlott.
Inkább felejtős.
Köszi!
Üdv! Részemről ugyanaz a tapasztalat mint MPA nál.
Bella27
A képei fedik a valóságot. Jobban oda tehetné magát ,
de vannak így még páran😀😀
Elégedetten távoztam.
Ma kerestem telefonon, nem a legjobb hangulatában kaptam el, ahogy Te sem. Rossz napját foghattuk ki. Ő kiváló szolgáltató, alig vártam, hogy újra jöjjön. Remélem, mire megyek, jobb kedve lesz. Látom viszont, újra köztünk Gréti, végre! :)
Írtam privát
Nem jott semmi
Sziasztok.
Amandáról valakinek tapasztalat?
Privibe is jöhet
Köszi
Sziasztok Viki 26 ról valakinek van infója?privátban megköszönném