sziasztok!
Viola (28)-nál járt már valaki? fincsinek tűnik!
sziasztok!
Viola (28)-nál járt már valaki? fincsinek tűnik!
Sziasztok! Járt már valaki Barby (20)-nál? Egészen lázba hoz a segge. :)
Sziasztok.Amanda19 röl valakinek infója?
Sziasztok!
Endzsi masszázsról kérhetek véleményt? Jöhet privátban is! Köszönöm szépen!
Hulladék....hazudik,amit ígér nem tartja be,óranézős,szóval negatív
Nem ajánlott,csak ígérget,denem tartja a megbeszélteket
Sziasztok a Natália 27 néven hirdető nagyon nem ajánlott kerülendő ha nem akartok kellemetlen meglepetést.
Sziasztok!
Szonja 40.
Mostanában járt nála valaki?
Alicia 31 volt már valaki?
Natália 27 most Nicol néven van itt,vigyázat emberek!Nem ajánlott kategória!Bár azt hiszi ha nevet vált akkor nen tudjuk!
Ez az év már így megy ki!
Elvétve akad 1-2 hölgy aki jól néz ki,és ad is szinte mindenre.De sajna nehéz bekerülni hozzájuk mert mindenki őket akarja.
A többi meg sajnos mind keleti harci koca,az őseik talán még embert is ettek.. 😀
Üdv.Klau 23 képekhez képest élőben kicsit rosszabbul néz ki. Indián vér folyik ereiben, de legalább bevállalos nem finnyás mint a legtöbb kolleginája. Mindénképp ajánlott kategoria.
Klau 23, dilemmázok én is rajta. Befutott Bella (5*-os csaj) is, hozzá rendszerint járok, de lehet megnézem most inkább Klaut. Ha végül hozzá megyek, természetesen referálok, ahogy szoktam, bár eléggé döglődik mostanában az oldal.
Jártam Klau 23-nál. Elégedetten távoztam. Rendkívül korrekt, magas szintű szerviz. Képei valósak. Még visszatérek hozzá.
Sziasztok. Sziszi35-nél járt már valaki esetleg? Mik a tapasztalatok?
Ez engem is érdekelne,meg az is,hogy hol találom meg!🙂
Szia 😘 Hamarosan újra elérhető leszek a városban 🥰 Szeretettel várlak puszi Szonja
Szia! Megyek is hozzád drága😘
Na most akkor.
Szonja 40 - Zoé 30 - vagy Klau 23?